Chalani...páči sa Vám ak má dievča tetovanie? Ak hej tak kde by ho mala mať? A dievčatá, čo si myslíte vcelku o tetovaní? Kam by ste si ho chceli dať(ak chcete/máte)?
mám cez bok, ale idem si ho dať ešte zväčšiť lebo mi vadí momentálny tvar...sama chcem tetovať, ale mám dilemu lebo keď si dám ďalšie tak automaticky budem mať celý chrbát a neviem čo všetko + volakedy som chcela aj rukávy ale to na babe v 30tke neni pekné keďže ochabne svalstvo..a tak..
Na moje 55te narodeniny si dám nad zadok vytetovať nápis Scheisse! A tým starým ozdobným nemeckým písmom, na kt. si teraz ani za toho paroma nemôžem spomenúť, ako sa volá :/
Mne osobne sa tetovania veľmi páčia...ALE! Zase ako na kom a ako čo.. Nemám rada,keď si ľudia dajú vytetovať prvú chujovinu, čo ich napadne,bez akéhokoľvek významu len preto,aby niečo mali a cítili sa zaujímavo a o pár rokov to ľutujú..A áno dám si tetovanie, ešte si nie som presne istá miestom,ale nebude to nejaké viditeľné..A bude to tetovanie,ktoré bude znázorňovať veľkú časť mňa..moje myšlienky, krásne spomienky,časť môjho charakteru...
Mimochodom tetovania a piercingy na chlapoch...mmmm!! Strašne ma to priťahuje
A hlavne text a umiestnenie spolu dosť ladia a dovtedy mám dos´t času si to rozmyslieť a v tom veku už sa nemusím báť, že keď zostarnem, tak to budem ľutovať
ja mam na pravom ramene, ale chcem si dokončit na celu ruku ja mam priatela ktorý ma tiež tetovanie a brata ktorý si tiež ide dat takže u mna je to normalna vec a velmi sa to paci aj na chalanoch Ja som si to dala pretože som chcela mat nieco co by ma vyjadrovalo a velmi sa mi to paci...
myslím, že tetovanie vynikne na peknom tele... no a ja som nad tým nejak bližšie neuvažovala, preotože môj prach bolesti je nízky a museli by ma uspať... ale všeobecne sa mi skutočne pekné tetovanie na peknom mieste páči... ale iba niečo také ňuňu lebo keď je niečoho veľa, tak.... je toho veľa a nie je to pekné... ! toľko môj názor na danú problematiku
ako prvé.. v živote by som si nedala na brucha... už len s toho dôvodu že budem chcieť mať dieťa... a keď budem mať bruško tak sa to natiahne a bude to jak... dačo a toto je fáájn
ja si raz chcem dať urobiť tetovanie buď na lopatku, alebo zozadu na lýtko, možno pri členku... ale ešte neviem čo, asi nejaký ornament alebo runy.... tetovania sa mi páčia, ale neznášam, keď má niekto potetovanú celú ruku alebo chrbát...
je toho moc a je to príliš... ako to povedať... asi vulgárne? drsné? no proste sa mi to nepáči...
no nieco na krk co by islo az na chrat alebo za ucho...proste nieco male ale nie daku kravinu ze motyla alebo srdiecko to v ziadnom pripade daco s hlbsim vyznamom...
zboznujem tetovania, jediny problem je v tom, ze to beriem prilis vazne - to jest miesto, namet a velkost vzdy premyslam dlhoo, dlhooo. a paci sa mi ako na chlapoch tak aj na zenach. musi vsak byt originalne a ziadne (pre mna) trapne vrtulky nad zadkom ala tribal. to hned (blee).
raz vsak dospejem do stadia, kedy budem silno za vodou a potom si dam tetovania kam chcem bez toho, aby som sa musela obmedzovat kvoli praci a spolocenskym predsudkom.
Chcem od svojej 18.Ešte nemám,ale chystám sa teraz.Brucho neodporúčam,po pôrode sa zdeformuje obrázok.Na žene je pekné malé tetovanie-krk,lopatka,kríže,zápästie,bok, podbrušie,chodidlo-pri palcoch.Musí to byť také miesto,ktoré sa dá bežne zakryť.Nevesta s tetovaním cez ruku-to je des... Nakresli si niečo-hviezdičky,motýle...to bude trápne ako čínske znaky teraz-tak nech si in...Ornamentom nič nepokazíš,ani nejakým nápisom.Pozor na alergie-vyber si dobre tetko,kde nedávajú čínske farby,ale kvalitu.Ak sa nevieš rozhodnúť-daj sa henou a potom uvidíš.Ja mám piercing v pupku a milujem ho už roooooky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Mimochodom tetovania a piercingy na chlapoch...mmmm!! Strašne ma to priťahuje
A hlavne text a umiestnenie spolu dosť ladia a dovtedy mám dos´t času si to rozmyslieť a v tom veku už sa nemusím báť, že keď zostarnem, tak to budem ľutovať
rukávy ma rajcujú najviac
Soshy
takže čo ja viem..
pokiaľ je to originálne a na dobrom mieste, nech sa páči
» www.facebook.com/photo.php?fbid=...
je toho moc a je to príliš... ako to povedať... asi vulgárne? drsné? no proste sa mi to nepáči...
raz vsak dospejem do stadia, kedy budem silno za vodou a potom si dam tetovania kam chcem bez toho, aby som sa musela obmedzovat kvoli praci a spolocenskym predsudkom.