Máte niekto skúsenosti s prácou au pair? V apríli budem mať 17, a tak som trochu googlila a našla, že je možné ísť do zahraničia ako au pair už aj od sedemnástich. Máte s tým niekto skúsenosti? A hlavne na aké dlhé obdobie sa chodí? Mne by to najviac vyho
ou, vyhodila som katalóg, síce bol nejaké dva roky starý, ale boli v ňom adresy na agentúry (po celom sr)... katalóg som mala zo serióznej prehliadky vysokých škôl, cez niečo vygooglené by som sa bala ísť... ale tuším sa tam písalo, že oni posielajú na pol roka a na rok
Moja sestra bola na pol roka v Brightone. A chodí sa aj na dlhšie... Nevie, tie dva mesiace sa mi zdá málo, ale tak možno nájdeš rodinu, ktorej to bude tak vyhovovať.
moja krstná žije vo francúzsku a vždy si berú operku na rok, aj kamarátova sestra bola na rok. 2 mesiace je asi dosť málo. inak aj ja chcem ísť keď budem staršia, je to super, naučíš sa jazyk a spoznáš krajinu
najlepšie asi bude začať v lete...na 2 mesiace to je krátka doba, ani nevieš a rýchlo to utečie...tiež som tak raz uvažovala, že možno hned po strednej na rok, to už je slušná doba
kamarátka robí aupair v Anglicku, najlepšie sa teda dostaneš cez nejakú známu, kt. tam máš ak máš nie že agentúry by boli zlé ale kamoška ti predsa len dohodí rodinu, kt. pozná hádam trošku a nemusíš sa tak báť, že koho tam schytáš, pretože sa stáva všeličo a všelijakých ľudí stretneš...ja by som osobne aupair robiť nešla, nemám na to nervy aby som sa o nejaké deti cudzie starala a príde mi to už teraz ako zabitý čas, keďže síce sa naučíš anglinu ale prídeš domov, nemáš prax, začínaš tu akoby odznova. A posledné roky tam plat nie je taký, aký by si asi čakala....ale všetko záleží od rodiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
kazda rodina chce na inu dobu, ale v pohode najdes aj 2-3 mesacne, akurat na leto..
kamaratka je tak uz druhy krat a zatial stale zije