ľudia sedia uprostred chodby (navyše jedna je blízko vchodu ), neustále okolo nich chodia ľudia, ktorí od nich nie sú nijak oddelení, keďže "kaviareň" nemá ani steny ani nič ... paráda ...
tak najcastejsie do auparku, lebo ho mam kusok od skoly...polus mam tieez rad bo bol vlastne prvyy a obydva su super lebo tam je Apple a Palace CINEMAS...ale najradsej mam AVION...lebo je tam aj new yorker....a coskoro tam bude aj apple...ked tam este spravia kino, bude to najlepsie OC v bratislave a mozno aj na slovensku...(mozno este pogo by tam mohlo byt...)
z tychto dvoch mam radsej asi Aupark a chodim tam castejsie hoci ho mam zo vsetkych OC najdalej od domu ale tak chodim tam hlavne koli kinu,biliardu,aj obchodom niektorym(autom 15min)
polus navsetevujem max 1do roka hoci domov chodim okolo neho denne ale vobec sa mi nepaci nic ma tam ani nelaka(autom 10min)
avion mam ako druhy najblizsie (autom 3min) pozitivum je vela obchodov ale chodim tam zriedka
shopping palace(par sec autom,peso 2-3minuty) obchody tam nejako nenavstevujem nic tam nieje skoro ale chodim cezen pravidelne do tesca co je hned vedla nakupovat potraviny
inak nakupovanie a labzovanie po obchodoch nieje pre mna ba neznasam to je to strata casu...ked potrebujem nakupim rychlo a haslo to
Spomínal tu niekto, že chodí niekam radšej kvôli new yorkeru?
Ja som bol teraz v tom hnusnom vynovenom tescu, bo bolo terba nakúpiť ... A už len z tých plagátov, čo tam boli povešané vo výkladoch new yorkera mi bolo na grc ...
@18 pred záverčnou v našom NR Baumaxe je v celku útulne, raz sme sa tam naháňali s hrablami v tej časti čo je úplne na konci. Fúúú a tie vozííky čarovnéé
@15 no šak čo inéé by tam robili... šak ináááč tam moc ľudí nechodí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ľudia sedia uprostred chodby (navyše jedna je blízko vchodu ), neustále okolo nich chodia ľudia, ktorí od nich nie sú nijak oddelení, keďže "kaviareň" nemá ani steny ani nič ... paráda ...
ktoré obesíme doma do skrine, a
p!če idú do Polusu,
p!če idú do Polusu,
..do Polusu!
Hit minulej sezóny za zníženú cenu,
plášť z k*k*tných chlpov,
tangá z hadej kože
P!ČE IDÚ DO POLUSU!
P!ČE IDÚ DO POLUSU!
..
a aupark? este horsi
podlaha jak nejaká pivnica, ale nebýva zväčša moc preplnený, taký zaujímavý fajný vzduch ...
A kopa vecí na hranie By človek niekedy neveril, čo všetko už vymysleli ...
Kurnik čo detské ihriská, baumax treba, brúsne kotúče namiesto freesbee ...
Aaa Aupark mam rad. cize + pre Aupark,i ked zaparkovat tam je umenie.
polus navsetevujem max 1do roka hoci domov chodim okolo neho denne ale vobec sa mi nepaci nic ma tam ani nelaka(autom 10min)
avion mam ako druhy najblizsie (autom 3min) pozitivum je vela obchodov ale chodim tam zriedka
shopping palace(par sec autom,peso 2-3minuty) obchody tam nejako nenavstevujem nic tam nieje skoro ale chodim cezen pravidelne do tesca co je hned vedla nakupovat potraviny
inak nakupovanie a labzovanie po obchodoch nieje pre mna ba neznasam to je to strata casu...ked potrebujem nakupim rychlo a haslo to
A jo aupark mam blizsie aj ked polus mi pripada funny ... resp ... Sad rulez
Ja som bol teraz v tom hnusnom vynovenom tescu, bo bolo terba nakúpiť ... A už len z tých plagátov, čo tam boli povešané vo výkladoch new yorkera mi bolo na grc ...
neznašam nakupovanie :p
a v poluse zas su divne znacky...takze avion.tam je setko,co mam rada
@15 no šak čo inéé by tam robili... šak ináááč tam moc ľudí nechodí...