Čafte, tak som sa nejako neskoro rozhýbala ale podľa vás, je dobré robiť autoškolu teraz od októbra alebo radšej počkať do jari-leta na pekné počasie? Dosť dôležitá vec, ja som za volantom sedela raz v živote no a pýtam sa kvôli počasiu samozrejme atd...
A keď už tak veľmi chceš tak teraz. Ak zvládneš jazdiť počas zlého počasia tak zvládneš aj to dobré a naopak to platiť nemusí. Radšej teda autoškola počas zlého počasia.
@dalilag áno bude to ťažšie. Ale ak zvládneš ťažšie tak s ľahším problém mať nebudeš a naopak, ak zvládneš iba ľahšie tak s ťažším problém mať potom budeš.
@dalilag rozhodne začni teraz!!! nečakaj na jar a už duplom nie na leto, to je najväčšia hlúposť. ja som si pred pár rokmi robila vodičák tak, že som končila 2. decembra. najlepšie je jazdiť v horšom počasí, pretože v lete ti ani sneh nenapadne a ani nezaprší nejak extra a príde zima a auto necháš pol roka v garáži lebo budeš dosraná z predstavy jazdiť v takom počasí. tu niet nad čím uvažovať.
ja som robila vodičák cca 8 mesiacov (schválne tak dlho, mala som riedko jazdy - cca raz za týždeň alebo za dva), zažila som každé počasie (a bolo to super!) a najlepšie by si to mala, keby si ho robila tak na prelome... že by si tie prvé jazdy mala v nejakom tom lepšom počasí, ale potom neskôr, keď by si už mala čo to za seou, by si zažila aj to horšie
ja som si silou mocou chcela robit na jar kvoli pocasiu aby som mala skarede a dopadlo to tak ze prvykrat som mala dazd na skuskach a nevedela som si ani stierace zapnut tak mi len tak medzi recou na jazde zapinal vypinal instruktor kym sa vykecaval s policajtom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nie nebudem, len mi to prišlo, že asi bude ťažšie sa učiť jazdiť v tomto počasí
A keď už tak veľmi chceš tak teraz. Ak zvládneš jazdiť počas zlého počasia tak zvládneš aj to dobré a naopak to platiť nemusí. Radšej teda autoškola počas zlého počasia.
takze... nemusi byt skaredo ked si myslis ze bude
ja som robila od februara do maja