Ahoj, ahoj, prišla kríza a potrebujem pomoc. V pondelok mám prijímačky na všmu a tak trochu povinne som si mala pozrieť päť filmov, pričom Až do mesta Aš bol jedným z nich.
uplne ti tlieskam, ides na prijimacky na skolu, kde budes musiet rozoberat aj film/diela, kde 30minut je na zabere hovno a ty nedokazes uz na prijimackach si pozriet nejaky skurvene nudny film a porozmyslat ? ved o tom je ta skola dopici ne ?
akoze fakt dpc, ako velmi chces ist na tu skolu ked si nie si schopna za tie tri dni co este do pondelka mas pozret jeden kokotsky film co ma 84 minut o__O
vsak mne nerobi problem si pozriet aj uplne blby film len aby som to zhodnotil... keby to mam v ramci primaciek tak by som bol aky happy..... z toho m iale vychadza z toho tvojho pristupu ze si na tej skole napr ja zasluzim byt viac ako ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ak si ten film nevidel neskáč do mňa, na hento sa ťa nikto nepýtal
nehovorim, keby ti dali precitat vojnu a mier a nestihas, fair enough.. ale jeden film? jeden film?! cele DVE!! hodiny z tvojho zivota? ak vobec..
chod nad sebou plakat do kuta.
ale toto som nevidela.
možno sa ťa práve na neho nespýtajú oni sa ťa totiž nebudú pýtať na všetkých tých 5 či koľko filmov, však nemáš pohovor tri hodiny
@12 asi tak
vsak mne nerobi problem si pozriet aj uplne blby film len aby som to zhodnotil... keby to mam v ramci primaciek tak by som bol aky happy..... z toho m iale vychadza z toho tvojho pristupu ze si na tej skole napr ja zasluzim byt viac ako ty