Chcem tlačiareň, viem, že samotná tlačiareň nie je drahá ale...
Dosť stojí atrament. Preto sa chcem opýtať, že náplne ktorej značky sú najlacnejšie/najdrahšie a ešte podľa vašich skúsenosti, koľko strán vydrží náplň, ak by som tlačila hlavne projek
nooo...tymto padom si asi nekupuj epson, je sice pomerne lacna, ale naplne su dost drahe a hlavne nie su oddelene, takze ked dojde jedna, hold smola, musis vymenit vsetky
neviem ci ti oradim..mam HPčo.. a da sa kupit napl polovicna alebo cela...
polovicna mi vydrzala cca neviem ci aj nie pol roka-ba zda sa mi, ze viac a to som tlacila toho ajajajaaaaaaaaaaaaj....dokonca som asi vyse roka nekupovala farebnu napln a stale tlaci nafarebno
kazdopadne Lexmarky su sracky..strale to vykrikuje, ze to nema farbu...HPruleeeeez
Mne stojí toner do tlačiarne plná náplň 2600sk a keď im donesieš prázdny cartridge tak to máš o tri stovky lacnejšie. A tlačím s tým asi rok - veľa veľa veľa.
V dnešnej dobe sú lasérové tlačierne v omnho lepšie cenovo prístupné, než vysluhujúce atramentky. Asi toľko, čo dás za náplň do tlačiarne dáš za samotnú lasérvú tlačiareň...
Len niečo som čítala, že aj tam treba niečo meniť, tak by som ešte chcela vedieť, čo sa mení tam, koľko stojí výmena a koľko strán zhruba vydrží bez toho, že by sa tam niečo menilo.
Píšem trochu sproste, ale v tom sa nevyznam, tak preto
@11 mení sa tam toner, ktorý ti vydrží ale tak rok... aj viac, všetko samozrejme podľa intenzity používania, ale rozhodne to neni tak finačne nákladné, ako stála zmena atramentových náplní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
polovicna mi vydrzala cca neviem ci aj nie pol roka-ba zda sa mi, ze viac a to som tlacila toho ajajajaaaaaaaaaaaaj....dokonca som asi vyse roka nekupovala farebnu napln a stale tlaci nafarebno
kazdopadne Lexmarky su sracky..strale to vykrikuje, ze to nema farbu...HPruleeeeez
napr teraz som si kupila 2polovicne za okolo 900sk...
nerobi sa to nahodou kvoli tomu, ze ono sa to tazko da spracovat ten prazdny cartridge?? tak to nuti tych ludi, aby to doniesli spat..
Len niečo som čítala, že aj tam treba niečo meniť, tak by som ešte chcela vedieť, čo sa mení tam, koľko stojí výmena a koľko strán zhruba vydrží bez toho, že by sa tam niečo menilo.
Píšem trochu sproste, ale v tom sa nevyznam, tak preto