akurát dnes som kamošku nahovorila a hodila si tam až euro 8)
a ja som dokopy do automatu hodila možno max. 5€ .. potom som zistila, že to nemá význam, keď som vyhrala iba raz
.. a občas si podám dáky tiket športový
tu mas moj nazor, kazdy automat je naprogramovany, aby drviva vacsina ludi nic nevyhral a ked jeden nahodne vyhra, tak je to stale mensia suma, aka do neho bola vlozena, cize automaty/kasina budu VZDY VZDY VZDY v zisku..
také automaty, kde si klikáš alebo posúvaš páčku a myslíš že niečo vyhráš, ma neťahajú, ale celkom dosť peňazí som párkrát utratila na takých tých hračkách ako air hockey a stolný futbal
nie, nehral ...
názor mám na to taký že je to buď pre trpezlivých šikovných ľudí čo vedia ako na to, alebo stratené alkoholické prípady čo prepijú a prehrajú aj gate
automaty a celkovo hazard su zlo, patologicky hraci tkz. gambleri su nestastni ludia, ked clovek prehra v automatoch svoj byt, vsetky uspory a cely majetok a urobi si dalsie dlhy kvoli hraniu tak moze kvoli tomu skoncit na strome obeseny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ja som dokopy do automatu hodila možno max. 5€ .. potom som zistila, že to nemá význam, keď som vyhrala iba raz
.. a občas si podám dáky tiket športový
4:30
tu mas moj nazor, kazdy automat je naprogramovany, aby drviva vacsina ludi nic nevyhral a ked jeden nahodne vyhra, tak je to stale mensia suma, aka do neho bola vlozena, cize automaty/kasina budu VZDY VZDY VZDY v zisku..
Automaty su blbost, ale taky poker...poker je sexy.
ludia vedia ako to funguje... ale ak vyhras za 3 eura 1200 tak potom vysvetluj svojmu mozgu ze to nie je pravidlo
názor mám na to taký že je to buď pre trpezlivých šikovných ľudí čo vedia ako na to, alebo stratené alkoholické prípady čo prepijú a prehrajú aj gate