No áno, on kvázi unikátny je (kvázi, pretože Subaru nie je jediný výrobca používajúci boxer motory... sú tým ale z nejakého dôvodu asi najviac známy), reálne citeľné výhody boxer ale neprináša žiadne.
Inak porovnávaš autá, ktoré patria do rozdielnych segmentov. Ak sa rozhoduješ nad kúpou práve jedného z nich, tak asi by som zobral do úvahy, čo od auta primárne potrebujem a rozhodol sa podľa toho.
uz som mala aj A6 2007 aj vw cc 2012 bluemotion aj hyundai sonatu limo ale nekupila by som si uz ani jedno z nich ....... na audi mi v priebehu roka odpalilo od klim po egr vsetko auto bolo dost casto v srvise asi smola na CC po roku spojka na hyundai spojka neviem si uz vybrat asi pojdem casom do mercedesu pridu mi to ako auta co znesu aj milion
@cain666 možno nevieš správne narábať so spojkou keď ti odišli dve na dvoch rozdielnych autách (not offense). Ja jazdím aj s automatom aj manuálom a manuál by som v dnešnej dobe už nechcel. Zmysel mi to dáva jedine v čisto športovom aute na zábavu alebo lacnejších autách.
@nabuchodonozzor ja som nikdy nebola sofer iba majitel auta,,,,,,,no soferuje priatel skorej smola ale tak dalo sa cakat ked kupis nieco co ma najazdene cez 250 no panko nam tvrdil ze vymenil tak asi nevymenil....v tomto pripade nepomohol ani servisak myslim si ze panko vymenil spojkove lozisko aby nebolo znatelne ze je to na pi....preto sa to rozpadlo lebo to nevymenil cele...... nepotrebujem vodicak ked mam sofera na sonate to nebolo take drahe ale na cc som sa nato vysrala unudilo ma to auto po pol roku......to aj ten stary hyundai bol zabavnejsi ....
teraz máš na mysli auto, ktoré vyjde ako nové z predajne, či zas dáka ojeta niekoľkoročná hajtra s 400 tisic kilometrami pred motoristickou smrťou? len pre info sa pýtam.
@vreskot000 ako mám nasetrenych 50tisic ale neviem čo spraviť ešte počkám každopádne nová A6 toľko stoji, vzhľadom na situáciu aká je dnes uvidím ako to bude aj s robotou lebo ak mi nepredĺžili zmluvu bude to v keli každopádne viac ako tri mesiace by som doma nemal byt, pretože mám plán B
@kubbox ta nova a6 sa mi veľmi páči, minule ju v motoringu na ta3 testovali vyzerá naozaj úžasne. ja ti prajem šťastný výber! potom daj vedieť, čo si kúpil, pridaj aj foto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Inak porovnávaš autá, ktoré patria do rozdielnych segmentov. Ak sa rozhoduješ nad kúpou práve jedného z nich, tak asi by som zobral do úvahy, čo od auta primárne potrebujem a rozhodol sa podľa toho.
a inak obe auta su jama na peňáze. rocne naklady rataj 5litrov a viac
Aký pontiac?
A auto nechcem na závody ale mám rád rýchlu jazdu