chystá sa tam dneska ešte niekto? a ozaj dnes bude žrebovanie o hlavnú cenu, potom mi dajte niekto kto je stadiaľ vedieť výsledok, a čas kedy si môžem prísť pre to auto
Ja som bola včera,najviac sa mi páčil ten eco concept od renaultu,ten bol perfektný,ale našla som tam aj svojich oblúbencov,2 mustangy,jeden nissan 350Z.. a dobrý bol aj ten oranžový športiak čo sa tam prehánal... A ked ste spomínali tie hostesky,zažila som jednu zaujímavú príhodu,išla som si odfotit ten nový modrý ford coupé cabriolet a stála pri nom jedna slečna v šatách,hosteska,hned ako uvidela,že mám v ruke fotoaparát a v tvári záujem odfotit si daný automobil vyškerila sa a nahodila pózu ako tie ženské čo sa otrčajú na plagátoch v izbách teenagerov,mne ale úsmev s tváre zmizol.Potom som ju jednoducho požiadala :" Možeš mi prosím ta uhnút,chcela by som si odfotit to auto.." S čudným výrazom mi vyhovela,zatial čo moj brat sa za mnou hlasno smial na danej slečne...
@6 to že pózovali z toho sme sa vždy tešili ale tak ony sú za to platené a chuďátko baba keď si jej hento povedala a inak, ten renault koncept, všimla si si cenu ? len tak pre info.. keby ju uvidíš odpadneš a mňa zaujal najviacej asi rolce royce (dúfam že som správne napísal) alebo potom bol super ten čierny hummer-limuzína a samozrejme ešte audi tt kabriolet..
hmm...priznám sa ja som bol tento rok z Autosalónu sklamaný chodím pravidelne už 6 rokov, ale tento ročník bol zatiaľ bezkonkurenčne najslabší. Blava bola túto jar lepšia....
tonuto akoze hovorite autosalon ved ja som zo SNV a na pumpe shell mame lepsi autosalon ako nech sa nikto nehneva ale bolo to trapne auta onicom a keby ze tam nieje SKODA tak pochopim to vidim kazdy den ale ze tam nebolo BMW,AUDI a pod. to ma nasralo!!!!!!a hostesky??????????videl som uz aj lepsie neviem s kade ich vytiahly ale asi s nejakych dedin a uplny vrchol drzosti bolo ze ked som si chcel pozriet posrate FERRARI chceli odomna peniaze ta nech si ho nechaju takze celkove shrnutie slabe a trapne diky
ty co tu prosim ta vyskakujes, automobilky nemali zaujem prist do nitry aj kvoli krize, proste to tam upada a to je pravda. Mal si si zistit info a ne tu teraz pisat, naco si sa tam j_ebal z takej riti ako SNV, koho trapi tvoj nazor ? a ked sa ti nepacili hostesky tak si sa nemal pozerat a mal si vypadnut odtial dpc..a ze ich vytiahli z dedin? na dedinach nemaju pekne baby? cim by boli ine ak by boli z mesta (ked ty tvrdis ze boli asi z dedin) ? Hlavne ze SNV je mesto
autosalón 2008 v nitre bol pre mňa obrovským zážitkom bol som tam videl pekné hostesky a medzi nimi sa nachádzala podla mojho názoru apsolútna TOP BLONDÍNA a ja som celý rok čakal len na nasledujúci autosalón a ona mi tam nedošla
priznám sa že na minuloročné hostesky by som vydržal pozerat aj celý deň ony proste nemali chybu len som mal smolu lebo tam boli so mnou spolužiaci a kvoli ním som musel odíst a na tú moju top blondínu som myslel celý rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov