Akože WTF!? Chcela som si to video pozrieť celé, ale nedokázala som to. Niektoré veci zvyknú byť také trápne, až sú smiešne, ale toto posúva hranicu trápnosti niekam, kde si môže normálny človek akurát tak trieskať hlavu o stenu a rozmýšľať, ako dokázal niekto toto zbiť a ako, preboha, môžu existovať ľudia, ktorým sa to páči tak, že to má 72%.
Na aziatov nic nehovor, pozri sa na seba... ako maly si neustale mlel o Mortal Kombate, Mk filmy boli prepadaky, este ze sa nespravil Mk3 lebo inak by sa to mozno aj zacalo podpisovat na reputacii hier.
Chuck Norris ma film Lone Wolf/McQuade ktory je.... rovnakou blbostou v amerike ako tento film pre cinanou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Na aziatov nic nehovor, pozri sa na seba... ako maly si neustale mlel o Mortal Kombate, Mk filmy boli prepadaky, este ze sa nespravil Mk3 lebo inak by sa to mozno aj zacalo podpisovat na reputacii hier.
Chuck Norris ma film Lone Wolf/McQuade ktory je.... rovnakou blbostou v amerike ako tento film pre cinanou.
Mozno prave tento film odstartoval jeho vtipy.