obyčajne brušáky efekt nemajú...musiš meniť polohy..a isť napr 50 normálnych 50 do boku jedného a druhého...ale inak aj tak je najefektívnejšie fitko a tam si už ozrieš stroje na brucho, ktoré ti viac vyhovujú
Nemam sice tehličky ale pekné pevné bruško Na internete je veľa cvikov na brucho napr. si ľahni na chrbat daj si ruky pod zadok a zdvihaj nohy, mne to veľmi pomohlo. Cvičim každy večer pred spaním 10 minút.. a po 3-5 mesiacoch každodenného cvičenia sa to aj vyplatilo, a kúp si aj činky, tiež to dosť pomáha, aspon mne
nie nepáči sa mi to a aj iným chlapcom...ploché brucho ešte jop ... a k tým vaším klasickým "gadžovským" brušákom...že ideš celkom hore a celkom dole...nie je to správna technika, pretože ked sa ťaháš celkom hore, sval sa uvoľňuje...skús to robiť tak, žťe si tesne nad zemou a potom asi tak do strednej výšky
toto robím ja a garantujem výsledok ak sa nemieniš napchávať fastfoodom a kalorickými jedlami
každý mentálne zdravý človek, nie len muž, to ocení .. je to prejav toho, že sa staráte o svoj vzhľad aj inou cestou (= správnou) ako len používaním kozmetiky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale ak mas nejake vacsie brusko tak radsej to skus premenit na tie tehlicky
» bit.ly/ZdL8AB... - a toto je medzi niečo tehličkami a plochým bruškom, a to je u mňa najviac
A mne osobne sa to paci
rovné brucho je mnohonásobne viacej sexy.....a dokonca aj nejaké tie "jemné faldy" sú krajšie ako pekáč buchiet na dievčati.....
ale ot je len môj názor ako nezaujatého pivára