ahojte potrebova by som poradit ohladne astralneho cestovania bojim sa toho ze sa nevratim naspet do fyzickeho tela .... poradte pre tych co o tom este nepoculi » zivotni-energie.cz/mimotelni-zazit...
suhlasim s @1 ono to neni tak ako to je opisane na stranke ze 20 minut lezis a zrazu bum je dlhy a komplikovany proces na ktory mozno ani niesi pripraveny
ty, naštuduj si o tom veľmi veľmi veeeeľmi veľa kníh, porozprávaj sa s ľuďmi, čo to vyskúšali a potom až premýšlaj o tom, že by si to skúsil sám. nie je to len tak.
Toto je veľmi dobrá stránka, hlavne keď klikneš vľavo na fórum: » 3oko.sk/... Tam ti určite dobre poradia, alebo si prečítaj dskusie, mne tá stránka strašne veľa dala. Chodím tam hlavne kvôli lucídnym snom, ale aj iným veciam, vrelo odporúčam
Osobne si ale myslím, že ak sa bojíš, tak by si to radšej nemal skúšať. Človek na to musí byť v absolútnej psychickej aj fyzickej pohode. Treba si uvedomiť, že je to pre telo obrovská záťaž. A nesmie sa ísť na to len tak zrazu. Najskôr treba začať meditáciami a veľmi postupne a pomaly sa k tomu po malých krôčikoch prepracuvávať. Ale dôvodom pre astrálnu projekciu by určite nemala byť zvedavosť, pretože to nie je hra a to si treba v prvom rade uvedomiť.
Podla mna by si mohol zacat lucidnym snivanim. Ak vies ovladat priebeh snov, myslim si ze by si sa potom vedel lahsie vysporiadat s astralnou projekciou..
Doma mám knihu o tejto problematike, prečítala som si ju a nechcem ti brať ilúzie, ale mám taký blbý pocit, že sa ti to nepodarí, lebo na to treba veľa sústredenia a iných aspektov okolo...nestačí len chcieť.
suhlasim s @tommyhot ..radsej najprv vyskusaj lucidne sny. na tom sa da najlepsie natrenovat a vrello odporucam...
ale mala som cest sretnut ludi, ktori mali prirodzeny talent na Astral takze @ghoticpoetic u niektorych to funguje tak, ze staci ze chcu a nepotrebuju ani 20 minut
To máte tak.. kto chce ohnúť vidličku myslou tiež sa to dokáže naučiť ale musí si byť istý že to chce a venovať tomu všetko čo len može.. a niesu to žiadne srandičky vymyslené ale normálne vedecky dokázané veci a s týmto to funguje podobne si myslím kto to berie ako nejakú vec na pobavenie a nedá do toho všetko čo treba tak ťažko sa mu to podarí
mne sa to prave dnes rano podarilo po dlhej dobe skusania ..aa poviem vam ze toto vam zmeni pohlad na zivot (niekomu od zakladov).. a ak s tym raz zacnes uz ta to nepusti .. odporucam ti precitat si knihy.. ale to nestaci, je za tym mnoho a mnoho trpezlivosti, sebazaprenia a nervov, hlavne vtedy ked mas pocit ze sa ti nedari.. ako raz jeden clovek povedal: s astralnym cestovanim je to ako s chodzou.. tiez sa ju musis ucit postupne a niekomu to trva dlhsie inemu kratsie... az raz pride den, ked si povies ze chces cestovat a vycestujes zaciatocnikom (napr. mne) to trva niekedy aj pol hodiny.. ale su ludia kt. to zvladnu za 2,3 minutky... odporucam tiez forum www.3oko.sk ,kt. uz bolo hore spomenute..
hm, no neviem či ohybanie vidličky, a celkovo psychokinéza a ostatné -kinézy, a podobne srandičky boli doteraz vedecky dokázane.. to že tieto javy existujú, je jedna vec.. ale vedecky ich odôvodniť pomocou nami známych fyzikálnych zákonov to je druhá vec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Osobne si ale myslím, že ak sa bojíš, tak by si to radšej nemal skúšať. Človek na to musí byť v absolútnej psychickej aj fyzickej pohode. Treba si uvedomiť, že je to pre telo obrovská záťaž. A nesmie sa ísť na to len tak zrazu. Najskôr treba začať meditáciami a veľmi postupne a pomaly sa k tomu po malých krôčikoch prepracuvávať. Ale dôvodom pre astrálnu projekciu by určite nemala byť zvedavosť, pretože to nie je hra a to si treba v prvom rade uvedomiť.
ale mala som cest sretnut ludi, ktori mali prirodzeny talent na Astral takze @ghoticpoetic u niektorych to funguje tak, ze staci ze chcu a nepotrebuju ani 20 minut