Vyhodou aukcnych portalov je to, ze ludi maju sancu realne ukazat svoj talent. Vyhodny predaj na strane predajcu a vyhodna kupa na strane kupujuceho urcuju talent a schopnost predajcu.
Ja navstevujem ebay, ale so Slovenskych aukcnych portalov sa mi velmi paci Trhovisko kde mam zalozeny aj svoj eshop zdarma. www.pesiazona.sk/trhovisko
Už dva roky predávam a kupujem cez aukcie skúsil som všetky sk portály a najviac som zarobil na aukro.sk
Ostatné portály sú viac menej strata času a asi najmizernejšie miesto na aukcie mi pripadá pesiazona.sk/trhovisko.
Ako sa pýta antonov:
"Da sa na tom zarobit?
Kupit lacnejsie predat drahsie?"
Moja odpoveď:
1. Áno, dá sa na tom zarobiť ale bacha na daňový úrad najlepšie je aj na aukciách zarábať legálne napríklad na živnosť alebo inak legalizovať sústavnú obchodnú činnosť a príjmy
2. Kúpiť lacnejšie sa na aukcii samozrejme dá ale je to prípad od prípadu a niekedy na úkor kvality a záruky. Predať drahšie - hm, každý tam chodí lacno nakupovať tak by ma zaujímalo ako tam chceš niečo predat drahšie. Možno nejaký nedostatkový lukratívny tovar ktorý nikde inde zákazník nekúpi len u Teba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ja navstevujem ebay, ale so Slovenskych aukcnych portalov sa mi velmi paci Trhovisko kde mam zalozeny aj svoj eshop zdarma. www.pesiazona.sk/trhovisko
je to nieco podobne ako portal www.biateq.com
A ked sa velmi nudim navstevujem aj www.aukro.sk
Ostatné portály sú viac menej strata času a asi najmizernejšie miesto na aukcie mi pripadá pesiazona.sk/trhovisko.
Ako sa pýta antonov:
"Da sa na tom zarobit?
Kupit lacnejsie predat drahsie?"
Moja odpoveď:
1. Áno, dá sa na tom zarobiť ale bacha na daňový úrad najlepšie je aj na aukciách zarábať legálne napríklad na živnosť alebo inak legalizovať sústavnú obchodnú činnosť a príjmy
2. Kúpiť lacnejšie sa na aukcii samozrejme dá ale je to prípad od prípadu a niekedy na úkor kvality a záruky. Predať drahšie - hm, každý tam chodí lacno nakupovať tak by ma zaujímalo ako tam chceš niečo predat drahšie. Možno nejaký nedostatkový lukratívny tovar ktorý nikde inde zákazník nekúpi len u Teba.
Ale inak sú aukcie OK určite odporúčam vyskúšať.