nie nemam zle skusenosti....instruktor bol haluzak a jazdy som mal rad.... ...aa ked som mal jazdu akoze skusky tak sa policajt ani nekukal....nieco si pisal ...takze pohoda
Na jednu jazdu mi vymenili inštruktora lebo tomu mojmu do toho niečo vošlo. No to bol taký kus kokota. Mala som vtedy jazdu kruhové objazdy...a stále úplne hystericky vrieskal. Napríklad som raz neprešla hneď za nejakým autom ale až za druhým a on chytil úplný záchvat...prostre otrasný...
Ale ten môj bol super... taký zvieratkomil tak som sa s ním mala stále o čom rozprávať. Vždy bol vtipný keď vymýšlal na písmená špz-tiek nadávky
Na skúšku mi pridelili zase iného a ten bol tiež úplne super...
ja veru nemam, autoskolu, v ktorej som robila vodicak povazujem za dost kvalitnu, instruktora taktiez a aj policajt bol celkom v pohode...takze zle skusenosti nemam
dnes som mal skúšku a nespravil som mohol som spraviť ale myslel som si že to takto stačí a potom som kričal na policajta
cvičisko mi vždy na jazdách išlo a prešiel som ho na prvý krát na každej jazde a dnes na skúškach keď som išiel ja tak aj inštruktor hovoril, že ja to spravím rýchlo len to prebehnem
kužele som prešiel bez problémov, aj prvé dve parkovania a keď som už cúval do posledného tak som to dal dosť na tesno, raz som si mohol opraviť, ale nevyužil som to lebo som si myslel že to nevadí keď je to tak blízko (jedna baba predomnou bola tam tak natesno že asi sa aj dotkla a nič jej nepovedal, prešla) lenže on potom ukazoval že mám vyjsť tak som zakričal, že to mi ešte víde, že on nemá pravdu no a potom mi povedal že už som sa dotkol
no neviem, pozeral som do zrkadla a ešte tam bola aj medzera
neskoro som zistil že chodím do autoškoly kde málokto prejde, pripadá mi to akoby chceli aby všetci chodili do inej
pre porovnanie v druhej autoškole čo je v tom istom meste prejdú na prvý raz skoro všetci, ale
v tej kde chodím ja vždy vyhodia viac ako polovicu ľudí (za nezmyselné dôvody, jednu babu vyhodil na jazde po minute a ani sama poriadne nevie začo)
dnes u nás prešli len traja a v tom kurze pred nami čo bol dvaja
ja mám s inštruktormi :-! nikdy som nemala toľko jazdu, koľko som mala mať. keď som bola tretíkrát na cvičisku, tak asi 15 minút som bola, aj to je veľa.
no okrem nervózneho deda inštruktora bolo všetko ok... ženské si ho všetky dali vymeniť, ale ja som sa aspoň mal na čom smiať A čo sa týka skúšok - všetko v pohode na prvý krát, policajti sa na skúškach bavili o hokeji a bol pokoj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale ten môj bol super... taký zvieratkomil tak som sa s ním mala stále o čom rozprávať. Vždy bol vtipný keď vymýšlal na písmená špz-tiek nadávky
Na skúšku mi pridelili zase iného a ten bol tiež úplne super...
ale zle skusenosti nemam
cvičisko mi vždy na jazdách išlo a prešiel som ho na prvý krát na každej jazde a dnes na skúškach keď som išiel ja tak aj inštruktor hovoril, že ja to spravím rýchlo len to prebehnem
kužele som prešiel bez problémov, aj prvé dve parkovania a keď som už cúval do posledného tak som to dal dosť na tesno, raz som si mohol opraviť, ale nevyužil som to lebo som si myslel že to nevadí keď je to tak blízko (jedna baba predomnou bola tam tak natesno že asi sa aj dotkla a nič jej nepovedal, prešla) lenže on potom ukazoval že mám vyjsť tak som zakričal, že to mi ešte víde, že on nemá pravdu no a potom mi povedal že už som sa dotkol
no neviem, pozeral som do zrkadla a ešte tam bola aj medzera
neskoro som zistil že chodím do autoškoly kde málokto prejde, pripadá mi to akoby chceli aby všetci chodili do inej
pre porovnanie v druhej autoškole čo je v tom istom meste prejdú na prvý raz skoro všetci, ale
v tej kde chodím ja vždy vyhodia viac ako polovicu ľudí (za nezmyselné dôvody, jednu babu vyhodil na jazde po minute a ani sama poriadne nevie začo)
dnes u nás prešli len traja a v tom kurze pred nami čo bol dvaja
ona asi tak rychlo na autoskolu nezabudne
instruktori su tiez super
testy ak sa naučíš tak to dáš ale jazda závisí od policajta....ja som ju urobila až na 3x asi som neni moc sympatická no
záleží aj na autoškole, teda na inštruktorovi...
ja som spravila na druhýkrát....
ale to je aj od šťastia...jazda sa dá ľahko dojebať...
test plný počet a jazdu som dala na druhýkrát
tu mas aby si to nerobila na 5 krat:
» www.vodicak.sk/...