mne sa často stáva, že sa vidím niekde v meste, ale to je tým, že nejaká slečna má napr. rovnaký kabát ako ja
ale ja na to verím, hanba, nehanba... a musí to byť prča
no ja by som chcel vediet takto cestovat pocul som uz o par ludoch co to dokazu je to super len by som chcel vediet ci sa to da nejak naucit alebo sa s tym clovek musi narodit?
@8 tak ako si veril na Ježiška a staré babky veria v Boha a v to čo vraví cirkev,tak ja verím v takéto veci..a hlavne verím tomu čo som už čiastočne zažila..
Nemoze a ti stat, ze by si sa nevedela vratit naspat do tela. Tvoje telo ma taku "poistku" a pri kazdom naznaku nejakeho nebezpecenstva ta to doslova vtiahne naspat do tela. Aj pri kazdom silnejsom zvuku, napriklad dokonca aj pri prievane. Preto je idealne skusat to ked si sama doma.
@14 ono tych navodov je vela, mam desiatky tychto knih, zaoberam sa ezoterikou asi od 14 a s toho mnozstva navodou ktore som precitala aj 90% funguje. Kazdy si najde svoju cestu, opustit fyzicke telo je v podstate jednoduche. Robime to totiz vsetci, ked spime. Ak sa niekto rano zobudi a ma pocit ze ten sen ktory sa mu snival bol nejaky zivy a ze mal naozaj pocit ze tam bol, tak skratka astralne cestoval. Len malo ludi o om vie, resp. tomu veri.
Specialna poloha je vraj na chrbte, s vystretymi nohami aj rukami,chapes poloha na mrtvolu ako v truhle.. podla mna to moze byt akakolvek poloha, hlavne je byt co najviac uvolneny...cize co ti je najprirodzenejsie... a treba byt maximalne uvolneny, to uvolvovanie sa zo zaciatku trva aj hodinu.
@23 , da sa ist kamkolvek...Zo zaciatku je to tvoja izba, potom ked sa na to citis,mozes sa ist pozriet von. Zo zaciatku to ale musia byt miesta, kam aj realne poznas cestu, aby si tam trafil Potom ked uz si skuseny mozu to byt akekolvek miesta.
Mne sa este nikdy nepodarilo dostat sa za steny mojej izby... A to sa tomu venujem od 14. cize styri roky.
@bobi ty si to predstavujes jak hurvinek valku Lahnes si, uvolnujes sa, snazis sa vycistit si myslienky, nemyslis na nic, uvolnujes prsty, uvolnujes sa pomalicky cely, az mas pocit ze sa nemozes hybat, potom je uz viacero postupov. Dolezite je mat zavrete oci. Predstavujes si ze tvoje telo je uz tak uvolnene a tazke az sa prepada do matraca. To je jedna moznost. Druha moznost je predstavovat si ziarive svetlo ktore prenika tvojim telom a pomaly sa zdviha a s nim aj tvoje duchovne telo (dusa), to ze sa to dari, zistis ked budes citit vybracie, neda sa to opisat slovami, proste to zistis, vtedy je dolezite zostat pokojnym, kazdy rozruch ta vrati do tela...No a potom to uz pomaly pojde...
Ta prvy cast mi trvala asi rok a nikdy sa mi nepodarilo dostat sa do astralu. Cize je jasne ze to niejde hned. Ale vibracie su vybornym znamenim. No a to ze si vonku s fyzickeho tela, zbadas hned. Budes sa chvilu pozerat "sam na seba", casto je ten pocit divny. Ja ked som sa zbadala, pripadala som si nejaka skaredsia ako v zrkadle. JE to taky ten blby pocit ako ked prvy krat pocujes svoj hlas, trebars s nejakej nahravky. MAs pocit ze to ani nie si ty.
@30 praveze sa vyspis, jedine nasledky ake to moze mat su tie ked sa uz dostavas alebo dostanes do astralu a v tom sa tak zlaknes, mozno ta vyrusi nejaky zvuk, niekto pride do izby alebo cokolvek co ta vyrusi, vtiahne ta to spat do tela. V tej chvili je to pocit ako keby ti obliekli tazke mokre studene saty a strasne ta rozboli hlava. Vtedy radsej to nechat na inokedy a vyspat sa s toho.
@tikalok ja to nerobim preto aby som sa pozrela trebars ci nemam na skrini prach. Robim to preto, ze vdaka omu zistujem coho vsetkeho je moje telo schopne, vdaka sustredeniu sa. Clovek vyuziva tak omedzene mnozstvo svojich schopnosti...
@15 , hej astralne cestovanie v spanku sa nazyva lucídne snívanie , pár krát sa mi stalo že som cítil strašne silný náraz do steny (postel mam pri stene) no ja som stále ležal na mieste, spal som no vnímal som okolie - to je ten astrál resp. lucídny sen , ale môže sa stať ovela viac , môžeš sa preniesť hocikde nie len narážať do steny ako sa to stáva vždy mne ...
btw astrál sa bojím skúšať pretože je tam riziko posadnutia, môže vás hocičo posadnuť, vy vlastne opúštate vlastné telo , čo je velké lákadlo pre duchov a potvroky im podobné , neviem ja by som to chcel vyskúšať , len nieje čas a ani odvaha
@38 mylis sa lucidne sny su take sny, v ktorych mozes ovladat svoje spravanie...Cize si proste dirigujes svoj sen. Deje sa len to co ty chces.
Narozdiel od toho ked si v astrale tak sa ti nesniva. Deje sa to naozaj. Su ale ludia, ktory v noci astralne vxcestuju, ale kedze o tom nic nevedia, tak si proste myslia ze to bol natolko zivy sen.
@39 áno normálne ťa to bolí @40 noo hej tak som to myslel ale som to zle asi vysvetlil , dik za opravu , ale ak sa ti v lucídnom sne niečo stane , napríklad že sa buchneš do nohy a ráno tam máš modrinu ? ešte stále to je lucídny sen ?
mojej znamej sa to uz vymklo tak z podkontroly,ze mala problem sa vratit do svojho tela a mama s nou mikala,triasla ze co sa deje...
ale dopadlo to nakoniec v poriadku.velmi sa s tym nezahravaj pokial s tym nemas nejake dostatocne skusenosti.
@soon , ved ani nebudem , je fakt že si to treba do predu veeeeeelmi veeeela naštudovať ak sa na to chcete dať , ja sa o taketo "zahadnosti" zaujmam od svojich 13tich rokov , zaujmam sa o takmer vsetko co suvisi s magiou , kludne sa ma pytajte ak cete
Bože,veď ja asi astrálne cestujem aj počas spánku..ASI .. a odpovedzte mi či to je cestovanie alebo nie.. že hocikedy v noci sa zrazu uplne strhnem len tak z ničoho nič so mnou nepríjemne mykne a cítim sa divne.. je to to cestovanie alebo nie??
@noxardna - presne toto sa mi stalo už asi 3 krát , ale nemyslím si že to je astrálne cestovanie, ani žiadny lucídny sen , možno to je normálny sen pri ktorom si sa niečoho zlakla a sthla , no podľa mňa to je nejaké nervové prepnutie pretože ak by sa miniečo snívalo vedel by som to , pretože som bol len v polospánku a jasne som cítil ako som sa strhol , podla mna to nervom občas prepne a na sekundičku sa šklbnu
@noxardna to že ťa mykne môže byť znamenie, že si sa práve vrátila do tela. Cize si astrálne cestovala. Ale o je tazko povedat, ak sa ti sníva o miestach kde si ale v skutocnosti nikdy nebol a a pritom v tom sne to tam poznas ako doma a rano ked sa zobudis mas pocit ze si tam bola naozaj (ludia tomu hovoria zive sny) tak vtedy ide o astral.
inac rozhodla som sa, ze si zacnem pisat blog o ezoterike, metafyzike a pod. NAkoplo ma toto forum Zaujimam sa o to od malicka ale doslova to studujem a zijem tym asi styri roky, mam precitanych desiatky knih, takze ak budete mat cas a zaujem nieco sa viac (snad) dozvediet tak tam obcas skocte kuk papa
@46 no ako ja to nemám veľmi v láske lebo mne pri tom strhnutí tak divne zabzučí a je to strašne nepríjemne a väčšinou vtedy ani nemám pocit že sa mi niečo sníva
no je to zaujímavé ale nechápem ako to môze byt mozne akoze ako pod čim proste keby ste to viac vysvetlili to sa uvolním a čo ? akoze normalne idem len v mysli alebo naozaj ? alebo ako ?
no ja mam skusenosti s astralom ale iba take male ale myslim si ze je to pravda no jasne ze sa to naucit da urcite sa clovek s tym nemoze iba narodit... mam vas rada.... ....som od veci... ....ale nie naozaj skusajte
Napríklad mne sa dosť často stáva že si ľahnem na ruku chrbtom alebo že si skrátka ľahnem do neobvyklej polohy a po chvíli ako keby moje telo "zaspí", takže telom nemôžem vôbec hýbať, iba mysľou som "hore". Niekoľko krát už sa mi podarilo začať hýbať končekmi prstov na jednej ruke, potom postupne aj na druhej ruke, až na koniec som dokázal rozhýbať celé telo. Čo sa deje vtedy s mojím telom ? Chystám sa počas toho na astrálne cestovanie alebo som ho práve skončil ?
to ze ta skubne v nohe alebo kde je len priznak niecoho ze je nieco zle alebo ze nejsi dostatocne uvolneni, osobne som astralne cestoval len skoro, po tom co som mal LD (lucidni sen, realny sen v ktorom si uvedomujete ze snite a robite si snim co chcete, predstupen AC) sa mi stalo ze som sa zobudil happy ze som mal LD lahol som si nachrbat a pocitil som velmi silne vibracie az som sa zlakol a radsej zaspal, ale co sa tyka AC , LD a snov skratene ezoterika tak sa tomu venujem asi 2 roky.
Takze pre tich co nevedia co AC je.AC je to ze vlastne opustite svoje fyzicke telo ako duch s astralnim telom a v realnom case (ziadny sen) sa pohybujete kde chcete a robite co chcete.Kdo tomu neveri nech dalej ani necita (mozno uvidi ked to dostane mimovolne ). Velku rolu hra strach z blbosti ako ze sa nevratite do tela, to je blbost pretoze astralne telo a fyzicke su prepojenou akousi striebornou nitou ktora chrani predtym aby niekdo cudzi vstupil do tela alebo aby sa nestala vec ze by sa astralne telo nevratilo do fyzickeho tela , dokonca staci len na fyzicke telo pomyslet a ste naspat. Dalsia vec je z v ac svete mozte stretnut rozne bytosti ktore sa delia na dve klasicke skupiny dobre-zle. O tomto ja vela neviem akurat viem prijemne bytosti su prijemne a dobre a zle su zle. Zevraj ich uz na prvy pohlad rozoznate , taktiez tam samozrejme mozete stretnut dalsich AC cestovatelov, komunikacia prebieha na bazi telepatie. Prve Ac by malo zacat tak ze by ste mali byt iba v izbe nevychadzat z izby, skumat pohyb , zvyknut si, nadalsi krat zajst snad aj dalej.
ahojte, AC (astrálnemu cestovaniu) sa venujem aktívne cca pol roka. Možno pre niekoho krátka doba, no používam veľmi účinnú techniku. Hneď úvodom: nie je to pre slabé povahy... ak nemáte dôležitý zámer to skúsiť, tak to radšej nechajte tak... nechcem týmto nikoho postrašiť, skôr varovať a pripraviť, pretože, ako už spomenul kolega hore, môžte tam stretnúť bytosti (duchov), ktoré nemusia mať práve dobrý charakter a môžu vám poškodiť.
Skúsiť môžte najprv Lucídne snenie, myslím že to je bezpečnejšie, a hlavne veľmi zábavné
Aj keď neviem prečo to chcete rozoberať tu, keď na internete je toho celá kopa... Na vašom mieste si najprv niečo prečítam aby som mal aspoň základné informácie.
BTW Ak sa po zvážení do toho predsa pustíte, odporúčam metódu WILD, resp. Birdovu techniku, kt. sa používa na LD, no je účinná aj na AC. veľa štastia
To že sa nebudeš vedieť vrátiť do vlastného tela,sa môže stať iba v prípade,že ti tvoje telo obsadí iná,nie práve dobrá duša,odporúčam si vytvoriť ochranný štít a až ptm AC...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ale ja na to verím, hanba, nehanba... a musí to byť prča
Tuto prepierajte, ziadne TSky. I ja chcem
Mne sa este nikdy nepodarilo dostat sa za steny mojej izby... A to sa tomu venujem od 14. cize styri roky.
btw astrál sa bojím skúšať pretože je tam riziko posadnutia, môže vás hocičo posadnuť, vy vlastne opúštate vlastné telo , čo je velké lákadlo pre duchov a potvroky im podobné , neviem ja by som to chcel vyskúšať , len nieje čas a ani odvaha
@38 No, presne keď náhodou narazím do steny, to ma normálne bolí ??
Narozdiel od toho ked si v astrale tak sa ti nesniva. Deje sa to naozaj. Su ale ludia, ktory v noci astralne vxcestuju, ale kedze o tom nic nevedia, tak si proste myslia ze to bol natolko zivy sen.
@40 noo hej tak som to myslel ale som to zle asi vysvetlil , dik za opravu , ale ak sa ti v lucídnom sne niečo stane , napríklad že sa buchneš do nohy a ráno tam máš modrinu ? ešte stále to je lucídny sen ?
ale dopadlo to nakoniec v poriadku.velmi sa s tym nezahravaj pokial s tym nemas nejake dostatocne skusenosti.
No ale po menšom tréningu sa niekomu možno podarí po tej hodinke sa ísť vedľa pozrieť susede pod sukňu, no neskús to!!
to ze ta skubne v nohe alebo kde je len priznak niecoho ze je nieco zle alebo ze nejsi dostatocne uvolneni, osobne som astralne cestoval len skoro, po tom co som mal LD (lucidni sen, realny sen v ktorom si uvedomujete ze snite a robite si snim co chcete, predstupen AC) sa mi stalo ze som sa zobudil happy ze som mal LD lahol som si nachrbat a pocitil som velmi silne vibracie az som sa zlakol a radsej zaspal, ale co sa tyka AC , LD a snov skratene ezoterika tak sa tomu venujem asi 2 roky.
Takze pre tich co nevedia co AC je.AC je to ze vlastne opustite svoje fyzicke telo ako duch s astralnim telom a v realnom case (ziadny sen) sa pohybujete kde chcete a robite co chcete.Kdo tomu neveri nech dalej ani necita (mozno uvidi ked to dostane mimovolne ). Velku rolu hra strach z blbosti ako ze sa nevratite do tela, to je blbost pretoze astralne telo a fyzicke su prepojenou akousi striebornou nitou ktora chrani predtym aby niekdo cudzi vstupil do tela alebo aby sa nestala vec ze by sa astralne telo nevratilo do fyzickeho tela , dokonca staci len na fyzicke telo pomyslet a ste naspat. Dalsia vec je z v ac svete mozte stretnut rozne bytosti ktore sa delia na dve klasicke skupiny dobre-zle. O tomto ja vela neviem akurat viem prijemne bytosti su prijemne a dobre a zle su zle. Zevraj ich uz na prvy pohlad rozoznate , taktiez tam samozrejme mozete stretnut dalsich AC cestovatelov, komunikacia prebieha na bazi telepatie. Prve Ac by malo zacat tak ze by ste mali byt iba v izbe nevychadzat z izby, skumat pohyb , zvyknut si, nadalsi krat zajst snad aj dalej.
Odporucam sa regnut na www.3oko.sk !
Skúsiť môžte najprv Lucídne snenie, myslím že to je bezpečnejšie, a hlavne veľmi zábavné
Aj keď neviem prečo to chcete rozoberať tu, keď na internete je toho celá kopa... Na vašom mieste si najprv niečo prečítam aby som mal aspoň základné informácie.
BTW Ak sa po zvážení do toho predsa pustíte, odporúčam metódu WILD, resp. Birdovu techniku, kt. sa používa na LD, no je účinná aj na AC. veľa štastia