Ahojte, viete mi poradiť nejaké zložité a kreatívne jazykolamy v SJ, s ktorými máte vy problém alebo ktoré ovládate a iným by mohli robiť problém? Niečo iné ako tie tradičné, ktoré sú na internete: "dolár, libra, rubeľ", "strč prst skrz krk" a pod.
@thunderstorm@3 moc lahke, navyse tie sa vyskytuju na internete, ale to posledne je moje najoblubenejsie asi ale najviac problemov mi robilo asi toto — Rolu lorda Rolfa hral Vladimir Leraus .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.mjucker.ch/bilderbuch/das_...
Toto som si skusal nedavno, takze idealne aj nieco podobne ako toto by bodlo , ale skor uprednostnujem nieco slovenske .
Ak naolejujem linoleum, nenaolejujem lampu. Ak naolejujem lampu, nenaolejujem linoleum
Pappilan apupapin papupata pankolla kiehuu ja porisee.
Alebo len taká klasika ako hääyöäie alebo yötyö
A viete si prepnúť aj na slovenčinu
Vymenuje aspoň tri jazyky, čo nám ukradli samohlásky
Brontosaurus, brontosaurica a brontosauričatá sa hádajú, ktorí z nich je najbrontosaurovatejší
Rozprostovlasatela sa dcéra kráľa Nabuchodonozora, alebo nerozprostovlasatela sa dcéra kráľa Nabuchodonozora
Hlavnú rolu Lorda Rolfa hral Vladimír Leraus
How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood
Drew Dodd's dad's dog's dead
She sells seashells by the seashore
Kolouch, kohout s mouchou mnohou, s hloupou chloubou houpou nohou, plavou dlouhoustrouhou ouzkou, chroupou oukrop s pouhou houskou
Pan kaplan v kapli plakal