mate nejaky typ na dobre auto pre zaciatocnika ? chystam sa nieco kupit (do 5000euro) , nieco mimo mesta, nieco co sa lahko ovlada a ma dobru spotrebu ? poradte nieco zo skusenosti , alebo mozno ajtak skoncim pri škode
ja mam ford focus 1,6 tdci podvozok vynikajuci na motor sa nestažujem sice sem tam ta elektronika ale to fakt že len vynimočne priemerna spotreba 5 až 5,5 litra takže v pohodičke auto ale každy ma rad niečo ine
Do 5000 ? To si frajer v 17-tich že máš taký rozpočet
Ja neviem, auto pre začiatočníka neexistuje, ked je niekto kokot bude tak jazdit aj na Punte aj na Esku.
Vsetky moderne auta sa lahko ovladaju. Odporucam nejakeho japonca, napr. Accord ...stredna trieda, spolahlive a pohodlne. Passatom a Golfom sa radsej vyhni , 90% budu vyjazdene vraky
Nova generacia Fabii je vydarená, špeciálne 1.2 TSI, 1.2 HTP je katastrofa na vykon , vzhladom na obsah aj na spotrebu....ano, je tam lacny servis ale kasli na to
Opel Corsa/Astra alebo WV Polo/Golf keď sa chceš poriadne naučiť jazdiť hlavne nech to je benzín a manuálka. Korejské, španielské, talianské, francúzke neodporúčam moc jemné autíčka.
hej v 1.2TSI sa VW podarilo co este ziadnej znacke a to nutne vymeny rozvodovej retaze spojili "vyhody" retaze a rozvodu odporucaj teda urcite dalej a lacny servis je dnes uz iba na auta pred roku 1990
@husky pokial viem 1.2 HybsaTyPica malo s rozvodovou retiazkou (ako z bicykla) problem tiez ....ten isty motor je v Pole a v Ibize...Ja mu vobec neodporucam Fabiu, len vravim ze ten motor je dobry z hladiska vykonu a spotreby .
@imoceans HTP ma aj ine vhodne pomenovania spotreba? zalezi od trasy, na dialnici ma V6tka 2.8ckova lepsiu spotrebu a vykon? dost na ten objem ale zase vykupeny zivotnostou cize z blata do riadnej zasratej kaluze
mlady vodic by mozno mal skusit nieco od japoncoch, tam sa nema co posrat ak to nie je zrovna pouzivane ako traktor na oranie pola a dobre na naucenie, mozno casto nie tak zabavne (cest vynimkam ktorych je ale dost) ale to zase nebude ani nic porovnatelne od VW
Áno , japonca som spomenul vyššie....a vieš čo ? ja by som si kúpil mäsiarku 220cdi s automatom a mal by som ťažko v pichi , už len zlata reťaz a vozíš sa jak olašský cigán
presne ako hovorí husky ... nejaký japonec - mazda , suzuki , honda , toyota bude asi najlepšia voľba ... samozrejme benzín kedže počítam s tým že viac ako 30t ročne nenajazdí
- nekupuj auto z AAA Auto, Darex a teplakovych predavacov
- ak ti niekto povie že 200tisic KM je moc, tak si uvedom, že to auto ma aktualne na 90% najazdenych 500 tis. , proste na KM sa nepozera, staca sa takmer kazde auto, pozeraj na celkovy stav motora /historiu/karoseriu/majitelov
- neboj sa auta na LPG
- z rozpoctu si nechaj rezervu na dodatocne opravy...pri tvojom kludne aj 1000€ ...
pre studenta ano, why not...Som student, idem rozjebkany zo skoly, posledne na co mam chut je tlacit sa v Punte , stlacat spojku a radit rychlosti
Nie nemusis, bol to samozrejme vtip. mam tia auta rad...a uplne ma dostalo ze som sa tak trafil, teraz pozeram ze ju mas aj v albumoch, krasavicu o w211 ani nehovoriac
Minule bola na bazari nadherna w140 320i, no slintal som....ako nova, vidno že sa majitel staral ako o vlastne oko...bola za 5litrof...srdce mi krvacalo ked sa predala
@majo neviem, Scorpi z autobazary.eu (admin) ma Vteckovy Accord ale s 380 000 a je spokojny...ze len meni kvapaliny, viezli sme sa v tom spolu na dlhsiu trasu a tiez som mal pocit ze autu nic nie je.... ale suhlasim s tebou tiez...len vravim ako priklad
tak zase D motor bez CDi za par supov aj ked bude vyzerat ako cigansky kolotoc bude jazdit do konca sveta a este 2 roky neskor...o tom po tom...CDi tam uz vstreky+riesis aku naftu capujes (a niekedy aj ci to je vobec nafta
to si sa teda trafil a ja mam fakt iba ciganske auta a este ten moj avatar a som jasny romoro
mamut je krasne auto, ale nedovolil by som si ho a asi ani nikdy nedovolim, je pekelne drahy na opravy, vela elektroniky a este sa fakt nehodi na kazdy den...a garaz akosi nemam
Logicky sa zamysli. Male auta su urcene do mesta, na kratke trasy, takze su rovnako stavane aj ich motory, na malu zataz = bohuzial nizka zivotnost...Takže by som príliš nedržal Fábii a pod. Ak kúpiš Fábiu s 200tisicmi co bude pravdepodobne este stocenka, tak amen tma.
Skor by som sa pozrel po tych japoncoch a ked sa ti to nahodu nebude pacit, mrkni sa na strednu triedu. Ako bol spomenuty MB E Diesel, to su fakt neznicitelne motory aj automaty..(automatu sa neboj...nadavat nebudes, len chvalit myslim)
Ved ked si to len porovnas, uznaj sam v com sa chces vozit :
@stenatko pri tvojom predoslom prispevku si v duchu hovorim,ze ked zena vybera auto,tak bozechran,z toho nic normalne nebude,a aha,vobec som sa nemylil
Chlapci ja som fajnšmeker a preti ti radim - nekupuj si golf 1 GTI a ak nahodou najdes posli mo link do ts predsa nechcem aby si mI uchmatol moj sen - a kup si G1 gti a mas v pici daj tam ATS classic, daky juni ci jak je ta znaska vyskovo stavitelny podvozok repasujes motor,stickerbomb,a farba cervena aka sa pouziva na audi r8 - hups asi som vymenoval equipment na moje buduce auto heh
fajnsmeker hej? keby si bol tak to auto nekurvis nalepkami, ale zachovas v original stave, takze postupne nabera na hodnote...ale este mas dost casu, radovo pocitam tak 3 roky na to aby si dostal rozum
k tomu mercedesu, nie je to zly napad ale zalezi od toho ci sa nebojis trosku parkovania a pod, predsa len je to asi vacsie auto ako si jazdil v autoskole...ale skor by som isiel po Cklasse, tie Ecka su povacsinou hnoje co su v dizli, pripadne Ccko v benzine bude aj o dost menej vyjazdene, kazdopadne, posielam zopar inzeratov na inspiraciu:
ak uz musi byt dizel tak zopar Cciek co stoja za to:
ak by som sa rozhodoval medzi motylikom a generaciou predtym (z nejakeho nepochopitelneho dovodu nema prezyvku ako vacsina modelov) tak skor to predtym, tam sa nema co posrat aj ked je to starsie, motyliky su citlive na podvozok + elektronika nie je uplne top
to ze motyle klesli na cene je logicke prave pre tie veci ktore som tam napisal. inak polovicu prispevku mi to nezobrazilo. nevadi, myslim ze je z coho vyberat
@husky ... keby len kladivo ... kazdy clovek je iny, ja napr. na svoje auta spominam ... vies ako bolo mne za tym mojim "kladivom" smutno, a stale si hovorim, ze co mam si uz necham navzdy ... zakladatel diskusie nam toho inak vela neprezradil ... co ak che spominat na svoje prve auto ... mozno si ho chce nechat do buducna ako investiciu ... mozno nechce len dopravny prostriedok a mozno nema v umysle svoje prve auto znicit.
to ze ma 5tis EUR na auto neznamena, ze ma kazdy mesiac 5 kil na benzin. a to myslim uplne vazne pri dnesnych cenach. nehovoriac ze je to novy vodic a 320 koni na zadne stiahne zadok hocijakemu vodicovi...a ty mas pocit ze mlady chalan co chce povozit frajerku pojde do auta co je starsie ako on? Nech ma aj 3200 koni...ved budme trosku realisti, LPG je za studentske ceny tak preco neriesit rovno nejaky motor do 2 litrov s nim...a nie stare porsche kua!
@husky dobre, budme teda realisti, a najlepsia bude asi Skoda ... Porsche si bude obzerat ked bude mat svoju Skodu v servise
-
To moje bolo asi tak stare ako ja, spotreba bola len trosku velka ... a zadny nahon ... to auto treba vyskusat ... je tazke vysvetlit jeho jazdne vlastnosti.
-
@69 to ze je to starucke Porsche, neznamena ze sa on vyrobca uz nestara. Ceny su ako od Porsche a dostupnost suciastok je na objednavku.
@hawran si sa zblaznil? VW bora/jetta, focus, astra a Mazda 3 a 6? len Mazdu 3 alebo 6 ber...aj po 626 sa este pozeraj...su to skutocne vynikajuce vozy so skvelymi motormi...a este v benzine
Je to lne otázka vkusu ale čo sa týka zohľadnenia cena/výkon/comfort tak jaby som odporúčal už určite omieľané - Seat Ibiza, Ford Focus, Škoda fábia kedže hceš čím menšiu spotrebu tak zrejme Diesel
co ti ja viem, ja som svojho casu jazdil na skode octavia kombi, 97 rocnik myslim, bol to 1.8l benzinovy motor s turbom. auto ma teraz 290 tisic km, turbo nebolo ani raz menene, udrba bola tiez bezproblemova, na tom aute sa proste nic nekazilo (a to som ho nesetril plus nehovoriac o tom ze potiahnut ten motor vedel solidne, pricom spotreba v meste bola 7-8 litrov, mimo mesta za 5-6
vedúci kúp si toto na to zbalíš aj nejaké čupky a ke´d to roz*ebeš tak aspoň výjdeš z neho po svojich a ešte ti zostanú financie na také isté ďaľšie ak teda nevieš poriadne šoférovať tak celkom výhodou je mať automat a dobré brzdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
a veď naučia ťa v autoškole
dízel 93ka ročník 1,8 TD
ja osobne by som uprednostnil Feldu pred Fabiou
Ja neviem, auto pre začiatočníka neexistuje, ked je niekto kokot bude tak jazdit aj na Punte aj na Esku.
Vsetky moderne auta sa lahko ovladaju. Odporucam nejakeho japonca, napr. Accord ...stredna trieda, spolahlive a pohodlne. Passatom a Golfom sa radsej vyhni , 90% budu vyjazdene vraky
ale ja ti odporúčam fábiu.
kolko najazdis rocne?
kolkych ludi chces vozit?
aky vykon chces aby to malo?
aku velku poistku chces platit?
kolko chces aby ti to vydrzalo?
tymto by som zacal na zaciatok
tu nejde o to čo sa vam pači ale čo je VHODNE podla mna....
hej v 1.2TSI sa VW podarilo co este ziadnej znacke a to nutne vymeny rozvodovej retaze spojili "vyhody" retaze a rozvodu odporucaj teda urcite dalej a lacny servis je dnes uz iba na auta pred roku 1990
mlady vodic by mozno mal skusit nieco od japoncoch, tam sa nema co posrat ak to nie je zrovna pouzivane ako traktor na oranie pola a dobre na naucenie, mozno casto nie tak zabavne (cest vynimkam ktorych je ale dost) ale to zase nebude ani nic porovnatelne od VW
Áno , japonca som spomenul vyššie....a vieš čo ? ja by som si kúpil mäsiarku 220cdi s automatom a mal by som ťažko v pichi , už len zlata reťaz a vozíš sa jak olašský cigán
... no jejakú bredstavu by kupujúci mal mať
pre studenta mäsiarku...aha
ja jednu doma mam ale v benzine a kombiku a nemam zlatu retaz? mal by som to napravit?
- nekupuj auto z AAA Auto, Darex a teplakovych predavacov
- ak ti niekto povie že 200tisic KM je moc, tak si uvedom, že to auto ma aktualne na 90% najazdenych 500 tis. , proste na KM sa nepozera, staca sa takmer kazde auto, pozeraj na celkovy stav motora /historiu/karoseriu/majitelov
- neboj sa auta na LPG
- z rozpoctu si nechaj rezervu na dodatocne opravy...pri tvojom kludne aj 1000€ ...
- ked ma este nieco napadne, napisem
@husky
pre studenta ano, why not...Som student, idem rozjebkany zo skoly, posledne na co mam chut je tlacit sa v Punte , stlacat spojku a radit rychlosti
Nie nemusis, bol to samozrejme vtip. mam tia auta rad...a uplne ma dostalo ze som sa tak trafil, teraz pozeram ze ju mas aj v albumoch, krasavicu o w211 ani nehovoriac
Minule bola na bazari nadherna w140 320i, no slintal som....ako nova, vidno že sa majitel staral ako o vlastne oko...bola za 5litrof...srdce mi krvacalo ked sa predala
tak zase D motor bez CDi za par supov aj ked bude vyzerat ako cigansky kolotoc bude jazdit do konca sveta a este 2 roky neskor...o tom po tom...CDi tam uz vstreky+riesis aku naftu capujes (a niekedy aj ci to je vobec nafta
to si sa teda trafil a ja mam fakt iba ciganske auta a este ten moj avatar a som jasny romoro
mamut je krasne auto, ale nedovolil by som si ho a asi ani nikdy nedovolim, je pekelne drahy na opravy, vela elektroniky a este sa fakt nehodi na kazdy den...a garaz akosi nemam
Ale ešte veľa vody pretečie, kým našetrím požadovanú sumu
neni o com
No mne by to nevadilo keby aj si, nie som keket
Hej, aj mne bolo jasne ze keby ho chcem, musim mat 10tisic, nie len 5
Logicky sa zamysli. Male auta su urcene do mesta, na kratke trasy, takze su rovnako stavane aj ich motory, na malu zataz = bohuzial nizka zivotnost...Takže by som príliš nedržal Fábii a pod. Ak kúpiš Fábiu s 200tisicmi co bude pravdepodobne este stocenka, tak amen tma.
Skor by som sa pozrel po tych japoncoch a ked sa ti to nahodu nebude pacit, mrkni sa na strednu triedu. Ako bol spomenuty MB E Diesel, to su fakt neznicitelne motory aj automaty..(automatu sa neboj...nadavat nebudes, len chvalit myslim)
Ved ked si to len porovnas, uznaj sam v com sa chces vozit :
alebo
až sa hanbím spýtať normálne, že tu na mňa šplechne hromadná studená sprcha
Napíš mi do TS, prečo nie
Objem tak 1,4-2 litre, prerobiť na LPG a vystarané.
Tu mas ...
» porsche-928.autobazar.eu/s-id3301590.htm...
fajnsmeker hej? keby si bol tak to auto nekurvis nalepkami, ale zachovas v original stave, takze postupne nabera na hodnote...ale este mas dost casu, radovo pocitam tak 3 roky na to aby si dostal rozum
@bondys20
k tomu mercedesu, nie je to zly napad ale zalezi od toho ci sa nebojis trosku parkovania a pod, predsa len je to asi vacsie auto ako si jazdil v autoskole...ale skor by som isiel po Cklasse, tie Ecka su povacsinou hnoje co su v dizli, pripadne Ccko v benzine bude aj o dost menej vyjazdene, kazdopadne, posielam zopar inzeratov na inspiraciu:
ak uz musi byt dizel tak zopar Cciek co stoja za to:
» mercedes-c-trieda.autobazar.eu/250-td-id364126...
» mercedes-c-trieda.autobazar.eu/220-cdi-id35561...
mne osobne sa vzdy pacili Esprity:
» mercedes-c-trieda.autobazar.eu/220-cdi-esprit-...
za tvoj budget bude aj na motylika v kombiku:
» mercedes-c-trieda-t.autobazar.eu/270-cdi-avantga...
» mercedes-c-trieda.autobazar.eu/220-cdi-avantga...
ak by som sa rozhodoval medzi motylikom a generaciou predtym (z nejakeho nepochopitelneho dovodu nema prezyvku ako vacsina modelov) tak skor to predtym, tam sa nema co posrat aj ked je to starsie, motyliky su citlive na podvozok + elektronika nie je uplne top
tu je zopar benzinov (prvy dokonca s LPG):
» mercedes-c-trieda.autobazar.eu/180-id3633122.h...
kompressor
u must be kidding akoze kladivo na vtedajsie ferrari a pod studentovi??? a co on jebe pumparovi a zaroven automechanikovi dceru?
A ta 180 lpg je pre studenta akurat a vyzera peckovo, garantujem ze s tym budes najvacsi frajer s takym decentom.
@matheusko....to porše
to ze motyle klesli na cene je logicke prave pre tie veci ktore som tam napisal. inak polovicu prispevku mi to nezobrazilo. nevadi, myslim ze je z coho vyberat
to ze ma 5tis EUR na auto neznamena, ze ma kazdy mesiac 5 kil na benzin. a to myslim uplne vazne pri dnesnych cenach. nehovoriac ze je to novy vodic a 320 koni na zadne stiahne zadok hocijakemu vodicovi...a ty mas pocit ze mlady chalan co chce povozit frajerku pojde do auta co je starsie ako on? Nech ma aj 3200 koni...ved budme trosku realisti, LPG je za studentske ceny tak preco neriesit rovno nejaky motor do 2 litrov s nim...a nie stare porsche kua!
-
To moje bolo asi tak stare ako ja, spotreba bola len trosku velka ... a zadny nahon ... to auto treba vyskusat ... je tazke vysvetlit jeho jazdne vlastnosti.
-
@69 to ze je to starucke Porsche, neznamena ze sa on vyrobca uz nestara. Ceny su ako od Porsche a dostupnost suciastok je na objednavku.
-
Nadsenci americkych aut to maju ovela tazsie
a inak benza po roku 2000 by som sa asi bal...tam uz sla kvalita len a len dole
@pershing363 Povedal som si, že chcem buď Forda, niečo nemecké alebo japonské, no a zatiaľ mi vyšlo toto
Len toľko k tomu čo si myslím. Aj o väčšine "áut" čo sa tu spomínajú.
vedúci kúp si toto na to zbalíš aj nejaké čupky a ke´d to roz*ebeš tak aspoň výjdeš z neho po svojich a ešte ti zostanú financie na také isté ďaľšie ak teda nevieš poriadne šoférovať tak celkom výhodou je mať automat a dobré brzdy