Ak odpovedam "neviem", tak buď neviem naozaj, alebo to je len milosrdna loz, ale nemozem povedat, ci v skutocnosti myslim "ano" alebo "nie", kedze to zalezi od toho, ako je formulovana otazka, nie?
Priklad:
Spytas sa ma, ci si myslim, ze je tato anketa hlupa: Poviem "neviem", myslim "ano".
Spytas sa ma, ci si myslim, ze tato anketa hlupa nie je: Poviem "neviem", ale myslim "nie"...
Nie myslím skôr vtedy, keď sa jedná o veci, ktorými nechcem dotyčného uraziť, sklamať a podobne. A pri áno zas vtedy, keď ho chcem poprieť, buď vnútorne sama pre seba, alebo pre niekoho iného (v súvislosti s tým mi napadá napríklad to, keď píšeme písomku a mňa furt ktosi otravuje nech mu poradím a nevie počkať a strpieť, že moja písomka je pre mňa dôležitejšia, vtedy na otázku "vieš to?" odpoviem "neviem"; a také podobné veci tohto typu).
@ssnehulienka : No nie že nechce... Proste "Nevie" A krom toho polakovičovej som sa pýtal ako sa jej teda rozopína tá pordprda... Tiež "nevedela"... Ale tá aspoň na otázku či mi dá odpovedala áno A ja som súhlasil tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Priklad:
Spytas sa ma, ci si myslim, ze je tato anketa hlupa: Poviem "neviem", myslim "ano".
Spytas sa ma, ci si myslim, ze tato anketa hlupa nie je: Poviem "neviem", ale myslim "nie"...
ale ak chcu povedat nie ale nechcu ranit city tak povedia neviem.. ako chatrnu vyhovorku.. podla mna
prepac
@flussica : V tom máš pravdu. Ale nestačilo napísať že je to relatívne ?
Nie myslím skôr vtedy, keď sa jedná o veci, ktorými nechcem dotyčného uraziť, sklamať a podobne. A pri áno zas vtedy, keď ho chcem poprieť, buď vnútorne sama pre seba, alebo pre niekoho iného (v súvislosti s tým mi napadá napríklad to, keď píšeme písomku a mňa furt ktosi otravuje nech mu poradím a nevie počkať a strpieť, že moja písomka je pre mňa dôležitejšia, vtedy na otázku "vieš to?" odpoviem "neviem"; a také podobné veci tohto typu).
A niekedy proste len neviem
A ja čítam ,že aká iditská anketa, toto chcel asi nejaký naivný chlapec zistiť, či mu nejaká ide dať...
A potom to vidim na mojej nastenke
FAIL
K somu to chces vediet?
Valkova ti nechce dat? Ci co? ktora?
Inak, dobre kolaciky...
@horsiq
samozejmre, ta hra uz ma nebavii
vies co, zajtra mam cas... ale iba ak budes dobry chlapec...