ahoj mam problem som obicajny chalan na baby hej ale nikedi sa my snivaju eroticke sni ale ze som tam napriklad napriklad robil dobre chalnovi alebo do mna daval chlan ale inac nejsom gay mam rad pekne cajocky "baby opre nchapavich" aj som do jednej buch
co ja viem.. co mas robit? sny vacsinou byvaju obrazom skrytej mysle.. tuzob... ale to ze v snoch sexujes s chalanom nemusi hned znamenat ze si opacne orientovany.. mozno len mas tuzbu zazit nieco nove..
aj mne sa raz snival sen s chalanom, a asi ani nie som jediny, a neznamena to hned ze som na chalanov, kedze sa mi pacia baby ...
pokial sa tvoje sny nestavaju realitou tak ziadny problem.. mysli na svoje "cajocky" a mozno sa ti bude snivat nabuduce o nich
na pokeci ma 18 rokov...taketo mam najracej sa tu regne ani foto neda nic len aby napisal taketo picovyny toto su ty pokecacky kokoti,. @tomas to by som banoval !!!
ako debilita ludi tu, teda poniektorich..je neskutocna. co tu riesite kktini typu je to fake a podobne?! ved sa len daco spital a hned sa tu riesia kktini.
k teme- vecsina !!! ludi je viacmenej bi. len kazdi sa pretvaruje a skryva za dievcata a vyhlasuje "ja som HETERO"...skoda slov na to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
co ja viem.. co mas robit? sny vacsinou byvaju obrazom skrytej mysle.. tuzob... ale to ze v snoch sexujes s chalanom nemusi hned znamenat ze si opacne orientovany.. mozno len mas tuzbu zazit nieco nove..
aj mne sa raz snival sen s chalanom, a asi ani nie som jediny, a neznamena to hned ze som na chalanov, kedze sa mi pacia baby ...
pokial sa tvoje sny nestavaju realitou tak ziadny problem.. mysli na svoje "cajocky" a mozno sa ti bude snivat nabuduce o nich
@tomas , on klame! a ludia na birdzi neklamu, tak ho potrestaj
@baarculiq aky pekny kompromis
Urcite tie sny su len dosledok nejakeho vplyvu...
k teme- vecsina !!! ludi je viacmenej bi. len kazdi sa pretvaruje a skryva za dievcata a vyhlasuje "ja som HETERO"...skoda slov na to...