V autoškole som nespravil skúšku ani na 2 pokus a teraz mam 3 posledný a ak nespravím potom si budem musieť platiť všetko odznova. Je tu niekto kto ma tiež takýto problém? alebo niekto kto nespravil ani na tretí.
chápem, že to prvý raz doebe, ale wtf, čo ty robíš za tým volantom? či si sa k nemu ani nedostal??? ... a inak nepoznám asi nikoho, kto by mal taký problém.
Prvý raz som nespravila písomné, bo to bolo pár dni po maturách a tie mi boli prednejšie
Druhý raz som vraj pohorela pri cúvaní.. keď som cúvala, tak som presla kolesom po boku kužeľa(tom, čo leží na zemi zarovno s vozovkou), ani som ho nezvalila! ani sa nezakyval ale policajt už pindal a ma vyrazil. Ale vtedy tam vychádzal chalanov na konštrukčnej časti, čo ani neni povinná. (Asi mal ten policajt krámy, abo čo.) Baby, čo boli v druhej skupine pri inom policajtovi, tak im to zdochýnalo na každých dvoch metroch a spravili.
Tretí krát v pohode. Som šoférovala aj na cvičisko, keď za mnou šli policajti na aute a v pohode. Bez problémov ako vždy predtým, keď som mala jazdu.
Ale neboj, pokiaľ dačo veľké nevysrstíš a nevyfasuješ kkta policajta, tak spravíš.
tiež 3.pokus...a poznám viac takých...a jedna suseda si platila 2.kurz a dala asi na 5-6. krát a dnes jazdí všade na mercedese a nemá za sebou žiadnu haváriu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
takym ludom by som nedal ani kolobezku
Ludia sa ucia jazdit este dlho po autoskole,tak asi potrebujes len niekoho trpezlivejsieho,kto s tebou bude jazdit.
Prvý raz som nespravila písomné, bo to bolo pár dni po maturách a tie mi boli prednejšie
Druhý raz som vraj pohorela pri cúvaní.. keď som cúvala, tak som presla kolesom po boku kužeľa(tom, čo leží na zemi zarovno s vozovkou), ani som ho nezvalila! ani sa nezakyval ale policajt už pindal a ma vyrazil. Ale vtedy tam vychádzal chalanov na konštrukčnej časti, čo ani neni povinná. (Asi mal ten policajt krámy, abo čo.) Baby, čo boli v druhej skupine pri inom policajtovi, tak im to zdochýnalo na každých dvoch metroch a spravili.
Tretí krát v pohode. Som šoférovala aj na cvičisko, keď za mnou šli policajti na aute a v pohode. Bez problémov ako vždy predtým, keď som mala jazdu.
Ale neboj, pokiaľ dačo veľké nevysrstíš a nevyfasuješ kkta policajta, tak spravíš.