som na gymnáziu v 2. ročníku a chcem ísť študovať architektúru na vš a do pondelka si mám vybrať semináre z 3 predmetov...už viem naisto 2 a to je matika a anglina a ten tretí ešte neviem...chcem sa spýtať či by som potrebovala maturitu z fyziky ked chcem
to isté chcem ísť aj ja a som v 7. ročníku osemročného gymnázia. Mám zatiaľ len jeden seminár, a to matematiku, ale na ďalší rok plánujem aj fyziku a taktiež z nej ísť maturovať
@stenatko no problem je v tom že mi nemáme predmet umenie a kultúra alebo dejiny umenia..myslíš že je potrebné maturovať z dejepisu? to by bolo fakt zle
@polino no ja som vlastne zo šesťročného gymnázia za 2 roky maturujem... @malasimi ani taký nemáme...bohužial..byť na šesťročnom má aj svoje nevýhody :/
@krtekk to je skoda ... u nas je deskriptiva kazdy rok a ti, co su potom na architekture su stastni ze to mali aj na gymply ... aspon nejsu uplne strateni
@stenatko jaj a ty chceš ísť tiež na architektúru? je tá maturita z fyziky ozaj nutná? :/ myslím že elektrické pole alebo napätie a pod. mi bude akurát na dve veci pri arch. a urb....či? @malasimi no my teraz preberame deskriptivitu na matike...a to vyzerá asi tak že polka triedy nemá vôbec pomôcky a o uč. ani nehovorím..takže také sú moje skúsenosti s rysovaním
..ahojte ..ja by som sa chcela spýtať..tiež si budem teraz vyberať semináre..som na osemročnom gymnáziu..veď určite si chcem dať fyziku a samozrejme aj matiku...ale neviem či naozaj chcem isť na architektúru..riadne sa mi to páči a chcela by som navrhovať domy atď.. len sa dosť bojím toho..veľa ľudí hovorí že to je riadne ťažké a ak nechodím na stavebnú budem ma´t dosť veľké problémy takmer vo všetkom len v matike že budem dobrá..tak neviem dosť ma to odrádza..ale chcela by som to isť študovať...prosím poraďte my..
Ahoj, som v 2. ročníku na gymply a tiež by som chcela ísť študovať architektúru,...do ďalšieho ročníka som si vybrala deskriptívnu geometriu a matematiku (a ešte angličtinu)....chcem sa spýtať na tú fyziku, či je fakt nutná?...pretože fyzu nemusím :/ a počula som že ju tam vôbec netreba stačí deskript.geometriu a matiku,....či nie?
Dlhodobo pripravujem na prijímacie skúšky na školy Architektúry.
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Prípadne i dejiny umenia, ale to je už také... no.
@krtekk Keď nemáte, tak nemáte. A dejepis určite nepotrebuješ Možné je len to, že Dejiny Umenia budeš dobiehať na vysokej
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách.
» www.citylife.sk/kurz-workshop/p...