ja som mala u riti..išla som s tým spravím - nespravím, je to jedno
ale asi kuželov pretože som mala tie, ktoré som mesiac necvičila aj keď som po ňom prešla bolo to jedno, a dala som to nemáš sa čoho báť len nezmetkuj!
jedine, coho som sa nebal boli kuzele a nakoniec iba s tym som mal problem ja som take stresy mal ked som si vtedy sadol za volant, vies dovtedy tie skusky boli v triede a potom prisla prva taka minijazda na skuskach, takze to ma dostalo... takze sa mi tak roztriasla noha ze som ledva ledva udrzal spojku a to na kuzeloch len so spojkov treba robit a uplne jemne ju pustat a ja s tak roztrasenou nohou... ale nakoniec som zrobil
otazky o udrzbe sa uz nedavju, pokial robis B ... tusim ani na A sa nepytaju ... ja som mala stresy z cviciska, lebo som ho prvykrat vydela az na skuske ... a este aj ine auto som dostala :/ ... ale spravila som uspesne
včera som mal skúšky a spravil som, testy som dal v pohode tak keď si si ich prešiel nie je problém, cvičisko sme nemali no namiesto toho nám policajt povedal, že zaparkujeme niekde počas jazdy a policajt bol v pohode a mal dobrú náladu takže nám dal zaparkovať niekde pri bytovkách a podobne. inak jazdil som asi 15 minút. držím prsty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale asi kuželov pretože som mala tie, ktoré som mesiac necvičila aj keď som po ňom prešla bolo to jedno, a dala som to nemáš sa čoho báť len nezmetkuj!
ja som len nechápala ľudí, ktorí zjavne prišli skúsiť šťastie a vyleteli z testu s polovicou bodov, pričom im prepadol ten tisíckorunový kolok.