Neviem, či to bola voňavka, alebo nejaký iný prípravok z drogérie, ale pri jednom kamarátovi, vždy keď som ho stretla a objal ma, tak som tú jeho vôňu (veľmi príjemnú) cítila ešte zvyšok večera
Takto konkrétne nedám len jednu,ale áno!!! bože dobre voňavý chlap tak 100bodov hore ... ja,keď cítim jednu danú vôňu čo je jedného chlana tak som hneď v tých momentoch, na ktoré rada spomínam a už by som ho asi oprela! fakt to je dôležité...
A čítala som,že ženy dávajú prednosť dobre voňajúcemu mužovi ako len krásnemu...
a vzdy baby vraveli, ze je taka decentna, nenapadna a prijemna nevtierava a uplne ina ako ostatne, byvalej sa pacilo, ked som vonal tym a zmesou takeho muzskeho pachu (ked niesi brutalne spoteny, ale ani uplne cistucky) a skoro vzdy mi povedala, ze pekne voniam, ked som ju mal na rande
mne nevonia damse vone vobec iba panske nechapem preco , a ja mam taky smrad ze to je jak borovicka no ale co ked som to dostal ako darcek musim to minut
síce mám len jeden špecifický druh vône, ktorá sa mi na mužoch neskutočne páči a tú si dakedy dám na seba i ja ... ale ak sa niekto do nej trafí, som hotová
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
A čítala som,že ženy dávajú prednosť dobre voňajúcemu mužovi ako len krásnemu...
a vzdy baby vraveli, ze je taka decentna, nenapadna a prijemna nevtierava a uplne ina ako ostatne, byvalej sa pacilo, ked som vonal tym a zmesou takeho muzskeho pachu (ked niesi brutalne spoteny, ale ani uplne cistucky) a skoro vzdy mi povedala, ze pekne voniam, ked som ju mal na rande
Aqua di gioga napr.
alebo axe chocolate
a ráno. keď je zohriaty a mäkký ako čerstvý chlieb.
a ešte v mnohých iných prípadoch.
umeliny nech uznávajú zväčšovači ozónových dier.
A ak je to nejaký sympatický chlap a nádherné vonia, to už je čo povedať
síce mám len jeden špecifický druh vône, ktorá sa mi na mužoch neskutočne páči a tú si dakedy dám na seba i ja ... ale ak sa niekto do nej trafí, som hotová
toto tak 10 rokov dozadu pouzival tata, mozno to este niekde na povale v PP vyhrabem