Arsenal nemam rada uz len zo zasady.... ved ten team ma najdebilnejsich fanusikov na svete... akoze sorry... nic osobne... to ja len tak zo skusenosti.....
rosicky je cesky kokot a cechov nemam rad..cize chuj mu do chrapy...ale jeho caja je fajna kurva more...mnamy...jebal by som ju...a odkedy henry odisiel ten klub je omnoho slabsi......chelsea je proste ppci klub
no kazdy mate svoj nazor,a ja vam ho neberiem...takze tak...a Filippp3 to nejde o to ze neznasas cechov,ani ja ich nemam v laske,ale tu ide o to ako dobre hra futbal,a podla mna je TOMAS ROSICKY vymakanyy.
Arsenal je 1 sice sa hovorilo ze po odchode Hennryho nebude patrit do silnej 4 setci sa milili Arsenal proste ligu vyhra a ak ne tak Ligu majstrov a paci sa mi Fabbregas Van Persie Rosicky Hleb a Ture
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja som fanusik CHELSEA a arsenal neznasam, ale wengera respektujem ako trenera, aj rosicky je dost dobry.