Baby, je naozaj pravda, že Vás priťahujú iba tzv. "alfasamci"? Ja totiž nie som zástancom bitiek, primitívneho humoru a ani ponižovania. Jedna baba o ktorú som mal záujem mi povedala, že som príliš dobrý, milý a moje správanie je príliš inteligentné.. Je
tak ja v prvom rade neviem rozpoznat "alfa-samca" od ineho samca. u muza hladam rovnake hodnoty a plany do buducna, povahu podobu mojej, musi ma oslovit jeho vyzarovanie a vzhlad musi byt sympaticky mne, cize aj ked by niekto mozno povedal, ze si nevyberam peknych muzov, tak mne sa pacia.
to vám je téma na knihu Ale podstata je asi taká že v 17 a v tejto dobe...hej je to na škodu....nanešťastie. O pár rokov sa to možno zmení uvidíš. I keď istý si nie som a to mám 25
@kosmiklove áno, originál je alfasamec živočích (samec) nadradený iným samcom.. Ale tak isto je to aj pomenovanie niektorých dievčat na neodolateľných "samcov"
@1mat0 Nooo bol som na tom podobne s tým rozdielom, že som bol v 17 hrozne hanblivý Aj to sa časom zmenilo Máš 17 a hrozne veľa vecí sa v tvojom živote ešte zmení...uvidíš Aj pokiaľ ide o ženy
Takto to nefunguje - to že si príliž dobrý - znamená v preklade: "molí moj vidim ze mas zaujem a ja to aj logicky akceptujem ale emocionalne to nedokazem prezit - cize dovi dopocutia - budeme kamaradi." To je všetko - čo tým chcela povedať - a chcela byť na teba milá a nezranit ti ego tým že by ti povedala že sa jej nepáčiš až tak že by s tebou chcela mať vsťah...
@unmondemeilleur len bohužiaľ, ona nebola prvá čo mi to povedala.. A bolo to aj pri iných príležitostiach ako pri 1. kroku.. S týmto názorom sa stretávam denne..
@1mat0 Možno nad tým priveľmi premýšľaš Proste choď von a bav sa....to príde. A na tom že nemáš frajerku nie je nič zlé Všetko má svoje pro a proti Bež von a zoznamuj sa. Celé je to aj tak o tom v akej spoločnosti sa pohybuješ. Nájdi si spoločnosť v ktorej je normálne byť dobrý, milý a inteligentný Máš pocit že si vyspelejší ako tvoji rovesníci ? Okeeeej nájdi si staršiu babu Budeš síce...ten mladý zajačik....ale aj to má svoje výhody
Nechcem byť zlá, ale keď povedala hentaké veci, tak to myslela iba v zmysle, že odpál, nepáčiš sa mi. Videla, že si fajn, všetko, ale fyzicky sa jej nepáčiš a ani tá iskra nepreskočila, s tým už nič nespravíš.
pre mna urcite nie -.- takych ''alfasamcov'' vacsinou povazujem za hlupakov :ehm: a vpodstate poznam velmi malo inteligentnych ludi a mozno si len myslim ze su... ale urcite ma viac pritahuju taky ludia :ehm:
Tak ti poviem.. mladšie dievčatá chcú takého ktorý je viac drzejší a väčší bitkár a takého ktorý cez víkendy chodí chľastať a bral by ju zo sebou..
A potom tie staršie rozumnejšie dievčatá už zase chcú chalanov ktorý sú vyspelý, rozmýšľajú aj nad budúcnosťou, majú ustálené názory a vedeli by sa o to dievča (alebo skôr o budúcu rodinu) postarať...
Čo je dosť na piču lebo sa furt posúva taká ta myslená "hranica" v ktorom veku sú chalani pre dievčatá "vyspelý".. Vieš dakedy jak som bol mladší a poznal som staršie dievčatá (také asi 15 ročné) sa tešili že majú 16-17r. chalana... a teraz to je tak že už chcú 16 ročné dievčatá 20+ ročný chalanov čo už majú auto a začínajú si zarábať aby sa o ne mohli starať a neviem čo.. A potom že čom su mladý chalani nevycválaný keď ich nikto nechce bo dievčatká sa lakomia na 20+ ročných lebo oni chcú "vyspelých".
@1Mat0 no ja by som ti povedal asi tak ako @34 ale kusok inak, bitkari sila a nejaky alfasamci dobry vyraz nad vsetkym su puniaze, ked budes starsi pochpis, inteligenciou neviem ale rozumom a sikovnostou sa k nim dostanes. niekedy davno som tym nieco myslel.
taky typ chlapov neznasam..nikdy by som s takym nechodila..ale hej,vacsina zien je natolko retardovana, ze chodia iba s kretenmi co ich mlatia,zatial co milych posielaju do ....
sakra teraz to vyznelo ako by som ja bola neviem aka genialna a vsetky ostatne zeny tupe a sproste ..ok,aby som to umiernila, poviem o sebe, ze aj ja som retardka, ale v inych veciach
K zaciatku tvojho prispevku - 90% zien chce v mladom veku (pod cca 20 rokov) hlavne pekneho, svalnateho, dobre obleceneho chlapa, ktoreho si vybera cisto podla vzhladu - to je to, co nazyvaju, ze charizma alebo vyzarovanie. V skutocnosti to nevyzaruje z neho, ale z dotycnej slecny, kde v jej mozgu si zacnu hormony robit co chcu. A v tom veku su take hlupucke, ze dovolia peknym chlapom sa spravat ako debili, pretoze si to vlastne ti chlapi mozu dovolit. Chapes, pretoze su pekni, tak i pri debilnom spravani nie su socialne upozorneni alebo vyluceni, takze tu nie je ziadna regulacia od okolia, ktora by ich usmernila, aby sa spravali normalne. Keby sa skaredy chlap takto spraval, tak ho hned poslu do pice.....
S vekom vacsina dostava rozum a chce aj naozaj normalneho a uz menej davaju na nadrzanost pri vybere partnera....avsak su take, ktore si chcu uzivat aj do 30-tky a kurvit sa s peknymi, takze nikdy si nemozes byt isty.... Dalsi problem je ako napisal @kittan ..ked uz budes mat trebars 25, tak pri debilne nastavenom systeme na slovensku budes mat skusenosti len ked si pekny alebo bohaty prip. oboje., takze i ked sa vtedy zacnu o teba zaujimat dievcata (konecne , tak budes mat tak malo skusenosti, ze ta mozu, ale nemusia, povazovat za divneho, ale z toho si nic nerob. Zena, ktora len pasivne cely zivot caka, ze ju automaticky niekto bali, nikdy nepochopi, co to znamena ist niekoho balit a i zbalit...ako som niekde videl, kde sa superjebacka 20-.rocna divila, ze ako to, ze ma priemerny chlap 18-rocny problem si najst niekoho na sex nuz syty hladnemu neveri....
A k tomu, co ti ona povedala - v preklade: nepritahujes ju....proste len pouzila manipulativnu hlasku, kde ta vychvalila, aby ti pomastila ego, cize aby si moc nepocitoval, ze ta nechce vlastne, lebo chce niekoho krajsieho....inak ktorej rozumnej babe vadi, ak je chlap dobry, mily a inteligentny? a to, ze pouzila slovo prilis znaci, ze nechce s tebou nic hlbsie mat, nechce sa prilis na teba citovo viazat, lebo inak bol by si prekvapeny ako niekore baby chcu, aby ich partner bol prilis mily k nim, alebo prilis inteligentny, aby sa mohli chvalit pred inymi, ale len vtedy, ak je aj ona do teba zamilovana na tvojom mieste by som sa na nu vysral okamzite,a ked bude dobiedzat proste povec, ze je pre teba prilis pekna, takze nemozete byt spolu
Po prvé: Správam sa tak lebo je to podľa mňa normálne správanie, už sa ani nedokážem zasmiať nad vtipmi z tretej cenovej.
Mimochodom v robote sa tak správajú, sexuálne vtipy a narážky na spolupracovníčky, áno viem hovoria to len zo srandy, ale aj tak je to správanie tretej cenovej (podľa mňa)
Po druhé @4 Sufurky:
Prečo by nemohla byť iniciatívna aj žena.
Po tretie: Existuje veľa žien a každej sa páči niečo iné, buď taký aký si nemeň svoju osobnosť/charakter, nie je možné aby si sa ani jednej z nich nepáčil
@Echoechoecho
SUHLAS
pri debilne nastavenom systeme na slovensku budes mat skusenosti len ked si pekny alebo bohaty prip. oboje
Stačí sa pozrieť na správy v JoJ, markíze, alebo ČT.
Lenže prečo nemôže existovať normálnejšia žena aj v 15-16-17...... rokoch??
Stretol som len jednu a tá bola ale úplne iná, tiež tak menej rozprávala, učila sa skvele (1-2 horšie známky nemala), a veľmi veľa športovala, cez leto sa venovala letným športom a cez zimu zas zimným, nestretávala sa s povrchnými kamarátkami, akými bola jedna partia v našej triede. Komunikatívna bola tak akurát.
Ak by som už vtedy nechcel byť slobodný tak jednoznačne o ňu zabojujem.
@1 Mat0 nieje to na škodu buď taký aký si ,prečo by si sa mal meniť skrz niekoho kto ťa aj tak časom vymení....zmeň sa až potom čo ťa dievča bude chcieť takého aký si v skutočnosti(samozrejme som nemyslel na jeblinu ,len sa zmeň tak aby sa cítila pri tebe v bezpečí atď)
Ja poznam tiez zopar zenskych ktore by papierovo boli pre mna uplne top, ale su az prilis dobre take...ja neviem, kebyze si hladam uz rovno manzelku tak dobre, ale nieje na skodu byt niekedy aj trochu impulzivny cert.
Ahojte ja som na tom podobne a nemam 17 ale 23 a bojim sa ze mi usel vlak ... Minulý týžden som začal študovat na EUBE a zatial sa bavim iba s chalanmi ... Moj problem je v tom že kedysi som na ZŠ v 9. triede strašne mal rád jedno dievča a ono mi aj dávalo signály, pýtalo sa ma či s nou nechcem ist sám sa niekam prejst a tak ... no a ked som nabral odvahu a povedal jej to tak sa mi na chodbe pred asi 50 žiakmi vysmiala že čo si o sebe myslím že ona nebude strácat čas s niekym ako ja ... to som mal 15rokov myslím a odvtedy nedokážem nadviazat ani kamaratstvo a nieto ešte normálny vztah s dievčatom... Pripadám si divný kedže som nemal ešte nikdy v živote dievča ... :/ ak by ste mi vedeli pomoct tak mi pls odpiste a mozeme si vymenit FB apokecat o tom ... od tej udalosti so mnou niečo nie je v poriadku a mám nejaký blok v sebe alebo čo ...
mna praveze pritahuju uplne opacne typy, neznasam alfasamcov, by som ich nakopala do hlavy vsetkych zaradom najlepsi su ti mili dobri, co spravia pre zenu vsetko
a je to urcite tym, ze "drsnejsia"zena hlada jemneho chlapa a opacne, na co by mi bol chlap bitker, ked sa sama mlatim? ja nepotrebujem vybusneho agresivneho muza, co viem byt aj sama v slabych chvilach preto ma pritahuju kludni, mili, dobri a hlavne taki, co nesteria komplimentami
alfa samec ale neznamená bitkár s primitívnym humorom, ktorý všetko okolo seba ponižuje
anyway, ja to mám napr. dosť naopak od @momoglamorous. som silná a dosť sebestačná a s ostrými lakťami a potrebujem, aby bol chlap ešte silnejšia osobnosť odo mňa (žena rovnocenná )
@1mat0 si slabý, len silný a tvrdý sa môžu nazývať mužmi - len silný a tvrdý. Nemyslím tým že máš mať svaly - musíš mať charakter a SEBAVEDOMIE ak ho nemáš tak si skončil....
@patress112 som psychológ, tak ti teda mozem predpovedat Presne ! co sa stane - raz si najdes holku - ale budes sa k nej spravat ako ku princeznej a budes sa jej bat dotknut, budes sa bat len aby si cokolvek nepokazil a budes si pytat dovolenie na vsetko - to ju odradi a nechá ťa- a ty budes este viac zatrpknutý než si - zacni si budovat konecne Sebadoveru !!! chlap ktorý si neverí je historia - a ano mozno si myslis ze to dokazes co pisem ale ...NIE nedokazes - ani keby co bolo....
alfasamec?
poznám niekoľkých, jeden najskôr babu prefacká, keď sa mu zdá, že špekuluje, keď chce niečo kúpiť a potom až na veľke fňukanie ju zoberie do halierika si niečo kúpiť....
a tej krave to vyhovuje...lebo sa jej pačenka, že sa ho všetci boja a ona sa tak dobre pri ňom cíti
@unmondemeilleur ja by som skor potreboval ist dakedy s dajakym chalanom von a ist lovit holky ... Ak sa mi dievča neprihovori ako prve tak ju nedokážem oslovit ani za 1 000 000 eur a to neprehanam ... proste ta udalost ma hrozne poznacila a bojim sa ze budem do konca zivota sam ... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
ked chces možeš :-S :letim:
dá sa to vysvetliť jednoducho:
jebač a jebaňa .
A potom tie staršie rozumnejšie dievčatá už zase chcú chalanov ktorý sú vyspelý, rozmýšľajú aj nad budúcnosťou, majú ustálené názory a vedeli by sa o to dievča (alebo skôr o budúcu rodinu) postarať...
Čo je dosť na piču lebo sa furt posúva taká ta myslená "hranica" v ktorom veku sú chalani pre dievčatá "vyspelý".. Vieš dakedy jak som bol mladší a poznal som staršie dievčatá (také asi 15 ročné) sa tešili že majú 16-17r. chalana... a teraz to je tak že už chcú 16 ročné dievčatá 20+ ročný chalanov čo už majú auto a začínajú si zarábať aby sa o ne mohli starať a neviem čo.. A potom že čom su mladý chalani nevycválaný keď ich nikto nechce bo dievčatká sa lakomia na 20+ ročných lebo oni chcú "vyspelých".
Ja som pochopil čo si myslela budeme spolu chodiť
A kde budeme chodiť ?
U nás je bezvetrie tak to si veľa srandy neužijeme
S vekom vacsina dostava rozum a chce aj naozaj normalneho a uz menej davaju na nadrzanost pri vybere partnera....avsak su take, ktore si chcu uzivat aj do 30-tky a kurvit sa s peknymi, takze nikdy si nemozes byt isty.... Dalsi problem je ako napisal @kittan ..ked uz budes mat trebars 25, tak pri debilne nastavenom systeme na slovensku budes mat skusenosti len ked si pekny alebo bohaty prip. oboje., takze i ked sa vtedy zacnu o teba zaujimat dievcata (konecne , tak budes mat tak malo skusenosti, ze ta mozu, ale nemusia, povazovat za divneho, ale z toho si nic nerob. Zena, ktora len pasivne cely zivot caka, ze ju automaticky niekto bali, nikdy nepochopi, co to znamena ist niekoho balit a i zbalit...ako som niekde videl, kde sa superjebacka 20-.rocna divila, ze ako to, ze ma priemerny chlap 18-rocny problem si najst niekoho na sex nuz syty hladnemu neveri....
A k tomu, co ti ona povedala - v preklade: nepritahujes ju....proste len pouzila manipulativnu hlasku, kde ta vychvalila, aby ti pomastila ego, cize aby si moc nepocitoval, ze ta nechce vlastne, lebo chce niekoho krajsieho....inak ktorej rozumnej babe vadi, ak je chlap dobry, mily a inteligentny? a to, ze pouzila slovo prilis znaci, ze nechce s tebou nic hlbsie mat, nechce sa prilis na teba citovo viazat, lebo inak bol by si prekvapeny ako niekore baby chcu, aby ich partner bol prilis mily k nim, alebo prilis inteligentny, aby sa mohli chvalit pred inymi, ale len vtedy, ak je aj ona do teba zamilovana na tvojom mieste by som sa na nu vysral okamzite,a ked bude dobiedzat proste povec, ze je pre teba prilis pekna, takze nemozete byt spolu
Mimochodom v robote sa tak správajú, sexuálne vtipy a narážky na spolupracovníčky, áno viem hovoria to len zo srandy, ale aj tak je to správanie tretej cenovej (podľa mňa)
Po druhé
@4 Sufurky:
Prečo by nemohla byť iniciatívna aj žena.
Po tretie: Existuje veľa žien a každej sa páči niečo iné, buď taký aký si nemeň svoju osobnosť/charakter, nie je možné aby si sa ani jednej z nich nepáčil
SUHLAS
pri debilne nastavenom systeme na slovensku budes mat skusenosti len ked si pekny alebo bohaty prip. oboje
Stačí sa pozrieť na správy v JoJ, markíze, alebo ČT.
Lenže prečo nemôže existovať normálnejšia žena aj v 15-16-17...... rokoch??
Stretol som len jednu a tá bola ale úplne iná, tiež tak menej rozprávala, učila sa skvele (1-2 horšie známky nemala), a veľmi veľa športovala, cez leto sa venovala letným športom a cez zimu zas zimným, nestretávala sa s povrchnými kamarátkami, akými bola jedna partia v našej triede. Komunikatívna bola tak akurát.
Ak by som už vtedy nechcel byť slobodný tak jednoznačne o ňu zabojujem.
@1 založíme sektu mládencov ?
Veľmi si to cením
Ja poznam tiez zopar zenskych ktore by papierovo boli pre mna uplne top, ale su az prilis dobre take...ja neviem, kebyze si hladam uz rovno manzelku tak dobre, ale nieje na skodu byt niekedy aj trochu impulzivny cert.
Ale raz sa najde aj taka, co chce Neda Flandersa.
anyway, ja to mám napr. dosť naopak od @momoglamorous. som silná a dosť sebestačná a s ostrými lakťami a potrebujem, aby bol chlap ešte silnejšia osobnosť odo mňa (žena rovnocenná )
odpoved mas v @17 a aj @29 celkom pobavi
poznám niekoľkých, jeden najskôr babu prefacká, keď sa mu zdá, že špekuluje, keď chce niečo kúpiť a potom až na veľke fňukanie ju zoberie do halierika si niečo kúpiť....
a tej krave to vyhovuje...lebo sa jej pačenka, že sa ho všetci boja a ona sa tak dobre pri ňom cíti
zeny chcu len tri veci ... zbytocne dookola opakovat
a ja by som tiez nechcel taku s ktorou je nuda, nemam rad nudu, nemam rad stereotyp ... pritahuje ma zivot a kreativita