Ak ceš napiš SS necem sa tu z niekym "znalým" vadit , ktorý povie že je to auto pičovina len preto že si jeho kamarat kamarata co pazol kozu na susedinomc dvore a ta susedka mala brata co mal take auto a sa mu kazilo
@v3nty , tak ten starší model zoženieš aj lacnejšie... a je to krásna mašinka, ale musí sa o ňu dobre starať, bo čo má ujo on sa o to nestará, a hnije mu blatník .....inak nevieš o nejakoom prednom vodičovom blatniku na 406-tku?
@patrick1210 2500 nie je taká kopa peňazí. V tejto cenovej relácii by som odporúčal citroen saxo 1.5 diesel. Je to hladký diesel čiže v preklade- nemá sa tam čo pokaziť. A spotreba vychádza na reálnych (zdôrazňujem slovo reálnych) 4-5 litrov.
Navyše saxo je aj po rokoch pekné autíčko. Prípadne pozri aj peugeot 106, je to to isté len zo znakom peugeotu
@ziggy97 ak hnije akákoľvek časť 406-ky tak bolo búrané. Peugeot používa od konca 80. rokov plný pozink. To neni že zanedbaná údržba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
TD čo sa tam montovali boliv elmi dobré motory no len 66kw je premna málo tých 80kw čo mám je nič moc...
V septembry ak secko pojde jak má bude doma 3.0 V6 coupé (ešte krajsie než sedane
Navyše saxo je aj po rokoch pekné autíčko. Prípadne pozri aj peugeot 106, je to to isté len zo znakom peugeotu
@ziggy97 ak hnije akákoľvek časť 406-ky tak bolo búrané. Peugeot používa od konca 80. rokov plný pozink. To neni že zanedbaná údržba.
KKs ja so mal tiež buraný ale to je cukrík oproti vášmu