Aka je vasa babka?tiez ufrflana? ja s tej mojej nemozem..vzdy booze vy mlady to je volaco strasne v dnesnej dobe..a to co mas za tricko..a ty gate..boooooze ..tych jej viet oblubenych by sa dalo popisat..aj vy mate taku ufrflanu babku?
jednu vidim raz za rok a aj to mi posiela prachy takze je v pohode...druha ma zial dom vedla mna a uz dost zacina zabudat...ked som bol mladsi sme sa casto hadali(raz som jej pred celou hlavnou castou rodiny povedal ze je pica) ale teraz je to uz dobre
7.fuha tak to si musel byt uz asi kvalitne nasrany..mna ked moja vytocila tak som jej tiez ponadavala bohuzial ale nie az tak ostro..skor veci typu nech sa do mna nestara,ze je to moja vec a bla bla bla
1...vies co? Tato diskusia ma troska nechtiac najebala, pretoze nedavno mi moja babka zomrela. A mal som ju moc rad...bol to ten najlepsi clovek na svete. Samozrejme staroba ju zmenila, tak isto ako zmeni kazdeho z nas! Ale stale to bola moja babka, ktora ma mala rada...
Ked ju stratis, tak zistis ako na velku picu je tato diskusia!!!
Delpurr ma pravdu, stari ludia sice nieekdy vedia liezt na nervy, ale az ked ich stratime,tak zistime, co sme vlastne mali, tak si ich treba vazit a nie na nich nadavat, ja som s mojou babkou tak mozno 2 krat do roka, lebo byva fest daleko, ale to je sviatok, ked ma k nam prist, tiez sa mi vsetky jej sposoby nepacia, ale mam ju rad, lebo je to jedina osoba zo starych rodicov, ktoru som poznal, tych ostatnych som nezazil a tato babka je super
ja náhodou svoju babku ľúbim. aj keď vie byť protivná, aj keď vie rýpať o vecí ako sú oblečenie, stále je to moja babka. a keď si len skúsim predstaviť, že raz tu nebude, tak je to hrozný pocit.
no moje babky vobec netrapi co mam oblecene ale najviac sa mi lubi jak zakazdym ze aaale si mi vyrastla a ja pritom uz par rokov nerastem ale celkom zlate su...len jedno ssa mi nepaci ze clovek ece len odtrhne jedlo od ust a uz mu nukaju dalsie...to ma vie nasrat...sak co som masurko?
moja 1. je velmi lakoma.Ked pride cela nasa rodina a starky rozdava banany,jahody tak je straaasne nervna.Nuz v dnesnej dobe je vsetko drahe
a 2.babka je uz vdova, je to dost smutny clovek aj ked to nedava najavo.Zije v rodinnom dome sama a deti ju pozeraju len cez vikendy...no...ale ma dobre srdce
16 ok ,ale len kvoli tomu ze ty babku nemas nemusis byt nervny na nas ostatnych ktorí sa z nej mozu este tešiť..Nechcem byt hnusna ale tato diskusia vlastne pre teba neni kedze ty babku uz nemas.Tak co tu strasis
Moja babka ma 85 rokov, takze ja som rad aj za to ked rozumie co jej hovorim. Uz velmi zabuda, nevladze a horsie pocuje. Ale stale je to moja babka a mam ju velmi rad za to vsetko co pre mna spravila, ale hlavne za to ze ma dobre srdce a ako sa sprava k celej rodine. Aj napriek nizkym dochodkom sa snazi organizovat oslavy a istym sposobom stmeluje rodinu. Pevne verim, ze na uplne sklonku zivota si bude moct povedat, ze jej zivot stal za to a ze bude hrda ako na svoje deti tak na svoje vnucata ...
23 - to si myslela asi pre 15. prispevok, ze? Lebo ja babku mam, tak tichucko a okrem toho ani na ten 15. to nebolo pekne, co si napisala, preco by nemohol napisat, ze kritizovanie babiek je zle? Podla mna napisal velmi dobre...
hm moja babka? tak z tej jednej mám pocit, že si o mne nemyslí dobré veci a dáva to tak trocha najavo, a tá druhá...škoda, že už nie je, dosť dobre varila a ak ešte raz poviem, že sa do všetkeho starala, nech mi niekto strelí, teraz by som bola rada, keby ma upozornila, že je na čase dať vlasy do kopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
aj jedna aj druha beru nas ako dospelych, cize ani moc nebuzeruju, ani sa neprezehnavaju a podobne
Ked ju stratis, tak zistis ako na velku picu je tato diskusia!!!
a 2.babka je uz vdova, je to dost smutny clovek aj ked to nedava najavo.Zije v rodinnom dome sama a deti ju pozeraju len cez vikendy...no...ale ma dobre srdce
ale mam ju rada...
a druha mi pochvali vsetko co zbada, aj ked je to.. cokolvek
Moja babka je workoholik, surfuje, pracuje atd... Som na nu hrdy a mam ju velmi rad