Zdravim! Mam taky problem ze by som potreboval vysvetlit pracu v autocade... nejake zaklady + najdolezitejsie pracu v 3D... Bud doucko za FO alebo odporucit nejake dobre tutorialy (jedine co som nasiel boli strasne zdlhave a tak ci tak onicom)... Mam skus
a co by si potreboval v autocade spravit? len nejake vseobecne zaklady? alebo neico konkretne? a obycajny autocad alebo autocad civil? najlepsie napis aj verziu princip je rovnaky len prostredie trosku ine a v novsich sa pracuje lahsie mam nejake vecicky (aspon dufam ze ich este mam) v compe ... len neviem, ci je to to, co hladas ...
no potrebujem sa naucit celkovo pracovat v tom programe... od tych zakladov az po tvorbu solidov a zlozitejsich suciastok... to mi bude zatial stacit... ked pan boh da tak aj zostavy... ale na to teraz ani len nemyslim... A mam autocad 2013...
mozem ti poslat par veci ... nejake zaklady tam isto budu, len neviem, hovoris o suciastkach (zrejme strojarina) ja som tam robila veci co suvisia s geodeziou (kubatura a pod.) ale mozno tam nieco najdes
tak ak chces napis mi do TSky nejaky mail, kde ti to poslem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
tak ak chces napis mi do TSky nejaky mail, kde ti to poslem
tuty nemám, to najdeš na nete alebo na cadfore.
keby si chcel cosi tak ss