Lol ludia tak teda : Podle slovníku je aura nevidietelné vyzarovani energie, které obkoopuje vše živé, Protoze energetické pole existuje kolem KAŽDÉ VECI, má nejakou auru dokonce kus skály nebo kuchynsky stul. Ackoliv aura obklopuje cele telo, je součástí i katde jeho bunky a odrazem vsech jemnych zivotnich energií.... kratky uryvok.... co z toho vypliva ? auru ma kazda vec na svete a je to energia ktora z kazdej veci vratane ludi, zvierat, rastlin vychadza..... kedze tvoja kamaratka Vejuska vidi auru tak je to zvacny clovek niektori ludia ju citia iny vidia.... k tomuto sa ja nejdem vyjadrovat obcas ju kazdy z nas vidi len si to neuvedomime lebo je to na naozaj kratky cas sekundy, da sa citit to som skusal a z vybraci sa da vycitit co aura vyjadruje ... aura moze mat rôzne farby pokial ju vidiet cize napriklad ak okolo cloveka je zlta aura to znamena ze premisla, ak je v zltej zamontovana napriklad cervena tak to naznacuje lasku atd... setko to suvisi s cakrami v nasom tele... atd nejdem to rozoberat bodka....
auru ma kazdy a s niakimi nadprirodzenymi vecami vobec nesuvisi je to tak ako napisal matez a niekde som cital ze za urcitych chemickych a fyzikalnych podmienok je normalne viditelna ... charizma suvisi skor so spravanim cloveka s chovanim pohybom atd vysledok auri je to co si o cloveku pomyslis bez toho aby povedal co i len slovo alebo nieco urobil
Typek ma též pravdu... mam knizku "Ako vidiet auru" dobra vec to je je tam vysvetlene ako jeden fyzik vynasiel potrebne veci na videnie aury nejaky zadymene skla spolu s nejakymi chemikaliami dal to setko do kopy spravil z toho okuliare a bolo celu auru okolo cloveka normalne vidiet....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A stretol som sa s tym, je to vlastne len tvoja sikovnost a sila tvojej osobnosti ako dokazes vplyvat na svoje okolie
ako malé deti sme ju videli všetci ale postupne sme to zabudli