Čaute,najde sa tu niekto kto chodí do školy do TT a dochádza tam z Bratislavy vlakom? Ako to celé zvládate ?máte aj voľný čas či len celé dni cestujete?meškajú často vlaky?ja som začala chodiť do TT,a trochu dosť som z toho na nervy
ja dochádzam do Trnavy z dediny a ver tomu, že by som radšej dochádzala z Bratislavy, neviem čo ti je na tom nezvládnuteľné , vlaky ti idú skutočne stále, nemusíš prestupovať, máš to pohodlné a ,,zadarmo'' a cesta dlho netrvá..
ked Ti pripada to neviemkolkominutove cestovanie BA-TT, TT-BA ako strata casu, tak to zacni vyuzivat, citaj si pocas cestovania nieco do skoly, etc. A nebudes mat pocit, ze zabijas cas. A fakt su aj horsie denne dochadzania.
30 minút je to rýchlikom, takže úplne pohoda, mal som veľa spolužiakov čo takto dochádzali, ja som zasa cestoval z dedinky cca 20km od TT a s čakaním na autobus to bolo aj 1,5 - 2 hodiny na jednosmernú cestu, čiže ešte horšie
@trishe ja idem na UCM
Ja mam stresy hlavne preto že prvýkrát v živote cestujem vlakom a sama takze mam strach ze nastúpim na zlý vlak alebo to nejako popletiem,no nič musim si zvyknúť,ja len zle ako to ostatní zvládajú,lebo dnes som išla prvýkrát a hneď sa pokazil rušeň čiže sme 20 minút meškali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja mam stresy hlavne preto že prvýkrát v živote cestujem vlakom a sama takze mam strach ze nastúpim na zlý vlak alebo to nejako popletiem,no nič musim si zvyknúť,ja len zle ako to ostatní zvládajú,lebo dnes som išla prvýkrát a hneď sa pokazil rušeň čiže sme 20 minút meškali