Takze mam AVG 2011 a na notebooku normalne vyhlada a vylieci virusy ale na PC dam testovat pocitac a vyhlada mi zakazdym 0 virusov ..... neviete co s tym moze byt ? zeby som fakt nemal ziadne virusy ? a to PC pouzivam o vela castejsie ako notebook
vypni AVG, zbehni na » crackfind.com/... a klikaj všade, kam sa bude dať... myslím, že to tvoj problém vyrieši ooo a samozrejme, ak sa niečo bude pýtať, vždy vyber YES !
@insomnya tak ako som napisal uz hore na notebooku vzdy nejaky najde a pouzivam notebook malo a PC pouzivam skoro kazdy den a ziadny virus cize je to divne
@7@torpedo08 Ak na oboch strojoch máš presne ten istý operačný systém, rovnako nakonfigurovaný, nainštalované presne tie isté programy (AV, firewall, browser...), vždy pozeráš presne tie isté stránky, máš na disku presne rovnaké súbory... a na jednom máš vírus a na druhom nie, tak v tom prípade by to možno aj bolo trochu divné.
zaprvé, AVG je dosť slabé a problematické, zadruhé, ako tu bolo povedané, odkedy je absencia vírusov problém? chýbajú ti? alebo máš nejaký dôvod veriť že nejaký máš, a aj tak ti ho nenachádza? ak ti comp blbne, a avg nenachádza žiadne vírusy, vtedy by to zmysel dávalo...
zatretie, je štatistický fakt že amatéri majú v compoch oveľa viac vírusov ako ľudia čo sú aspoň trochu technicky zdatní (a predpokladám že ak aj si obyčajný používateľ, stále si na tom lepšie ako tvoja mama)
mám ten istý problém 2 roky mám AVG, v živote nenašlo ani jediný vírus.. nechcem vedieť, koľko ich je tam v skutočnosti. zatiaľ mám len zanedbateľné problémy.
neviem avg by som si nikdy nedal ako antivirak ak chces free a dobre riesenie daj si aviru a musis len po update odkliknut reklamu ale ak si chces aj zaplatit daj si eseta ESS ak aviru tak odporucam k nej firewall comodo (alebo keria) tiez free
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
zaprvé, AVG je dosť slabé a problematické, zadruhé, ako tu bolo povedané, odkedy je absencia vírusov problém? chýbajú ti? alebo máš nejaký dôvod veriť že nejaký máš, a aj tak ti ho nenachádza? ak ti comp blbne, a avg nenachádza žiadne vírusy, vtedy by to zmysel dávalo...
zatretie, je štatistický fakt že amatéri majú v compoch oveľa viac vírusov ako ľudia čo sú aspoň trochu technicky zdatní (a predpokladám že ak aj si obyčajný používateľ, stále si na tom lepšie ako tvoja mama)
@flaver tak platit neplanujem urcite ale da sa aj nacierno mat plnu verziu ,,, a diky za rady