Ahoj, vedel by mi niekto poradiť ako získať nášho autobusára? heh viem, že to znie trocha zvláštne, lebo typický autobusár akého stretávame všetci každý deň vyzerá..., no dajme tomu, že skôr ako náš otec, ako niekto o kom by sme snívali... ale tento je
skus sa ho pytat na jazdne vlastnosti so zimnymi pneumatikami alebo ako funguje ten stroj co tam ma a ako sa otvaraju dvere.. rozvin konverzaciu, povedz mu ze ma krasne oci a mas rada jak od dr. phila
=D no nie zlý nápad len to by bolo asi také čosi nezvládam=D to už je až moc akčné na mňa=D a ešte to že či ho fakt môžem vyrušovať - aby sme kdesi nehavarovali=D
tak inac sranda...ze vsade je napisane ze sa s autobusarom nema kecat a robi sa pravy opak..NO tak si pockaj,kym bude bus akotak skoro prazdny/odvez sa az na konecnu,ked ti za to stojii/ a opytaj sa ho,ci by nesiel niekedy von. ved je mlady a sympaticky...A naco by si sa ho pytala na kraviny,ktorym aj tak nerozumies. rob len to,co vies...dobre
@7 Pozri, ked neco chces musis za tym ist, ked ti nieco zabudnu dat v restike, vypytas si to, ked chces pridat, vypytas si to a ked chces nekeho dostat von, musis sa ho opytat. A kto neriskuje nevyhra
nic ine ako ho niekam zavolat ti neostava...trapne sa nemusis citit ani keby odmietol...bo on je chalan, jemu bude lichotit, ze si ho niekam volala, aj keby nemal zaujem a nejdes sa ho predsa pytat, ci s tebou nechce chodit...proste ho len zavolas von, na tom nie je nic...takze nejaky trapas by sa konat nemal
Len to potom s tym flirtovanim počas jazdy moc neprežen
Čo som nedávno cestovala, tak šofér, tiež mladý, kecal so svojim kamošom a pri vystupovaní mu stará babka povedala, že sa bude na neho sťažovať, aj číslo busu si dokonca zapísala
A tiež by som sa toho tak moc nebála, je to len chalan ako každý iný
holyknight - no to nie, to zas tak hm jak to povedať - rozmaznaná?, to nie som len fakt sa mi páči a čosi z neho vyžaruje a chcela by som ho spoznať a možno niečo viac
no ešte som nevolala chalana von a už vôbec nie niekoho koho nepoznám=D ale no skúsiť asi musím..ale radšej až pred vianocami aby ked odmietne som ho nemusela na druhý deň zas stretnúť=D
@38 My s kamratmi mame bezne vypadky, ze v senku si pytame listky na autobus: Polovicny do trnavy a tak Pripadne si pytame u autobusara listok tam kde sme Ale problem je, ze neexistuju pekne autobusarky :/ DPC, a ze emancipacia!!! Chceme pekne autobusarky !!!
@40 : no ale v BA máme mladé a pekné električkárky
sisa25: podla prepravneho poriadku aj podla vyhlasky je bavenie sa pocas jazdy s vodicom zakazane, ma na krku vase zivoty (hovori sa ze vodic je jednou nohou v base a druhou v hrobe)... samozrejme to ze sa u vas kupuju listky u vodica je v tomto pripade vyhoda.. mozes sa ho opytat ze ako dlho robi - teda do kedy a tak by si zistila kedy ma cas .. idealny pristor na kecanie je na konecnej. A mozno Ti poradia aj tuto
@0 heh .. aj u nas sa niekedy objavi aj mlady, pekny.. ale prvotny osial ma prejde hned v 1. den, ked meskam do skoly, kedze on ani netusi v podstate kde ma ist.. ako to vsetko funguje a taakk.. a potom sa zvycajne uz ani neukaze
ale ked mas fakt zaujem, tak proste nic ine ti neostava ako sa prihovorit , mam kamosky co s autobusarmi aj chodili a haadaj ako to zacalo?? ano ano - prihovorili sa..
@xcorpi samozrejme Studene pivo, nahe zeny a rychle auta Teda v poradi najprv zajazdis na aute, potom na zene a nakoniec si das pivo po dobre odvedenej robote
Vidim, ze nie som sama, kt. sa paci autobusar... Len ja uz mojho poznam trosku viac a vzdy ked idem do mesta tak par slov prehodime... a uz ma ten osial presiel teraz bojujem o ineho ...
však prečo by si sa mala hanbiť na druhý deň cestovať s tým spojom ? však to je v pohode. normálne mu to s úsmevom naznač, že či autobusári majú povolené po smene ísť aj niekam na kávičku, a podobne určite ťa neodmietne spôsobom - čo si pi*a ? daj mi pokoj, ale nejako normálne napr. prepáčte slečna ale nemám záujem/mám priatelku/nemám čas proste určite ťa hned neodpíše. A ked ti odpoviem takýmto spôsobom, tak zareaguješ napr - no tak to je škoda usmeješ sa, vezmeš si lístok a ideš sa posadiť. a podobne. Niektorí ludia musia svoje platonické lásky loviť roky. Proste sa musíš premôcť. ked ti je tak strašne sympatický, tak to určite nejako zvládneš
aj ja chcem jedneho busara.. teda dvoch...xD maju okolo 40 ale uplne pekny.. da sa s nimi aj rozprawat..=D uplny haluzaci=D ale newim co mu mam powedat=D
a tento šofér musí byť nejaká rarita. a diaľkoví sú tiež uhundraní.
Minule som čakal na zastávke na diaľkový, už pred 10 minutami mal mat odchod a nakoniec sa na zastavku dovalil o 15 minut neskor šofér vybehol a nervozne povedal že "Batožiny!" ale nikdo nemal tak hned naspat do busu, ani odzdraviť nevedel a celu cestu kecal s nejakou zenou a nadaval na Strečno.
alebo niektori dialkovi aj vulagarne nadavaju najmä keď meškajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a v tomto ti asi neporadím...
Čo som nedávno cestovala, tak šofér, tiež mladý, kecal so svojim kamošom a pri vystupovaní mu stará babka povedala, že sa bude na neho sťažovať, aj číslo busu si dokonca zapísala
A tiež by som sa toho tak moc nebála, je to len chalan ako každý iný
sisa25: podla prepravneho poriadku aj podla vyhlasky je bavenie sa pocas jazdy s vodicom zakazane, ma na krku vase zivoty (hovori sa ze vodic je jednou nohou v base a druhou v hrobe)... samozrejme to ze sa u vas kupuju listky u vodica je v tomto pripade vyhoda.. mozes sa ho opytat ze ako dlho robi - teda do kedy a tak by si zistila kedy ma cas .. idealny pristor na kecanie je na konecnej. A mozno Ti poradia aj tuto
» www.imhd.sk/pd/index.php?w=... (ak sa jedna o MHD PD+Bojnice) Drzim palce
ale ked mas fakt zaujem, tak proste nic ine ti neostava ako sa prihovorit , mam kamosky co s autobusarmi aj chodili a haadaj ako to zacalo?? ano ano - prihovorili sa..
btw. autobusar je strasne debilne slovo
?=D
Minule som čakal na zastávke na diaľkový, už pred 10 minutami mal mat odchod a nakoniec sa na zastavku dovalil o 15 minut neskor šofér vybehol a nervozne povedal že "Batožiny!" ale nikdo nemal tak hned naspat do busu, ani odzdraviť nevedel a celu cestu kecal s nejakou zenou a nadaval na Strečno.
alebo niektori dialkovi aj vulagarne nadavaju najmä keď meškajú
ale pár je aj milých