Ako povedala @erroll (a žeriem ju za to Pokec je len veľký internetový bordel... Bordel ako bordel, nie ako neporiadok Chodím tam len preto, že tam mám viac kontaktov.
@katka25 to,ze je trapny som dopisala,lebo vela ludi to tvrdi,ale chapem,ze tu moznost mozes oznacit aj v pripade,ze mas radsej birdz,ale nemyslis si,ze pokec je trapny.
ja uz sa nejdem rozhodovat medzi birdz a kecom lebo nikdy sa to nikomu nebude pacit..vybudovala sa tu bariera a nechcete si sem pustit nikoho z pokecu..len skoda ze mna ste si sem pustili...viac v mojom blogu
zo zaciatku bol pokec moja zachrana, ako som sa mohol spojit so "svetom"(Slovenskom a rodinou), ale ked som ziatil, ze sa to da aj inac, tak teraz tam uz ani nechodim, len pozriet maily, ako vacsina z vas , birdz je super, som tu novy, ale aj tak si myslim, ze je to lepsie ako pokec
@11 ze si prave ty dala pokec, to akoze z trucu?
a ja chodim na obe a ked niekto tvrdi ze na pokec chodi iba preto, lebo tam ma mail, mi je nejake divne
pokec má zapnutý nonstop ale odpisujem len x ľuďom na ktorých mám náladu a chuť . to ej tu fajn neotravuej vás tu nikto a človek si tu dvíha aj adrenalín
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ja chodim na obe a ked niekto tvrdi ze na pokec chodi iba preto, lebo tam ma mail, mi je nejake divne