Chalani páčia sa vám skutočne viac baby čo hrajú pc hry všeliaké strielačky a lolá? Akože to vo vás vzbudí záujem - čisto táto informácia jediná? Lebo moja spolužiačka stále len o tom točí aké hrá hry a keď okolo nás nie je žiadny chalan tak povie že ju t
Aká trapka ...ja som kedysi hrávala..a nepotrebovala som to nasilu pred chalanma rozoberať..ale ked bola téma, tak pohode. No najčastejšie som sa o tom bavila aj tak len so synovcama
tak ono je to skor o tom ci to tu danu babu bavy, ako hrat cisto len pre to aby sa zapacila je blbost
a ja osobne ak by som si aj nasiel babu ktora zdiela zalubu
v LoLku nebol by som proti ale urcite by som nehladal podla toho
stale si myslim ze pocitacove hry su v 90% totalna strata casu, nuz ale ked sa nudim tak co robic
LoLko je len jedno, ale nevadí.
Ako je to len +, pre chalana, pretože keď sa už nemáte vonku moc o čom baviť, tak môžeš vytiahnuť tému o PC a pokiaľ tá baba hrá na PC hry a niečo o PC aj vie, tak sa máte o čom baviť.
jedno čo neznášam sú attention whores v hrách... keď som bola adminkou na antik CS serveroch dávala som perma ban za demenciu každej slečne čo si cs zmýlilo s pokecom a nevedelo ani rozoznať svojich od nepriateľov.... nehovoriac o tom, že na CZ SK freečkach vo wowku je doslova zberba takých pičiek čo socketujú intel na warriora a nechápu v tej hre absolútne ničomu než guild chatu... dokedy hrám na offi ešte som sa s takým jeblinami nestretla
som sa trošku rozvášnila ale musela som to zo seba dostať
@klaudiqaaa z toho som po prvej vete veľmi veľa nepochopila Ale aj tak chápem rozhorčenie "attention whores" či sa to tohto týka alebo nejakéhosi športu tak len gúľam očami....
na základke sme cez LAN-ko vždy hrali CS, TrackManiu alebo hocičo ale bavilo ma to, nikdy by som to nerobila, aby som sa niekomu zapáčila ale tak keď už sa o tom chalani bavia, tak prečo by som sa o tom nezmienila, všakže?
@6 to si vytiahla až z kúta gamerskej duše toto .. ä prešijejt
hlavne nech je šťastná toto má od demencie, s ktorou sa v dnešnom svete stretávam na míle ďaleko, pokiaľ je inak normálna, vôbec nezáleží na tom či je gamerka alebo masochistka nie každé dievča musí mať vylepených vlkolakov na pozadí a skriniach a tak. Obrazne ..
myslim ze je to trapne ked sa baba tym nasilu chvali aby zaujala ale tak jej vec ,asi to funguje ked to stale robi..ja ked som semtam spomenula ze som hravala taketo veci tak isty uzas pri opacnom pohlavi to sposobilo..ale podla mna to nie je nic nezvycajne ked baba hrava hry
keď som hrávala, tak som živo nepoznala nikoho to by to tie hrával :/ ... maximálne tak CS alebo čo ale to ma nebavilo vôbec...
a rozoberala som to z nadšenia že môžme sa o tom baviť... a sú to rpgčky, čiže tak či tak je to dajačo jaq keby diskutujeme o knihe alebočo
koľko vás tu je , je zaujímavé stretnúť babu čo hrá rovnakú hru ako vy ale u nás je to dosť vzácne a aj keď sa nájde tak je väčšinou taká ako píše @klaudiqaaa
Hry ma bavia a keď je baba gamerka tak je to ďalšia spoločná téma ktorú môžeme preberať
Možno je to len náhoda ale asi všetky baby gamerky čo poznám sú veľmi inteligentné, tvorivé a zábavné čiže je s nimi zábava aj mimo sveta hier
No aby bol niekto z dievčaťa namäkko len preto že hráva hry to je troška moc...
hrajkam sa hry, sice nie take online, ale tak v hrach na playstation by ma neporazil nikto nikdy plus milujem mafiu a moj frajer tiez a ako hlavny bod programu ked sme isli na chatu sme mali hru mafie
Ja hrám od mala a nikdy v živote som sa tým nikde nechválila, hrala som pre zábavu a aj stále hrám pre zábavu Nikdy by mi nenapadlo to robiť pre to aby som niekoho zaujala. A keď som pred necelými dvoma rokmi začala chodiť so svojím terajším priateľom, tak poriadne ani nevedel, že hrávam
Inak ak by bola taká baba v mojom okolí, ktorá hráva hry len kvôli chalanom, tak sa budem veľmi smiať DDD Lebo to je naozaj trápne, a už som sa stretla s takými chalanmi čo si myslia, že každá baba je v hrách lama a, že to nikdy nebudú vedieť hrať ako chalani práve vďaka týmto veľkým "hráčkam" :/ Smutné.
Vzhľadom k tomu že hry ako LoL, WoW, CS a podobne nemám rád tak by mi skorej vadilo ak by o tom hovorila. Ale ak by hrala niečo ako Mass Effect alebo nejaké RPGčka, niečo čo má príbeh a pointu, dá sa o tom kecať, tak by to určite bolo pomerne významné plus. Také ako The Sims je u dievčat štandard, nič mi na tom neprekáža.
Ja neviem ako keby to robí nasilu tak by ma to štvalo proste len pre pozornosť hrá hry.. asi by som sa k nej neozýval ani nemám rád "attention whores"...
Ale zas ani ja sám nie som veľký hráč hier ja si zahrám skoro všetko ale nikdy nič dokonca nedohrám lebo som doteraz nenarazil na hru čo by mi prišla od začiatku do konca zábavná..
Skôr by som ocenil keby dievča sleduje Anime a nie len Naruto ale aby sledovala proste aj 12 a 24 dielne anime a nie že pozerala za celý život len Naruto a povie že zbožňuje Anime a pritom ine nepozná
@0sea wow je rpg a má príbeh bro D
----------------
Ja väčšinou pri téme hry s dievčatami sa bojím,či nie sú to čo písala klaudiqaaa
a potom nemám rád keď hrajú lolko
Ja si obcas zahram, ale neviem ci by sa mi to pacilo na zenskej. Teda obcasne hranie by mi nevadilo, ale ak by hravala aktivne tak to asi nie. Bola by to sice spolocna tema, ale zrejme by sme ani z domu nevychadzali lebo by casto a rada hrala, cize radsej len prilezitostnu hracku s ktorou by som sa hraval maximalne tak na doktora
@0sea
v hre ten príbeh neprecítiš tak lebo to je mmo ale cinematicy a čítať o tom,knihy,komixy všetko tak fu ten príbeh je tam fakt premyslený a zaujímavý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a ja osobne ak by som si aj nasiel babu ktora zdiela zalubu
v LoLku nebol by som proti ale urcite by som nehladal podla toho
stale si myslim ze pocitacove hry su v 90% totalna strata casu, nuz ale ked sa nudim tak co robic
Ako je to len +, pre chalana, pretože keď sa už nemáte vonku moc o čom baviť, tak môžeš vytiahnuť tému o PC a pokiaľ tá baba hrá na PC hry a niečo o PC aj vie, tak sa máte o čom baviť.
som sa trošku rozvášnila ale musela som to zo seba dostať
a to lol nie je 1ka a 2ka? hups
hlavne nech je šťastná toto má od demencie, s ktorou sa v dnešnom svete stretávam na míle ďaleko, pokiaľ je inak normálna, vôbec nezáleží na tom či je gamerka alebo masochistka nie každé dievča musí mať vylepených vlkolakov na pozadí a skriniach a tak. Obrazne ..
a rozoberala som to z nadšenia že môžme sa o tom baviť... a sú to rpgčky, čiže tak či tak je to dajačo jaq keby diskutujeme o knihe alebočo
Chlapi a varenie
Chlapi a nakupovanie
Možno je to len náhoda ale asi všetky baby gamerky čo poznám sú veľmi inteligentné, tvorivé a zábavné čiže je s nimi zábava aj mimo sveta hier
No aby bol niekto z dievčaťa namäkko len preto že hráva hry to je troška moc...
Ono tato zabava berie dost vela cas ak to cloveka nebavi tak to podla mna nemoze vydrzat.
kazdopadne je zo detinske.
Inak ak by bola taká baba v mojom okolí, ktorá hráva hry len kvôli chalanom, tak sa budem veľmi smiať DDD Lebo to je naozaj trápne, a už som sa stretla s takými chalanmi čo si myslia, že každá baba je v hrách lama a, že to nikdy nebudú vedieť hrať ako chalani práve vďaka týmto veľkým "hráčkam" :/ Smutné.
A áno záujem to vzbudí určite, ale to nemení nič na bežných požiadavkach na opačne pohlavie.
Ale zas ani ja sám nie som veľký hráč hier ja si zahrám skoro všetko ale nikdy nič dokonca nedohrám lebo som doteraz nenarazil na hru čo by mi prišla od začiatku do konca zábavná..
Skôr by som ocenil keby dievča sleduje Anime a nie len Naruto ale aby sledovala proste aj 12 a 24 dielne anime a nie že pozerala za celý život len Naruto a povie že zbožňuje Anime a pritom ine nepozná
----------------
Ja väčšinou pri téme hry s dievčatami sa bojím,či nie sú to čo písala klaudiqaaa
a potom nemám rád keď hrajú lolko
v hre ten príbeh neprecítiš tak lebo to je mmo ale cinematicy a čítať o tom,knihy,komixy všetko tak fu ten príbeh je tam fakt premyslený a zaujímavý.