ja by som sla kvoli Calibanu... kurva ale Blava je na opacnom konci Slovenska a maminka ma asi neodvezie a v doprovode kamosov samu nepusti ach no skoda... potom daj aspon vediet ze ako bolo.....nech mozem lutovat
Emergency Gate - zvuk katastrofa - hudba dost zle
Eluveitie - zvuk katastrofa - hudba super
Caliban - zvuk uz lepsie - hudba - nemuseli tam byt
Kreator - zvuk uz lepsie - hudba vynikajuca (sem tam to s tym "spevom" flakal)
@loki666 mne sa emergency pacili najviac z predkapiel , eluveitie je moja srdcovka ale zvukovo to dojebali na plnej ciare , caliban tam nalakal ba tu menej socialnu vrstvu co mlatila vsetkych na okolo a Kreator to je cislo samo o sebe ... na calibane sa mi pracil ten akcny vstup , skoro mi z tych bass vyskocilo srdce
Tie predkapely som pocul prvy krat a okrem eluveitie ma nic neoslovilo. Jasne kazdy mame svoje . S tym zvukom mas absolutnu pravdu (Dufam ze, na buduce to bude uz lepsie).
podla mna dost dobry koncert to bol.co sa tyka zvuku-co by ste cakali na slovensku??a aj to mozme byt radi ze bol dost dobry a bolo rozumiet pretoze na takom cavalera conspiracy to bolo o 50%horsie...i ked som tam isiel hlavne kvoli calibanu a eluveitie tak potesili aj emergency gate ale hudobne aj kreator ale pan Petrozza je podla mojho nazoru na trochu vysokej nohe nez by sa hodilo ale inak paradny zazitok az na to mrznutie po koncerte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
cozeee
» ticketportal.sk/predstavenie_ja... stav vstupeniek ...
asi si fakt pojdemzajtra kupit listok ....
Uz mam listok idem urcite
@pawlo zavrel ... kukni to v zdrojaku
Eluveitie - Napic nastaveny mikrak = trapas , vysledok hroza
Caliban - dalo sa
Kreator - Tam to zilo
Celkovy dojem , kebyze viem ze to bude take ake bolo , nesiel by som
Emergency Gate - zvuk katastrofa - hudba dost zle
Eluveitie - zvuk katastrofa - hudba super
Caliban - zvuk uz lepsie - hudba - nemuseli tam byt
Kreator - zvuk uz lepsie - hudba vynikajuca (sem tam to s tym "spevom" flakal)