Našťastie už som "vyrástla" z azetu, ale ako som dnes zistila stále je to na rovnako nízkej úrovni ako 5 rokov dozadu...stále sú tam jebnuté deti a neschopní správcovia.
Nedávno mi kamoška napísala že nejaké decko si uverejnilo moje fotky vo svojich al
a ved obrat sa k policii, ked su tvoje, tak su tvoje, nic nestratis mozno dostanes odskodne (boze, co trepem, sak sme na Slovensku) nerob nic, este sud budes musiet platit...
Ide o to ze nie je zakazane uverejnit foto ktore mas ty v albume. Nie je to napisane ani v pravidlach ani nikde. Proste si nijak nepomozes a uz duplom kontakt na Azete.
Pisal som tam aj ja uz viackrat napriklad ked mi zomrel spoluziak nech mu zmazu profil. Napisali mi ze profil bude zmazany od neprihlasenia cca 4-7 mesiacov. Uz to je cca rok a pol a profil tam stale je. Azet je neschopny od doby co ho prebrala spolocnost T-Mobile /myslim/ ide tam len o samu reklamu.
Nehovoriac o albumoch ktore viac nefunguju, ako funguju. A vypadkom Rp. Azet pomaly ale isto upada. Chodim tam len za jednu vec- su tam vsetci moji znami s ktorimi komunikujem.
tvoj nerv je dost pochopiltelny...ale neskatulkuj setkych...dokonca ty azet admini vlastne podla mna postupovali celkom dobre lebo fotku moze niekto ukradnut aj zasranemu 12rocnemu decku a tomu by sa asi tiez nepacilo ked by ho obvinili z kradeze foteik ktore su jeho len preto ze ma 12...ako jane berem ze toto je iny pripad...a na tvojom mieste som uz na policii
ved mas predsa vo fotoalbume datum, kedy si ich tam pridala a kedze sa osobne nepoznate..nikdy si ju nestretla..a nikde inde tie fotky nedala skor ako ty, tak je hadam jasne koho su..
Tiež ma tieto ich drblosti serú! Strašní magori sú to. A tiež čím ďalej sa snažia tam niečo „vylepšiť“, tým viac do len doserú! Ja by som im najradšej liala roztavené olovo do gágora!
Lenže ja na azet nechodím...nemám ich tam v albume mám ich na svojej stránke, ktorú som azetu poslala a na ktorej som napísala ako autorka stránky s autorskými právami, aj s kontaktom na mňa, teda na mail z ktorého som im písala.
A @5 v pravidlách to majú...dala som si tú námahu to nájsť predtým ako som im napísala
"Používateľ sa zaväzuje, že bude pridávať na servery len fotografie a videá, ku ktorým má autorské práva resp. súhlas autora."
ja by som sa s tymi fretkami odfotila...aby tam bolo vidiet ze su to tie iste a aby tam bolo vidiet teba. a nech si vypytaju nieco podobne od tej baby ked si je taka ista ze su jej
Veď ja by som na políciu ani nešla viem že tam serú na trošku iné veci tak dosť pochybujem že by sa zaoberali takou blbosťou. Ale keby som tak mala niekoho známeho policajta a ten by ju išiel vystrašiť ach škoda
12 rocne decko ti nebude mat rozum a cim ju viac bdues drazdit tak tym viac bude robit naprotiv... S chladnym kludom jej napis, ze nech si to da prec, ze je trapna, ked to robi atd... bez nadavaok najlepsie
A tiež majú zasrané pravidlá o tých fotkách, pričom niektorým schvália hocičo a niektorým neschvália ani obyčajnú fotku ani za nič. Bodaj by trpeli v mukách! >
To je pravda, odfoť sa s fretkami a utekaj na políciu, zober fotky, aby mali ujovia policajti hmotný dôkaz o tom, že fretky sú tvoje a nie 12 ročného decka z pokecu.
Predsa len pri takýchto závažných prípadoch slovenskej kriminalistiky sú dôkazy prvoradé.
Naťahovať sa s 12 ročným deckom z pokecu? Nezníž sa na takú úroveň. Neoberá ťa o peniaze, ani o česť, tak to nerieš.
A admini a takí, by tam mali byť verejní a aj mená tých, čo tú stránku robia a tej špiny, čo odpisuje na hentie sťažnosti, žiaden Azet tím! Na to im tak seriem, majú to urobiť poriadne a nie hentak kotkodákať. Keby sa to vedelo, tak by im už asi veľa ľudí rozbilo papuľu.
A ked sme uz pri tej policii. Ked som bol /ako polovnik/ kopat lisky tak som nasiel ludsku lebku +nejake kosti. Policajti mi povedali ze to mam niekde dat ze to uz nebudu vysetrovat ze je to stare. Takze nemyslim ze by ich nejake fotky zaujimali
mna si tym inak pobavila
tiezt sa mi to stalo ale niekto si stiahol moje fotky a dal ich do albumu este v tom istom poradi ako osm ich mal ja a aj avatar mal rovnaky.. oblo mi to najprv smiesne.. ale ekd mi zacali chodit rp typu tty si iny koko... tak sa mi to uz nepaiclo a tiez som to orbil ako ty ale azet mi ani neodpisal... potom som si nasiel admina mt miestnosti a on to urobil uz sam....
No raz si jedna slečna (a možno ´to´ ani nebolo ženského pohlavia) ´požičala´ moju fotku, našťaste sme si to ´vyjasnili´.
V každom prípade by som skúsila nejako zdeptať tú malú, keďže je jasné, že ´Azet tím´ je dokonale neschopný.
Na BIRDZ plati pravidlo, ze ak sa niekto iny stazuje ze niekto iny mu ukradol fotky. Tak pokial stazovatel dokaze vlastnictvo fotiek (staci ze ma originaly, alebo subory vo vacsom rozliseni) co povazujeme za dokaz vlastnictva.
@eraser vodoznak je sice pekne... ale naco. dievcatu vadi ze ich dakto zverejnil, a myslim ze 12 rocnej babe co to zverejnila, je jedno ci tam je alebo nie je vodoznak...
Neverííííííííím po tom čo som im na ten mail odpísala...(v nervoch) škaredú správu to začali riešiť a KONEČNE brať do úvahy že ich mám na stránke a že mám originál
na azete bol vzdy bordel ale teraz ine slovne spojenie ako "potrat slovenskej internetovej sceny" ma fakt nenapada ... bud ta mali poziadat o originaly fotiek + aktualnu fotku a jej mali povedat to iste.. seriozne by som jej zmazal account a dal ban
nevadii, jedna holka si zverejnila moje fotky (co mali ulozene, ze ja som ich mala zverejnene skor, ako ona, cize bolo jasne, ze ich mi ukradla) a oni s tym nerobilu uplne nic
mne sa toto iste stalo ale s mojimi vlastnymi fotkami. co bola uz uuuplne najvacsia nehoraznost pretoze v inych albumoch som mala takisto fotky na ktorych som bola ja.Ked som nasla dalsich niekolko dievcat ktore maju moje fotky prestala som to riesit a s usmevom som im fotky pochvalovala pretoze viem ze aj tak by nik nic s tym neurobil
ty kokos to su fakt kkti ..ty kokos to by aj mna nasralo a riadne ....
ved jej mali napisat ti "azetaci" ze ak si ich nevymaze zablokuju jej nick ...boze no nie ved to je nechutne ...a to decko to co si vlastne vymslela ved to je uplne trapne....nepozna google a tam ze by si napisala ze fretky a stiahla dake obrazky a pootm to tam dala ....
fakt traposka riadna..
síce tu riešite fotky ale aj tak idem pindať na azet
1) načo sú v profile stavy keď sa nedajú komentovať a v komentoch samé že,, jééjo ti si super človek moc lúbim ?,, aký to má význam ?
2) erpéčky a albumy večšionu aj tak nefungujú
3) každý píše na sklo len,, kto popíše,, a podobne alebo ešte hlásni v mojej ankete abo kukni albumy....
4)v lepšom prípade ti príde erpéčka typu ,,chceš sex ?,, abo niečo podobné
5)neni problém prestať používať nick a založiť si novy...stačí si všetko skopírovať
6)prečo mám platiť za smajlíky a za to že niekto mi niečo kukol ?
7)aj tak sú tam len malé decká/emo/úchyly
8)každý kto na azet pindá tam musí byť lebo vela ludí stále nepochopilo o čom to celé je.....
možno to vyzerá nelogicky čo som napísala ale toež sa potrebujem vykecať .....
@lamalamaduck nie som uchyl, emo a ani male decko..tymto neobhajujem azet pretoze uz ani mne sa tam nepaci, ale chodim ta lebo tam mam znamich skoro vsetkych...
@zuzanne112 už som to písala aj v prvom príspevku a asi v 40 ďalších potom, že ja na azet nechodím...nemám tam žiadny nick a už vôbec nie albumy...ona to stiahla z mojej osobnej stránky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a ved obrat sa k policii, ked su tvoje, tak su tvoje, nic nestratis mozno dostanes odskodne (boze, co trepem, sak sme na Slovensku) nerob nic, este sud budes musiet platit...
Pisal som tam aj ja uz viackrat napriklad ked mi zomrel spoluziak nech mu zmazu profil. Napisali mi ze profil bude zmazany od neprihlasenia cca 4-7 mesiacov. Uz to je cca rok a pol a profil tam stale je. Azet je neschopny od doby co ho prebrala spolocnost T-Mobile /myslim/ ide tam len o samu reklamu.
Nehovoriac o albumoch ktore viac nefunguju, ako funguju. A vypadkom Rp. Azet pomaly ale isto upada. Chodim tam len za jednu vec- su tam vsetci moji znami s ktorimi komunikujem.
A @5 v pravidlách to majú...dala som si tú námahu to nájsť predtým ako som im napísala
"Používateľ sa zaväzuje, že bude pridávať na servery len fotografie a videá, ku ktorým má autorské práva resp. súhlas autora."
Súhlasím, nie všetko na azete je dokonálé, ale to nieje ani tu.
Na pokeci píšem jedine s ľudmi, ktorých poznám.
Predsa len pri takýchto závažných prípadoch slovenskej kriminalistiky sú dôkazy prvoradé.
Naťahovať sa s 12 ročným deckom z pokecu? Nezníž sa na takú úroveň. Neoberá ťa o peniaze, ani o česť, tak to nerieš.
tiezt sa mi to stalo ale niekto si stiahol moje fotky a dal ich do albumu este v tom istom poradi ako osm ich mal ja a aj avatar mal rovnaky.. oblo mi to najprv smiesne.. ale ekd mi zacali chodit rp typu tty si iny koko... tak sa mi to uz nepaiclo a tiez som to orbil ako ty ale azet mi ani neodpisal... potom som si nasiel admina mt miestnosti a on to urobil uz sam....
V každom prípade by som skúsila nejako zdeptať tú malú, keďže je jasné, že ´Azet tím´ je dokonale neschopný.
@20 tak to je krásne
a @ribo ja som jej ani nenadávala
a nieje?
ved jej mali napisat ti "azetaci" ze ak si ich nevymaze zablokuju jej nick ...boze no nie ved to je nechutne ...a to decko to co si vlastne vymslela ved to je uplne trapne....nepozna google a tam ze by si napisala ze fretky a stiahla dake obrazky a pootm to tam dala ....
fakt traposka riadna..
...
1) načo sú v profile stavy keď sa nedajú komentovať a v komentoch samé že,, jééjo ti si super človek moc lúbim ?,, aký to má význam ?
2) erpéčky a albumy večšionu aj tak nefungujú
3) každý píše na sklo len,, kto popíše,, a podobne alebo ešte hlásni v mojej ankete abo kukni albumy....
4)v lepšom prípade ti príde erpéčka typu ,,chceš sex ?,, abo niečo podobné
5)neni problém prestať používať nick a založiť si novy...stačí si všetko skopírovať
6)prečo mám platiť za smajlíky a za to že niekto mi niečo kukol ?
7)aj tak sú tam len malé decká/emo/úchyly
8)každý kto na azet pindá tam musí byť lebo vela ludí stále nepochopilo o čom to celé je.....
možno to vyzerá nelogicky čo som napísala ale toež sa potrebujem vykecať .....