no dal som to sem len tak na tipovanie, že kolko ludi uhadne
zistil som ze chodim do autoskoly kde vacsina spravi az na druhy alebo treti pokus
na testy som sa ucil, vsetky co som teraz robil som spravil, cvicisko som tiez na jazdych chodil na prvykrat bez chyby tak jedine kde ma moze vyhodit je jazda
já som ho presne pred 2 mesiacmi 17.6......spravil...bol to stres....ešte aj motorka bola pokazená tak som nemohol normalne jazdit, ale dali mi ho .....zlatá autoškola MACKO
nie nespravíš! nikdy v živote!! stále budeš kaziť všetky testy a nakoniec skončíš u smetiarov... aj tam budeš len bedne dávať do auta lebo nebudeš mať vodičák...
alebo budeš chodiť s vysávačom na hovna ale zas nebudeš jazdiť !!!
ja mám dnes piatu jazdu... a v meste mi to ide nahovno... furt po sebe s instruktorkou hucime (jemnejsie povedane zvysujeme hlasy) ale musim ho dat. buek.
@janu diky, sak si to tak neber, nejako to tam vydrz a ed to mas teraz prisne aspon na skuskach to budes mat jednoduchsie, lepsie ako ked instruktor ta len chvali a potom na skuskach vyletis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
zistil som ze chodim do autoskoly kde vacsina spravi az na druhy alebo treti pokus
na testy som sa ucil, vsetky co som teraz robil som spravil, cvicisko som tiez na jazdych chodil na prvykrat bez chyby tak jedine kde ma moze vyhodit je jazda
alebo budeš chodiť s vysávačom na hovna ale zas nebudeš jazdiť !!!
HA HA
potom vzniká pocit že som najhorší s celého kurzu no ten sa stráca keď vydím jazdiť ostatných
@lalina45 diky
@janu diky, sak si to tak neber, nejako to tam vydrz a ed to mas teraz prisne aspon na skuskach to budes mat jednoduchsie, lepsie ako ked instruktor ta len chvali a potom na skuskach vyletis