Ahojte chcela by som si objednať jednu mikinu z ebay-a lenže pôjde to až z Južnej Kórei a ázijské veľkosti sú iné ako európske veľkosti a tak nejako neviem ktorú si objednať no najviac mi padne S: Chest 96cm x Length 63cm x shoulder
pokračovanie dole:
S: Chest 96cm x Length 63cm x shoulder 42cm
M: chest 102cm x length 67cm x shoulder 43cm
L: chest 106cm x length 70cm x shoulder 46cm
XL: Chest 112cm x Length 73cm x shoulder 48cm
2xl Chest 120cm x Length 76cm x shoulder 52cm
Keď som si merala hrudník, ramená a dĺžku tak v cm sa mi hodila veľkosť "S" takže sa chcem opýtať či si mám objednať túto veľkosť "S" alebo to bude vypadať inak a bude to menšie a mala by som si objednať "M"
Ešte nikdy som neobjednávala oblečenie z ebaya tak preto sa pýtam Ďakujem
ked tam nie je tabuľka veľkostí ktorá by ti napovedala, napíš predajcovi správu s tvojimi mierami a on ti povie, ktorá veľkosť ti padne, ja som to tak urobila pri šatách a dobre mi poradil
@staphylococcus ale hej, veď presne, len neviem neriskoval by som, že mi to bude dobré a tie prachy za hento, lebo to si mohla dať spraviť aj u nás, ale boa čo riešim nech si kúpi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
M: chest 102cm x length 67cm x shoulder 43cm
L: chest 106cm x length 70cm x shoulder 46cm
XL: Chest 112cm x Length 73cm x shoulder 48cm
2xl Chest 120cm x Length 76cm x shoulder 52cm
Keď som si merala hrudník, ramená a dĺžku tak v cm sa mi hodila veľkosť "S" takže sa chcem opýtať či si mám objednať túto veľkosť "S" alebo to bude vypadať inak a bude to menšie a mala by som si objednať "M"
Ešte nikdy som neobjednávala oblečenie z ebaya tak preto sa pýtam Ďakujem
moja rada: neobjednavaj z ebayu.