čaute, je tu niekto kto bol, ide alebo by chcel ísť na brigádu v rakúsku? chcela by som nejaké info prípadne vaše skúsenosti o brigádach v rakúsku, prípadne by ma ešte zaujímalo či poznáte niekoho kto študuje v rakúsku na vysokej škole alebo tam bol cez e
@ivooxxx ja idem do viedne... mam na to svoje dovody a oproti platu na slovensku je cele rakusko na tom velmi dobre.. tu za brigádu dostaneš tak 2,40 na hodinu aj to možeš byť rad ak niečo zoženieš... tam to ide on 8-9 a viac na hodinu... už to je riadny rozdiel
ja pracujem vo viedni za 10/h a nestazujem si a studujem tu, a nijak, teda cez ziadnu agenturu erazmus a pod.. normalne som sa tu prihlasil na skolu, a zobrali ma, bez problemov
@frozenlady prosím ťa.. -.- Viedeň je menej než hodina vlakom z Bratislavy.. to máš to isté, ako keby si bývala v Rači a chodila na školu do petržalky.. -.- tak isto dlho cestuješ. Normálne bývam v Bratislave, a každý deň cestujem, a niesom sám je nás plno.. A v nemčine študujem
@ivooxxx prosím ťa ak sa do toho nerozumieš nepíš somariny.. za mesiac v kuchyni v mekáči dostaneš 1320e v hrubom po zdaneni je to 1100e... a rozrataj si to je to okolo 9e na hodinu xD tak tichučko
@frozenlady tak medzi nami je je tam este zdravotne+socialne a keby daco robi sa aj taka vec co sa vola steuererklärung a tam uvidis jak sa do toho rozumiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A určite choď kuk do Insbrucku! Nič krajšie som nevidela
Madrid aj Paríž nech zbúrajú
@19martina19 top diskoteky a prostitutky maju zdravotne karty