Co hovorite na architektúru na vysokej škole? Zaujímalo by ma, koľko rokov sa študuje, kedže niekde som sa dočítal, že 4, niekde 6. Ďalej, aké ju uplatnenie sa v živote? A aké predpoklady by bolo treba mať? Myslím si, že kresliť celkom viem, poprípade ešt
Bakalár- 4 roky
Magister- 2 roky
Doktorandské štúdium- 3 roky
Uplatníš sa v architektonickej vede, vo vzdelávaní a v architektonickej praxi a môže pôsobiť vo vedeckovýskumných
a vedecko-pedagogických inštitúciách, vykonávať koncepčné výskumné práce
v architektonických ateliéroch, pri vydávaní vedeckých, teoretických a odborných periodík, vykonávať
samostatné koncepčné a riadiace práce v oblasti architektúry, výstavby, ochrany pamiatok a kultúry
vôbec.
Jezis matika fyzika, matika je jeden semester , co je nic, a fyzika akoze je tak primitivna ze ani keby si ju nemal to spravis. Je x horsich predmetov, hlavne narocne na psychiku to je.. Ako to ze niekto vie kreslit ma neskutocne daleko od toho ze byt architektom. Vies ono, potrebujes mat predstavivost, vediet to dat na papier - kde sa v zaciatkoch urcite hodi kreslenie, ale pre realnu pracu arch v cade, a grafickych programoch.. hm a jasne ze technicke !! veci su gro, cize asi z kazdeho rozku trosku, ale absolutne to nie je o matike a fyzike, to je take zrnko prachu, matika fyzika deskriptiva, statika, vsade sa pocita ale ako nemyslim ze na tom to stoji a pada
@hersii Ved dobre dobre Ja len, že fyziku velmi nemusim, ale ked hovoris, ze je lahka .. A predstavivosť pravdepodobne mám, kedže robil som si dvakrat testy a jedna cast testov bola aj ta predstavivost
Dlhodobo pripravujem na talentové prijímacie skúšky - na školy Architektúry.
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Bakalár- 4 roky
Magister- 2 roky
Doktorandské štúdium- 3 roky
Uplatníš sa v architektonickej vede, vo vzdelávaní a v architektonickej praxi a môže pôsobiť vo vedeckovýskumných
a vedecko-pedagogických inštitúciách, vykonávať koncepčné výskumné práce
v architektonických ateliéroch, pri vydávaní vedeckých, teoretických a odborných periodík, vykonávať
samostatné koncepčné a riadiace práce v oblasti architektúry, výstavby, ochrany pamiatok a kultúry
vôbec.
Kľudne si to pozri na ich stránke školy.
» www.fa.stuba.sk/sk/informacia-p...
@ninapp som som
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk