Minule som siel cez prechod. Chybalo mi asi 1,5 metra a uz by som presiel dopravnu cestu. Len ten somar presiel cezomna. Nedal mi prednost. To su ty maju velke auto a dovoluju si vela. Cize arogantny vodici su ty ktory nerespektuju doprave pokyny a robia si za volantom co chcu
tak toto ma serie za kazdym, vzdy vravim, ze skor skapem pod kolesami, kosickych vodicov by som nazvala viac, nez arogantnymi, ale to by som hresila tu, bastardi!, malo by sa tu zaviest to co v prahe!!!! na kazdej zebre zastavit, inak bye bye vodicak!,
Zipporah: nie vzdy sa da alebo je bezpecne zastavit pred prechodom... jasne su pripady ked ma vodic uplne v pecku ci je alebo nieje niekto na prechode... ja osobne ked vidim ze uz niekto vstupil na prechod alebo tam uz chvilu caka zastavim... aj ked sa niekto ponahla na bus tak nemam problem zastavit alebo pribrzdit a pustit ho aj ked nieje priamo na prechode... ale treba pamatat aj na to ze chodec nesmie obmedzit prichadzajuce auto... to znamena ze sa tam nahodi jak samovrah... alebo jednoducho plynulo ide z chodnika na prechod... je to aj vo vyhlaske...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ked chces vidiet arogantnu jazdu alebo teda arogantny styl jazdenia, prid nabuduci tyzden do Trenčína... budem mat prvu jazdu...
takze jazdim arogantne? to som potreboval zistit
bye bye