ach boze asi som to pokakala ( s priatelom sme sa dostali na sex a pocas toho ako som mu robila fajku som mu nechtiac povedala ze ho mohol mat trosku vacsieho ale nemyslela som to zle no sak by som sa prisposobila a on mi povedal ze som ho sklamala a n
hmm no tak hej dost si to pokaslala hmm mozno ak mu budes teraz casto pisat ze ti chyba a ze sa ti to s nim v psoteli velmi pacilo.. musis ho o tom presvedcit..
dievča, ale ty si nehorázna piča, vieš o tom? (viem, že nesmiem urážať v diskusiách, ale toto je už NENORMÁLNE!)
Prisahámbohu by mal byť pri registrácii taký mini IQ test, a keby ním niekto neprešiel (ako napríklad táto alebo @epopo , bolo by tu o množstvo debility menej)
Muži sú dosť háklivý na veľkosť penisu, aj keď máloktorý tuší, že má európsky priemer, resp. má sa trošilinku lepšie.
Taký záder a potom sa ešte ona urazí, keď jej povie, či je nymfa.
Podľa príspevku by to bol aj tak na nič vzťah, lebo z toho, čo som sa dočítal, tak je tam veľmi chabá komunikácia medzi partnermi. Nemalo by to budúcnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
tak ti treba...
on sa na teba nastve kvoli tomu..
ty mu z celej lasky spravis tamto..
a on ta od tej istej lasky opusti..
ako ste sa vy mohli dostat k sexu, ked ten by mal byt nadstavbou chodenia resp lasky dvoch ludi..
ok ludia robia chyby a tak. ale na 18 by si mohla vedieť že by ho to mohlo sklamať kokos a ešte mu aj pleskni po vajcach chudak
Prisahámbohu by mal byť pri registrácii taký mini IQ test, a keby ním niekto neprešiel (ako napríklad táto alebo @epopo , bolo by tu o množstvo debility menej)
Nach ti treba
a mno.. stava sa ze jednoduche napady prichadzaju az po tych zlozitych..
Áno, typické... Je to správne?
Taký záder a potom sa ešte ona urazí, keď jej povie, či je nymfa.
Podľa príspevku by to bol aj tak na nič vzťah, lebo z toho, čo som sa dočítal, tak je tam veľmi chabá komunikácia medzi partnermi. Nemalo by to budúcnosť.