V nedeľu som sa bol povoziť na biku, tak si svištím dolu dedinou a z ničoho nič sa na mňa vyrútilo z vedľajšej cesty ešte pred pár sekundami stojace policajné auto. Keby som to nebol strhol, tak neviem ,neviem či to tu píšem. Len zatiaľ som si nie istý, č
@3 mne skôr ide o určitú aroganciu vodiča auta, ktorý si myslí, že keď je v aute, on je pán, aj keď je na vedľajšej ceste. Aj ja som mladý a som vodič, lenže snažím sa rýchlosti dodržiavať a nie len tie, hlavne po tom ako som dostal prvú za 2. To si potom človek rozmyslí ako bude jazdiť.A tiež je pravda,že väčšinou niekoho veziem a mám za neho zodpovednosť.
Mna by nenasralo, že som sa lepšie nepozrel kam sa rutim. Je jedno či za volantom sedi policajt aleob nepolicajt. Obaja su ludia. I ked...vieme svoje o policajtoch(česť výnimkám).
neprajem tebe ani nikomu inému nič zlé, ale taký poliš by si "zaslúžil", aby niekoho zrazil, aby ho vyšetrovali a odsúdili za ublíženie na zdraví Chápete ako to myslím?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov