Ahojte,stalo sa vám niekedy to,že ste sa slušne opýtali " máš voľné ? " alebo ,,môžem si prisadnúť? " a dotyčná osoba vám povedala ,,nie? " či to šťastie mam len ja
Hej minule.Sa pýtam tety,že či je tu voľné sa začala smiať jak hlúpa,že nie obsadené,pozerám ... tak som šla k druhej tete a ta povedala,že ma voľne a potom sa tá teta čo mi povedala ne pozerala na mňa jak na pri*ebanú doslova...
mmne sa stalo také že som si sadla a na volné miesto drbla tašku lebo som držala miesto @ladyofcarnage.... a zrazu taká stará piča (zhodou náhod sa dosť podobala na jednu galaktickú pfluchtu z našich učiteliek a spýtala sa ma "máš tu volné" povedala som nie a ona mi zrazu tú svoju bravčovú prdel jebla na moju tašku s odpoveďou "tak už máš"
@lawey noo veď minule aj kamarát sedel sám a vedľa mal položenú tašku a prišla jedna pani, surovo tú tašku chytila, položila naňho a sadla si tam .. ale aspoň si nesadla na tašku
Len raz, ale aj to bolo také nepriame... Jednej baby som sa spýtala, či si môžem sadnúť, kukla na mňa ako jeblá a nič nepovedala, tak som išla ďalej... Stať si. Čo sa budem
mne nie, ale ja to často hovorím iným ľuďom, lebo ja nastupujem na stanici a kamoška na dalšej zastávke v meste, tak jej držím miesto....dosť ma potom naštve ked sa niekto pýta, či mám voľné, poviem mu že nie a potom na mňa dotyčný pozerá ako na zrúdu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov