Strašne sa zaujímam o Astrálne cestovanie. Chcel by som to aj vyskúšať. Je tu niekto kto to už skúšal , alebo má s tým nejaké skúsenosti a mohol by mi pomôcť?
čítala som o tom, niečo ako že si musíš ľahnúť a predstavovať si ako vychádzaš zo svojho tela, najlepšie je ak najprv len myslíš na najbližšiu miestnosť, nie hneď niekam ďaleko.... ale nechcela by som to zažiť
fest byosmto chcela skusit! atiez som otom citala ale citat ma nebavilo moc otom skor tie komenty tych ludi co toskusali a tak.. ajsoma dako pokusala ale neslo to dako neviemasi som to zle ale je tovelmi zaujimava vec..
Pozerám a pozerám tie fóra, čo tu ľudia zakladajú a stále nič..a už som aj chcela sa odhlásiť, ale zrazu pozerám, že sa tu ktosi o astrálne cestovanie zaujíma, tak že na toto sa ja veru pozriem
A teraz k veci..áno stalo sa mi to a dokonca mimovoľne bez toho aby som sa nejako veľmi snažila..jednoducho mám o tom vedomie a myslievala z času na čas že by to bola zaujímavá skúsenosť . Čiže, raz v noci som sa zobudila na to že ma čosi tlačí, či ťahá alebo škrtí O.o..neviem, niečo z toho a potom som len cítila, že som sa na posteli posadila so zavretými očami a potom som do seba klesala..hej, do seba ..zneje to divne, no tak sa to stalo..ale nebolo to až tak celkom astrálne cestovanie keďže som sa nikam poriadne nedostala..teda možno aj áno, ale to som potom mala astrálne sny..a videla som v sne auru O.o..je to možné toto?!?
@arcanum Vo snoch nie je nič nemožné. Jediné obmedzenie je tvoja myseľ Ale keď chceš skúšať astrálne cestovanie, najlepšie je do obeda, keď už si vyspatá a prebudená. Inač Ti to nepôjde, alebo skončíš v lucidnom sne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A teraz k veci..áno stalo sa mi to a dokonca mimovoľne bez toho aby som sa nejako veľmi snažila..jednoducho mám o tom vedomie a myslievala z času na čas že by to bola zaujímavá skúsenosť . Čiže, raz v noci som sa zobudila na to že ma čosi tlačí, či ťahá alebo škrtí O.o..neviem, niečo z toho a potom som len cítila, že som sa na posteli posadila so zavretými očami a potom som do seba klesala..hej, do seba ..zneje to divne, no tak sa to stalo..ale nebolo to až tak celkom astrálne cestovanie keďže som sa nikam poriadne nedostala..teda možno aj áno, ale to som potom mala astrálne sny..a videla som v sne auru O.o..je to možné toto?!?