Skús kliknúť na Počítač (alebo na Windows XP Tento počítač), a tam niekde na boku alebo hore by si mala mať Odištalovať alebo zmeniť program to klikni, tam si najdi Avira a daj odinštalovať Keď to tam nebude tam vymaž priečinok s tým antivirusom
Hladaj na nete avira uninstall tool/uninstaller, alebo si naistaluj free verziu revo uninstaller a odinstaluj nim+odstr.z registov a potom restart pc a skus
inak ten av je fajn, to ze sa stracaju unistall.exe sa skratka stava
Avira je schopný antivúrus a odinštalovať ide uplne bez problémov. tu máš návod :
1. klikni na štart
2. klik na Ovládací panel
3. klik na Programi a súčasti
4. Nájdi ho tam a daj odinštalovať
@relativelysarcastic to, že je ´schopný´ to radšej ani nejdem rozoberať stále sa tváril, že nemám nikdy vírus a keď som nainštalovala eset tak mi našlo min. 30 vírusov takže o tej schopnosti pochybujem.
vidim, ze rady mas u prdele, takze tema je takmer OT...
trochu k antivirom vseobecne: nie kazdy av ma rovnaku uroven intenzity skenu ci detekcie, ziaden nema ucinnost detekcie ani liecenia100%, kazdy ma chybne hlasenia, snad 2-3%, av moze za nebezpecne oznacit nielen viry, malware, rootkity, trojany, ale aj cookies, zvlastne spustatelne subory, zmeny v prehliadaci, atd... znamena to, ze kazdy av sa chova inak, kazdy ma ine najefektivnejsie nastavenia, kazdy z top av je v niecom lepsi a zaroven horsi, to ze vidis vystrahu, to nemusi byt infekcia, moze to byt potencialne nebezpecenstvo (male, stredne, velke), chybne hlasenie...a dost zalezi od uzivatela, ako to vie vyuzit...preto popri av je dobre mat aj iny "hladac" a nejaky "cistic", a manualne ho spustit, neinstalovat adware, toolbary, neinstalovat pochybne aplikacie...chce to trochu takeho rozhladu, nie len verit, ze ta vec s ikonkou vpravo dolu, co sa sama aktualizuje je vsemocna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
páči sa...snáď to tam nájdeš
Hladaj na nete avira uninstall tool/uninstaller, alebo si naistaluj free verziu revo uninstaller a odinstaluj nim+odstr.z registov a potom restart pc a skus
inak ten av je fajn, to ze sa stracaju unistall.exe sa skratka stava
1. klikni na štart
2. klik na Ovládací panel
3. klik na Programi a súčasti
4. Nájdi ho tam a daj odinštalovať
trochu k antivirom vseobecne: nie kazdy av ma rovnaku uroven intenzity skenu ci detekcie, ziaden nema ucinnost detekcie ani liecenia100%, kazdy ma chybne hlasenia, snad 2-3%, av moze za nebezpecne oznacit nielen viry, malware, rootkity, trojany, ale aj cookies, zvlastne spustatelne subory, zmeny v prehliadaci, atd... znamena to, ze kazdy av sa chova inak, kazdy ma ine najefektivnejsie nastavenia, kazdy z top av je v niecom lepsi a zaroven horsi, to ze vidis vystrahu, to nemusi byt infekcia, moze to byt potencialne nebezpecenstvo (male, stredne, velke), chybne hlasenie...a dost zalezi od uzivatela, ako to vie vyuzit...preto popri av je dobre mat aj iny "hladac" a nejaky "cistic", a manualne ho spustit, neinstalovat adware, toolbary, neinstalovat pochybne aplikacie...chce to trochu takeho rozhladu, nie len verit, ze ta vec s ikonkou vpravo dolu, co sa sama aktualizuje je vsemocna