zdravim mam notas asus x55u a nejde mi na nom net, ani wifi, ani kabel.. vyhadzuje mi to ze je zly ovladas pripojenia a wifi pripojenia. som na webe asusu ale tam je plno tych ovladoch a neviem ktory presne. dik za radu
@relativelysarcastic no uz to skusam ale som myslel ze ked to otvrorim tak tam bude jedna instalacka a konec. tak neviem ci to kopirat na urcite miesto na disku ci jak ?
kedže ide o net, tak po nete ti to nedokážem spraviť
takže si nájdi niekoho v blízkom okolí, čo sa tomu rozumie, je to len banalita, ktorú sa tebe nepodarilo vyriešiť
prípadne skús odinštalovať alebo aktualizovať driver z toho CD čo máš k noťasu, možno ti to bude hlásiť, že na CD je starší, ale to nerieš a potvrď inštaláciu
@relativelysarcastic
proste to je notas mojej sestry. je to win 7, 64 bitovy a net jej nejde asi tyzden..sama vravela ze daco do toho babrala a vymazala tam daco.. ovladace ukazuje ze su tam nainstalovane a vsetko je okej ale nejde to proste ani za nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
takže si nájdi niekoho v blízkom okolí, čo sa tomu rozumie, je to len banalita, ktorú sa tebe nepodarilo vyriešiť
prípadne skús odinštalovať alebo aktualizovať driver z toho CD čo máš k noťasu, možno ti to bude hlásiť, že na CD je starší, ale to nerieš a potvrď inštaláciu
proste to je notas mojej sestry. je to win 7, 64 bitovy a net jej nejde asi tyzden..sama vravela ze daco do toho babrala a vymazala tam daco.. ovladace ukazuje ze su tam nainstalovane a vsetko je okej ale nejde to proste ani za nic