poradite mi ci sa da hra AC2 spustit aj bez internetu?...viem ze k spusteni hry treba nijaky crack ale nikde na nete som sa konkretne nedocital ze ci aj ked je ten crack tak treba pripojenie k netu...
Vieš čo je úplne zvrátené? Že všetci čo sem píšu problém s hrou, absolútne VŠETCI ju majú ilegálne, inak by problémy nemali. Vždy si môžem byť istý keď otvorím podobnú tému, že ten, kto to postol, minimálne spomenie slovo crack, to už je proste rutina toto...
Za chvíľu asi pojem "autorské právo" stratí význam.
@rado93@3mm ako príjemne by bolo vám, keby k vám každý deň niekto liezol a kradol rovno z podnosa? Ak by ste niečo spravili/vymysleli a druhy by si to zobral?
Ved.. "preco by ludia mali platit zato co mozu mat zadarmo? "
pice tak raz si platim za net(resp.rodicia) tak asi vyuzijem vsetko to co ponuka nie? sa pozri na posledny album horkyze, dali ho zadarmo, komu sa pacil mohol prispiet alebo kupit pri stagei. je trosku nelogicke dat 50 e za nieco, co ani neviem ci mi spusti
@Omega1 60% ľudí ktorí majú ilegáklne nejaké hry im enrobia nijakú stratu, pretože nekradnú disky, nepredávajú tú hru ďalej, a ak yb sa nedala stiahnuť tak yb si ju nekúpili lebo yb si ju nemohli dovoliť.
Chceš povedať, že nemám pravdu ?
Argument "preco by ludia mali platit zato co mozu mat zadarmo? " nebol odo mňa k tomu ti poviem len, nehádž všetkých do jedného vreca a len zťažkla sa oivládnem aby osm nepridalô nejaký vulgarizmus
zhodou okolnosti mam tento bullcrap original, bol k notebooku zadarmo tak ak by si ho chcel ti ho mozem za nejaku rozumnu cenu poslat a ano treba k tomu internet inak hru nespustis ked si offline
ale tato hra ma akurat utvrdila v tom ze kupovat hry sa neoplati, a vy moralisti ( @houmr , @0mega1 ) fakt sa skuste zamysliet ci je 50$ adekvatna cena za taketo picoviny co vydrzia 2 dni prinajlepsom... ta kradez tam nikde nieje, iba ak to predavat za take premrstene ceny, vsak si pozrite na nete statistiku predaja valve, davaju akcie na hry take ze sa daju kupit za 2e a vtedy im stupne predaj o 200% ak nie viac, to je adekvatna cena, nielen ze zaplatia z toho vyvoj hry ale maju stale zisky
@houmr to, že by problémy s legálnou hrou neboli nie je až taká pravda,buduci švagor si najprv stiahol GTA IV,páčila sa mu,tak si kupil original, a s originalom mal problem,tak teraz hlada tu ilegalnu verziu,s ktorou nemal problem...
@xennus@3mm narážal som primárne na problematiku "krádeže".. nemám nič proti tomu, ak si človek dačo stiahne a vyskúša, či to vôbec za niečo stoji a následne kúpi (skôr či neskôr) aby podporil dalši vývoj...
Vadí mi práve prípad, ak to človek stále hrá, sťažuje sa na chyby, nadáva že nemôže nájsť správny crack, následne patch, pričom by mal radšej byť ticho.
Ceny budu z nejakého dôvodu nastavené tak, ako sú.. Ale ide tu hlavne o princíp. Niekto tomu venoval čas a chce mať z toho niečo.
@0mega1 zle chapes princip, programatori v takych velkych firmach za to dostanu zaplatene aj ked z toho nieje ziadny zisk, takze ten kto sa namakal ujmu nema, tie hry su aj tak robene podla sablony takze namaha je minimalna, ta cena je strasne premrstena koli tomu ze je to biznis a prave preto ze su ludia ako ty ktory ohladom toho moralizuju a oni z nich maju zisk, je ine ked nejaky nezavisly typci makaju na kreativnej a inovativnej hre 3 roky a predavaju ju za 5-10e, to je potom priam hriech to cracknut
ale suhlasim s tym, ze ked uz niekto crackuje aspon by sa tym nemusel verejne chvalit a frflat ked nieje crack dokonaly
@xennus v princípe s tebou súhlasím.. No zober si napríklad väčšinu "akože simulátorov", kde je priemerná cena cca 10e.. vychádzajú dalšie a dalšie časti, bohužiaľ rovnako zlý engine, minimálne zmeny atd atd.. V prípade, ak by to vážne stálo zato, našlo by sa dosť ludí, ktorý by to zacvakali a snažili sa to podporiť
AC2 je už svojim spôsobom "dosť veľká komercia" no vedia, že si to dovoliť môžu.
@0mega1 wow si zrovna neuviedol dobry priklad tam platis sice pravidelne, ale takisto do hry pribuda pravidelne novy obsah, nove itemy, dungeony, eventy, nove sezony aren a podobne, aj ked jasne, aj tam je cena premrstena celkom,
aj ked, ked si vezmes ze za 13e mas 720 hodin hrania (a ver tomu ze v tej hre mas tych 720 hodin co robit) tak to nieje take zle, v porovnani s 50$ za cca 10 hodin hry
Demencia. Škoda rečí. Vraj moralisti... dostanú zaplatné...
Boa dobre, firma urobí hru, vývoj stál 10 mil. eur, sú v tom započítané platy. Hru si však kúpi málo ľudi a väčšina stiahne... čo znamená že vydavateľovi sa to neoplatilo, má stratu a nabudúce sa podobným smerom uberať nebude.
Teraz si predstavte, že tá hra je úplne úžasná, skvelá, páči sa vám a priam si žiada pokračovanie. Ale kto ho zaplatí? No vy asi nie.
A s tým že nemáte €60 na hru... počkajte si kým zlacnia dokelu! Ja som si tiež nekúpil L4D2 skôr ako na ňu Steam hodil akciu (bolo jasné že raz to príde) a namiesto €49.99 som zaplatil €4.75 - ale aj to by pre vás bolo veľa, však môžem stiahnuť tak načo platiť, niekto už tie hry zaplatí za mňa a budú ich ďalej vyvíjať... Logika ako prasa... ale tak vy máte vždy pravdu, pretože je to pohodlnejšie, však
Za nejakú Mafiu 2 a podobné nedokončené (s prepáčením) s**čky by som ani ja nič nedal, ale hry typu Fahrenheit za tú cenu naozaj stoja.
@houmr muhehe, prave o to ide, nechcem aby robili pokracovanie ac2, a vlastne nechcem aby ubisoft alebo ea robili pokracovanie akychkolvek hier, chcem nove a hlavne dobre hry nie tieto predrazene sracky
a o steame (valve) som pisal ze tie ich akciove hry kupi kazdy lebo za tu cenu to fakt stoji, l4d za 50 je picovina ale za 5 to je adekvatne celkom, takisto som tak par hier kupil
@houmr@0mega1 no priznajte sa vy ste si nikdy z netu nic nestiahli? vsetko si kupujete? PS : nikde som nenapisal ze nemam tych 60 eur na hru no tie peniaze sa daju vyuzit lepsie
@rado93 jasné že hej, teraz priznaj ty - keby je taká hra, čo naozaj stojí za tých 60 eur, najprv si ju stiahneš... potom by si si ju kúpil? Isteže nie.
Okrem toho v @10 to je skvele vystihnuté - mne ide o zakladateľov podobných príspevkov - stiahne si hru a ešte má tú drzosť sa pýtať, prečo mu nejde..?
suhlasim s tebou, ale myslim si, ze na hre napriek tomu zarobia dost, pretoze americanom nie je problem kupovat tieto hry. Keby som mal tolko penazi, tiez by som si kupoval hry. Keby to bolo tak, ako tvrdis, tak by nebola ta dvojka, netoz Brotherhood, ktory vyjde v novembri
@houmr toto je forum cize kazdy sa moze pytat co len chce a ty nemas pravo ho za to odsudzovat a poznas napr hru BFBC2 ? vela ludi to riesi tak ze najprv si stiahne hru .. oskusa a zisti ze sa mu paci a tak si kupi legalnu hru v ktorej uz moze hrat aj multiplayer....a poznam mnoho dalsich hier kde sa to takto riesi .... a mozno ta tym prekvapim no mam originalku
@rado93 prečo by som nemal to právo? Ty nemáš právo mne určovať na čo nemám právo. Môžem si o každom urobiť názor aký len chcem, to je prirodzená reakcia každého človeka... ale niekto sa zas musí tváriť akoby pojedol všetku múdrosť sveta.
A znova opakujem - takmer nikto si po stiahnutí hru nekúpi. Ani keď sa mu páči. Asi žiješ v krásnom svete kde to tak funguje, ale realita je iná.
@houmr s tych co si vymenoval ma tu hodnotu mozno tak gat a max payne seria ale aj to si nemyslim ze az 60e, urcite menej...
a tak ti poviem, vo svete "dospelych" to tak funguje ze ked sa ti hra paci tak ju kupis, ale ani ja ked som mal 15 som si ziadnu hru nekupil len crackoval lebo som proste nemal pristup k peniazom, trosku vyrasties a uvidis ze to tak naozaj funguje
@rado93 si o rok a pol starší a hovoríš ako 70 ročný dedo
@xennus nápodobne mmchodom Fahrenheit je z nich podľa mňa naj a za tých 60 určite stojí. Ja som zas crackoval keď som mal 12, teraz nehrávam často a kupujem max. z výpredaja... čiže veľa neplatím.. a aspoň nepirátim.
pozri kedysika davno som drtil mafiu nacierno...bola to fakt pecka a pred dvomi rokmi ju vidim v tescu, tak som ju kupil uz len z principu ze ta hra si to zasluzi. taktiez aj steam som si kupil, bola to vacsia sranda kym mi to nejaky picus nehackol...aj ked je pravda ze vela ludi po odohrati si tu hru nekupi:/
a k tomu stahovaniu nacierno... sak tie hry stoja hovnako v svk ako napr. aj tu v irsku...dopice tak nech nastavia ceny hier na zaklade vysky platu a potom nech uvidia ako im pojde predaj hore(sice je to nerealne a pouzil som dost blby priklad, ale! lebyze su hry na sk 4x lacnejsie, nik by nepovedal zleho slova)a to iste ze kebyze napr. v zap. e alebo usa boli hry 3-4 krat drahsie, tiez im na to seru. a este pouzijem priklad steamu alebo itunes... ked niekto upusti z ceny ma mozno mensi zisk, ale furt lepsie ako predavat cd za 20 e a vyplalavat ako vsetci piratia nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Vieš čo je úplne zvrátené? Že všetci čo sem píšu problém s hrou, absolútne VŠETCI ju majú ilegálne, inak by problémy nemali. Vždy si môžem byť istý keď otvorím podobnú tému, že ten, kto to postol, minimálne spomenie slovo crack, to už je proste rutina toto...
Za chvíľu asi pojem "autorské právo" stratí význam.
@rado93 @3mm ako príjemne by bolo vám, keby k vám každý deň niekto liezol a kradol rovno z podnosa? Ak by ste niečo spravili/vymysleli a druhy by si to zobral?
Ved.. "preco by ludia mali platit zato co mozu mat zadarmo? "
Chceš povedať, že nemám pravdu ?
Argument "preco by ludia mali platit zato co mozu mat zadarmo? " nebol odo mňa k tomu ti poviem len, nehádž všetkých do jedného vreca a len zťažkla sa oivládnem aby osm nepridalô nejaký vulgarizmus
ale tato hra ma akurat utvrdila v tom ze kupovat hry sa neoplati, a vy moralisti ( @houmr , @0mega1 ) fakt sa skuste zamysliet ci je 50$ adekvatna cena za taketo picoviny co vydrzia 2 dni prinajlepsom... ta kradez tam nikde nieje, iba ak to predavat za take premrstene ceny, vsak si pozrite na nete statistiku predaja valve, davaju akcie na hry take ze sa daju kupit za 2e a vtedy im stupne predaj o 200% ak nie viac, to je adekvatna cena, nielen ze zaplatia z toho vyvoj hry ale maju stale zisky
Vadí mi práve prípad, ak to človek stále hrá, sťažuje sa na chyby, nadáva že nemôže nájsť správny crack, následne patch, pričom by mal radšej byť ticho.
Ceny budu z nejakého dôvodu nastavené tak, ako sú.. Ale ide tu hlavne o princíp. Niekto tomu venoval čas a chce mať z toho niečo.
+ odporucam tu hru
ale suhlasim s tym, ze ked uz niekto crackuje aspon by sa tym nemusel verejne chvalit a frflat ked nieje crack dokonaly
AC2 je už svojim spôsobom "dosť veľká komercia" no vedia, že si to dovoliť môžu.
aj ked, ked si vezmes ze za 13e mas 720 hodin hrania (a ver tomu ze v tej hre mas tych 720 hodin co robit) tak to nieje take zle, v porovnani s 50$ za cca 10 hodin hry
Ale zas tých 10 hod. ma dokáže nadchnúť a potom polroka nepomyslím na žiadnu hru...
sto ludí, sto chutí
Boa dobre, firma urobí hru, vývoj stál 10 mil. eur, sú v tom započítané platy. Hru si však kúpi málo ľudi a väčšina stiahne... čo znamená že vydavateľovi sa to neoplatilo, má stratu a nabudúce sa podobným smerom uberať nebude.
Teraz si predstavte, že tá hra je úplne úžasná, skvelá, páči sa vám a priam si žiada pokračovanie. Ale kto ho zaplatí? No vy asi nie.
A s tým že nemáte €60 na hru... počkajte si kým zlacnia dokelu! Ja som si tiež nekúpil L4D2 skôr ako na ňu Steam hodil akciu (bolo jasné že raz to príde) a namiesto €49.99 som zaplatil €4.75 - ale aj to by pre vás bolo veľa, však môžem stiahnuť tak načo platiť, niekto už tie hry zaplatí za mňa a budú ich ďalej vyvíjať... Logika ako prasa... ale tak vy máte vždy pravdu, pretože je to pohodlnejšie, však
Za nejakú Mafiu 2 a podobné nedokončené (s prepáčením) s**čky by som ani ja nič nedal, ale hry typu Fahrenheit za tú cenu naozaj stoja.
@rado93 @3mm @toxo @xennus
a o steame (valve) som pisal ze tie ich akciove hry kupi kazdy lebo za tu cenu to fakt stoji, l4d za 50 je picovina ale za 5 to je adekvatne celkom, takisto som tak par hier kupil
a prosimta, nespominaj radsej logiku
Okrem toho v @10 to je skvele vystihnuté - mne ide o zakladateľov podobných príspevkov - stiahne si hru a ešte má tú drzosť sa pýtať, prečo mu nejde..?
suhlasim s tebou, ale myslim si, ze na hre napriek tomu zarobia dost, pretoze americanom nie je problem kupovat tieto hry. Keby som mal tolko penazi, tiez by som si kupoval hry. Keby to bolo tak, ako tvrdis, tak by nebola ta dvojka, netoz Brotherhood, ktory vyjde v novembri
A znova opakujem - takmer nikto si po stiahnutí hru nekúpi. Ani keď sa mu páči. Asi žiješ v krásnom svete kde to tak funguje, ale realita je iná.
a tak ti poviem, vo svete "dospelych" to tak funguje ze ked sa ti hra paci tak ju kupis, ale ani ja ked som mal 15 som si ziadnu hru nekupil len crackoval lebo som proste nemal pristup k peniazom, trosku vyrasties a uvidis ze to tak naozaj funguje
@xennus nápodobne mmchodom Fahrenheit je z nich podľa mňa naj a za tých 60 určite stojí. Ja som zas crackoval keď som mal 12, teraz nehrávam často a kupujem max. z výpredaja... čiže veľa neplatím.. a aspoň nepirátim.