myslim si ze takato tema tu este nieje... myslite si ze mozu aj baby robit chalanske sporty? poznam dost vela ludi ktory si myslia ze ked baba robi chalansky sport tak je hned muzatka. je medzi ababi a chalanmi az taky rozidel? chapem ze baby by nemali v
tak preco si napisal ze "nam tiez nieco zavdzia medzi nohami"...podla mna ked baba je co i len trochu viac obdarena na hrudi tak sa jej ovela horsie beha alebo skace alebo take daco- na to som myslel...ved baby povecte sami..
na koni to mas to iste ako na biku alebo to mozno vyzera este horsie ale ja sa pohodlne ulozim a nic mi nezavadzia...a tie sporty ...ja nehovorim ze baba nerobi nejaky sport lebo nemôze preto ze je baba ale nemôze ho robit na takej urovni ako chalan
nesuhlasim s tym aby sa nase pohlavia porovnavali pretoze jedno by neprezilo bez druheho teda su rovnocenne samozrejme preco by baba nemohla hrat futbal ked chce nemam nic proti ale ono to uz je tak od prirody ze chalani maju vacsinou ine zaujmy ako baby (babiky,vojacikovia ) ale nech si robi kto chce co chce
A co keby vas baba pri treningu bojovych umeni porazila? Dokazali by ste sa cez to preniest chalani? Ale vazne, lebo ja robim bojove umenia, ako nikdy som sa nestretla s tym, ze by bol niekto voci mne ofucany, ale podarilo sa mi porazit aj chalanov (aj ked na to nemam az tak super vahu slight_smile:. Zda sa vam divne, ak baba prebije chalana? Lebo ja som nad tym rozmyslala. Akoze, niezeby som ich mlatila na kazdom kroku, to vobec, ale predsalen.
No a co na tom? V bojovychy umeniach nejde az tak o hrubu silu ako zachovat si chladnu hlavu a techniku previest ako reflex. A to vam potvrdi kazdy, kto sa tym len trochu zaobera. A vobec si nemyslim, ze je hanba ak chalana zlozi baba. A mna by urcite porazila lebo ja babu udret nedokazem, takze sa budem akurat tak branit a nsazit sa ju jemne spacifikovat a ked nezaberie, tak dufat, ze sa rychlo unavy
Minimum bab napr. jazdi na biku... Myslim nie obycajne jazdenie ale zavodne DH alebo podobne krutariny .... A dost ma to mrzi... Vela krat by som sa rad s dakou babou povozil a zaskakal... Len nie je s kym ... Preco vas to babi nebavy ?
podla mma pohlavie nieje problem.. hlavne je ze ich to bavi a venu ju sa tomu to je podstatne... a a na tie muzatku..... poyzam dievcata co sa venuju takymto sportom a vacsina niesu muzatky.
Nooo, mna by to aj bavilo, keby som nemala problemy. Ked som bola mladsia (hehe, to nebolo az tak davno slight_smile:, co som sa najazdila na svojom bikeu, ale zranenia nepustia. A este teraz zacinam mat problemy s kolenami kvoli tomu, ze som mala dokopy 14 krat vytknute clenky a zacina to zasahovat vyssie (ale samozrejme, ze celkovo toho bolo viac, ci uz zlomeniny alebo cokolvek). A to som sa chcela naucit skejtovat, pretoze ma to bavi a paci sa mi to, ale nemozem, lebo sa bojim. Bohuzial, davnejsie som si myslela, ze mozem robit hocico, ale skratka my baby sa lahsie zranime.
Chavez
nuz, je to pravda, ze ide velmi o techniku, ale sila vzdy zavazi. Samozrejme, ze v umeniach, kde sa pracuje s energiou druheho, ci uz napr. aikido, ide najma o techniku (a dolezite je aj "DO", dokonca ja by som ho postavila na prve miesto), ale predsalen to nie je take lahke zlozit 100 kiloveho chlapa, ked mas 50 kil.
Tha napriklad sporty neako extremne narocne na psichyku sice niektore baby zvladaju lepsie ako chalani neaku zataz ale to zalezi na povahe cize toto odpada ...ta asi uz iba silove sporty
ja si myslim ze baby sa mozu kludne venovat aj chalanskym sportom ved na tom nic zle nie je nahodou v niektorych sportoch mozu baby tromfnut chalanov aj ked je to skor chalansky sport, a kozy zavadzaju len niektorym babam ktore ich maju take vacsejsie vtedy je to dost nevyhoda zle sa beha ale nastastie ja ich nemam take strasne velke takze ja nemam ziadny problem a mozem robit akykolvek sport =DDDD
hmm preco stale porovnavate len baby .. baby robia chalanske sporty co to?? .... nikdo nikdy nerozdelil sporty na babske a chalanske .. ked si zoberete ze nejaky chlap sa venuje baletu tak preco by sa baba nemohla kulturistike alebo futbalu co vy nazivate ,, chlapcenske sporty,, tu zalezi od povahy a odtoho co komu vyhovuju niekto ma nadanie nato niekto nato .. asi tolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
2. baby maju o 30% menej svalovej hmoty ako chalani
3. baby maju kramy
4. baby maju prsia (môzu dost zavadzat)
a preo si nenapisal chyby chlapov?
nam tiez nieco zavdzia medzi nohami
Ja nemam nic proti zenam. nek maju sprot aky chcu hlavne nek ich to bavi a nek v tom su ake kolvek mam v tom obdiv
a hej..stastie ze nam medzi nohami nic nezavadzia...
a vymenujte mi vlastne niekto športy,ktoré nerobia aj ženy..no do toho!
dalej poznam baby co ma bezproblemov rozbiju vo futbale- to iste napriklad Serm a podobne
Seco123: To co si pisal je sice pekne, ale-
1.) baby maju vacsinou lepsiu motoricku pamat ako chalani
2.) veci musia robit viac technicky ako hrubou silou
a to je fakt, to co ty vies spravit len hrubou silou, baba vacsinou utiahne rozumom
a ad 3: Baby nie su egoisticke, namyslene prasata (vacsinou )
Moze byt sportovkyna aj PEKNA?
lebo vacsinou ked pozeram akykolvek zensky sport tak tie "zeny" co ho robia maju vzhladom daleko od krasy, teda aspon to je moj nazor.
a s tym jazdeni na koni:aj ja som sa zamyslala ci to chalanom nezavadzia?? ...
ked som videla jednu jazdkynu ,,trochu pri sebe,, vyzeralo to cudne... podla mna velke prsia su na nic take akurat staci..
p.s.: ak by ste nahodou nevedeli co je to dh: » www.bikemagazin.sk/index.php?modul...
Nooo, mna by to aj bavilo, keby som nemala problemy. Ked som bola mladsia (hehe, to nebolo az tak davno slight_smile:, co som sa najazdila na svojom bikeu, ale zranenia nepustia. A este teraz zacinam mat problemy s kolenami kvoli tomu, ze som mala dokopy 14 krat vytknute clenky a zacina to zasahovat vyssie (ale samozrejme, ze celkovo toho bolo viac, ci uz zlomeniny alebo cokolvek). A to som sa chcela naucit skejtovat, pretoze ma to bavi a paci sa mi to, ale nemozem, lebo sa bojim. Bohuzial, davnejsie som si myslela, ze mozem robit hocico, ale skratka my baby sa lahsie zranime.
Chavez
nuz, je to pravda, ze ide velmi o techniku, ale sila vzdy zavazi. Samozrejme, ze v umeniach, kde sa pracuje s energiou druheho, ci uz napr. aikido, ide najma o techniku (a dolezite je aj "DO", dokonca ja by som ho postavila na prve miesto), ale predsalen to nie je take lahke zlozit 100 kiloveho chlapa, ked mas 50 kil.
preco to takto rozdelovat?
je napriklad nejaky vyhradne dievcensky sport?
alebo chalansky?
nieco co moze robit len to jedno pohlavie?
ja o takom neviem...
podla mna ked na to ten clovek ma a bavi ho to, tak je jedno ci je to chalan alebo baba...