ja nejako nerozlišujem v tomto smere. ide o to aby sme si rozumeli, o príťažlivosť tiež. takto všeobecne sa to nedá povedať. ja nemám nič proti černochom, belochom či aziatom....
Tiez si nevyberam partnerku podla toho, ale neda sa povedat, ze by sa mi nepacili. Z takych znamejsich ksichtov mi su sympaticke Anna Akana a Grace Park (co hrala v Battlestar Galactica)
@10 eh, čo je na hanlivé na akomkoľvek inom termíne?
Kontext I guess, niečo podobné, ako keď nás učili o negroidnej a mongoloidnej rase, ktoré sa už označujú ekvatoriálna a ázijsko-americká, lebo wooohoo, white supremacy, my sme europoidní, ale používame termíny ako monogoloidná idiocia a neger; ale Európan nie je urážkou v žiadnom kontexte.
Je to individuálne, samozrejme, existujú neatraktívne Slovenky a atraktívne Aziatky a naopak,a le skôr si myslím, že je viac tých atraktívnych Sloveniek
Ak by som sa nejakým spôsobom dostal do Ázie (pracovne ?) tak je väčšia pravdepodobnosť, že by som mal aziatku, než slovenku....čiže podľa mňa je toto zle položená otázka....
@samtord , niekde som cital ze ich susky nie su chlpate ako z normalnych chlpov ale take ako ich vlasy z H1. proste to co im rastie na hlave im rastie aj dole...
Páčia si mi AZIATKY a mam u prdele či sa maju volať Azijčanky alebo Aziatky alebo Mongoloidky alebo nech sa volajú ako chcú...
A keby si mam vybrať tak určite by som chcel aj aziatku ale teoreticky by mi nevadilo či to je Japonka, Afroameričanka alebo proste normálna Slováčka.. zaleží na tom či by sa mi páčila (aj výzorom aj tým aká je)....
aziat sa mi nikdy žiadny nepáčil, prídu mi strašne malí, chudí a nevyvinutí a niektoré také ženy sú pekné, ale homo nie som takže ble ..vždy je to tak, že niečo čo je neobvyklé sa ľuďom páči viacej..možno taký aziat, keď vidí vo svojej krajine európanku, tiež je z nej viac hotový, ako z aziatiek, ktorých vidí denne desiatky..
Aziatky su pre mna fyzicky najkrajsie zeny. Mentalne je to uz castokrat ine kafe, ale aj tak ich mam ako celok radsej ako europanky (resp zapadne zeny). Navyse aziatky, ktore poznam su tie najmilsie zeny ake som kedy stretol.
@petoooooooooooo prve som spoznal ked som chodil v juznej afrike do skoly. Mal som v triede asi 4 krasne cinanky a v inych triedach boli aj korejcanky. Kopu ich poznam cez interpals.net (aj som sa s nimi stretol, ked som bol nedavno v Korey) a v Bratislave som ich spoznal v kc dunaj, v jazykovej kaviarni, ale aj v jazykovke, kde som sa ucil korejcinu.
@rayennn To vôbec nie je pravda! Naopak ženy z východnej Ázie ako napr. Číňanky,Japonky,Kórejčanky vyzerajú veľmi žensky,atraktívne a prirodzene. Väčšina z nich vyzerajú aj veľmi priateľsky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a áno, velmi velmi sa mi páčia
Kontext I guess, niečo podobné, ako keď nás učili o negroidnej a mongoloidnej rase, ktoré sa už označujú ekvatoriálna a ázijsko-americká, lebo wooohoo, white supremacy, my sme europoidní, ale používame termíny ako monogoloidná idiocia a neger; ale Európan nie je urážkou v žiadnom kontexte.
Korektné je Ázijčan/ka.
Zas tu je Captain Obvious a.k.a. narazuvzdornaa
Ak by som sa nejakým spôsobom dostal do Ázie (pracovne ?) tak je väčšia pravdepodobnosť, že by som mal aziatku, než slovenku....čiže podľa mňa je toto zle položená otázka....
No na základe rasy si ženy nevyberám
hm, kebyže aspoň vieš kedy sa používa označenie Captain Obvious
A keby si mam vybrať tak určite by som chcel aj aziatku ale teoreticky by mi nevadilo či to je Japonka, Afroameričanka alebo proste normálna Slováčka.. zaleží na tom či by sa mi páčila (aj výzorom aj tým aká je)....
ani jeden nevyzerá sexi podľa mňa
... a navyše sa o nich kolujú reči, že majú malý penis